Najboljše Igralnica V Živo z ewire

Ewire ima sedež na Danskem in omogoča igralcem iz vseh skandinavskih držav dostop do svojih storitev. Ima številne možnosti dviga in pologa z enega mesta. Ko je denar naložen v denarnico, lahko igralci izberejo možnost plačila ewire na spletnem mestu trgovca.

Ewire ima dodatno prednost, da ima dobro raven varnosti, za prijavo pa je potrebna le majhna količina osebnih podatkov. Tudi vnos kreditne ali debetne kartice je mogoče hitro zaključiti. Premikanje sredstev z bančnega računa je varno in enostavno pri uporabi ewire.

Najboljše Igralnica V Živo z ewire
Najboljše igralnice v živo z EwireDepozit z Ewire v igralnicah v živoEwire v igralnicah v živo
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Najboljše igralnice v živo z Ewire

Najboljše igralnice v živo z Ewire

Model spletnega denarnega prenosa je zaradi svoje priročnosti zelo priljubljen med igralci igralnic v regiji. Čeprav je na splošno podobna drugim e-denarnicam, kot sta PayPal in Neteller, ima dodatne prednosti, ker je "lokalni" ponudnik storitev. Na primer, ima nižje stroške kot njegovi kolegi. Zaradi tega, da se strežniki nahajajo v regiji, je hitrejši.

Ewire je danska e-denarnica, ki je uporabnikom na voljo v:

  • Danska
  • Švedska
  • Norveška
Najboljše igralnice v živo z Ewire
Depozit z Ewire v igralnicah v živo

Depozit z Ewire v igralnicah v živo

Če želite to plačilo uporabiti v spletni igralnici v živo, igralec mora izpolnjevati tri pogoje:

  • Bodite nosilec denarnice Ewire
  • Poiščite igralnico v živo, ki sprejema plačilno sredstvo
  • Bodite v oskrbovani regiji (Norveška/Danska/Švedska)

Ko so ti pogoji izpolnjeni, lahko izberete Ewire kot izbirno metodo depozita. Ko kliknete to možnost, se prikaže pojavno okno, kjer se igralec prijavi v svoj račun Ewire in vnese želeni znesek depozita. S klikom na 'Potrdi' se sredstva iz denarnice nakažejo na igralniški račun, kjer jih lahko uporabite za stave na igralniške igre. Celoten postopek traja minuto ali dve.

Depozit z Ewire v igralnicah v živo
Ewire v igralnicah v živo

Ewire v igralnicah v živo

Ewire je postal eden najboljših načinov plačila v igralnicah v živo in njegova uporaba ima številne prednosti, pa tudi nekaj slabosti.

Prednosti

Slabosti

Osebni podatki se varno hranijo z uporabo gesla in MPIN. Korake mora odobriti uporabnik, tako da do podatkov ne more dostopati tretja oseba.

Račune, ki so neaktivni šest mesecev, je mogoče zapreti in vsa sredstva, ki so tam ostala, lahko zasežejo. Uporabnik je obveščen, da se bo to zgodilo, vendar še vedno obstaja možnost, da se nekaj denarja izgubi.

Kot eden izmed najboljših načinov plačila v igralnicah v živo je plačilno sredstvo takojšnje, do sistema pa lahko dostopate 24 ur na dan.

Nekatera vračila lahko trajajo do šest dni, odvisno od tega, s katerimi bankami ali drugimi podjetji se Ewire povezuje s transakcijo, vendar se bodo nekatera zgodila skoraj takoj.

Je prilagodljiv način plačila. Uporabnik lahko dodaja denar, ko in kadar želi in ni minimalnega zneska, ki bi moral biti na računu Ewire.

To je plačilno sredstvo, ki se lahko uporablja tudi za plačevanje gospodinjskih računov in dokončanje drugih transakcij na spletu.

Ewire v igralnicah v živo

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Ali je mogoče Ewire povezati z bančnim računom?

Da, uporabniki lahko svojo denarnico Ewire povežejo s svojim bančnim računom. To omogoča celo dvig dobitkov pri igranju v spletnih igralnicah za pravi denar.

Ali lahko igralci nakažejo neposredno nakazilo pri Ewire?

Da, ko je Ewire izbran kot prednostna metoda depozita, lahko sredstva nakažete neposredno iz denarnice. Še lažje je, če ima igralec na svojem telefonu nameščeno aplikacijo Ewire. To je izjemno učinkovito pri igranju v hitro razvijajočih se igralnicah z živimi delivci.

Kakšna je dnevna omejitev depozita za uporabnike Ewire?

Ewire ne omejuje količine denarja, ki ga lahko uporabniki opravijo iz svojih denarnic. Omejitev je torej odvisna od določene igralnice v živo, v kateri igrate.