Najboljše Igralnica V Živo z MiFinity

Najboljše igralnice v živo sprejemajo MiFinity, igralci pa jo lahko uporabljajo za hitra in enostavna nakazila. Ponudnik je mednarodni plačilni prehod, ki daje prednost enostavnosti uporabe. Hitro je postal znan po svoji široki, obsežni omrežni in tehnološko usmerjeni varnostni arhitekturi.

MiFinity so odobrile številne finančne agencije. Uporabniki lahko to e-denarnico uporabljajo za hitra in enostavna spletna plačila podjetjem v vedno širšem omrežju. Tako lahko do najboljših mest igralnic MiFinity kadar koli dostopate z aplikacijami za Android ali iOS. Igralci lahko uporabljajo tudi najnovejše različice brskalnikov Chrome, Firefox in Safari v spletu.

Najboljše Igralnica V Živo z MiFinity
O MiFinity v igralnicah v živoDepozit z MiFinity v igralnicah v živoZakaj deponirati z MiFinity?Varnost in varnost MiFinity
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
O MiFinity v igralnicah v živo

O MiFinity v igralnicah v živo

MiFinity UK Limited, splošno znana kot MiFinity, je bila ustanovljena na Severnem Irskem leta 2002. Sedež ima v Belfastu in regionalne pisarne v Dublinu in na Malti. Platforma je zdaj na voljo v več kot 170 državah in več kot 17 jezikih.

Ponudnik je pooblaščen za izdajo elektronskega denarja s strani FCA (Financial Conduct Authority) v skladu s predpisi o elektronskem denarju iz leta 2011. Poleg tega je UnionPay International, kitajska korporacija za finančne storitve, certificirala podjetje za izdajo in upravljanje predplačniških virtualnih kartic.

Omogoča lahko tudi pridobivanje storitev, kar omogoča program nakazil Money Express, ki je na voljo v več kot 40 državah. Glede na to je MiFinity morda idealen odgovor za ljudi, ki iščejo raznoliko ponudbo načini plačila v igralnicah v živo.

Na voljo je več možnosti plačila

Igre v živo na trgu se v igralnicah v živo hitro razvijajo in igralci potrebujejo možnost plačila, ki je hitra, varna in prilagodljiva. MiFinity je postala ena najvarnejših rešitev za igralce. Prav tako jim omogoča, da prihranijo denar pri izplačilih tako, da svoje dobitke porabijo na spletu. Toda za to se bodo morali izogibati unovčevanju svojih kartic in namesto tega uporabljati svojo e-denarnico za plačilo storitev in predmetov.

Uporabniki lahko ustvarijo do devet različnih denarnic v MiFinity, ki segajo v različne panoge, kot so igre na srečo, e-trgovina in potovanja. Tako igralci iger preprosto ustvarjajo in ohranjajo proračune. Če ima uporabnik račun MiFinity, lahko denar nakaže neposredno na račun prijatelja ali družinskega člana. Za to morate vnesti samo številko prejemnikovega računa ali registrirani elektronski naslov.

O MiFinity v igralnicah v živo
Depozit z MiFinity v igralnicah v živo

Depozit z MiFinity v igralnicah v živo

MiFinity uporabnikom olajša ustvarjanje osnovnega računa. Vsak se lahko brezplačno prijavi z veljavnim e-poštnim naslovom in geslom s klikom na povezavo "prijava" na vrhu domače strani. V 24 urah po prejemu e-pošte bodo prejeli povezavo za aktivacijo računa. Nastavitev preverjenega računa pa traja malo dlje. Ima tipičen čas preverjanja od 24 do 48 ur.

Kandidati morajo predložiti digitalno dokazilo o identifikaciji in naslovu za registracijo preverjenega računa prek strani profila. Veljavni potni list, vozniško dovoljenje ali osebna izkaznica so vse sprejemljive oblike identifikacije. Kot dokazilo o naslovu se lahko uporabijo računi za komunalne storitve, bančni računi ali vladna pisma, poslana v zadnjih treh mesecih.

Kako narediti neposreden depozit z MiFinity

Vrhunske igralnice v živo omogočajo uporabnikom, da financirajo svoje račune z MiFinity. Z izbiro zavihka "depozit" v denarnici. Plačila se izvedejo takoj v izbrano e-denarnico MiFinity. Denar je mogoče naložiti tudi prek priljubljenih kreditnih kartic Visa, MasterCard in UnionPay ter lokalnih bank. Vse to je treba povezati z računom MiFinity. Ponudnik plačil je postal tudi eden redkih sistemov, ki podpirajo Bitcoin in Bitcoin Cash.

Dnevna omejitev za MiFinity

V kateri koli igralnici MiFinity za uporabnike ni dnevnih omejitev. Vendar pa obstaja splošna omejitev transakcije. Medtem ko uporabnikom ni treba preverjati računa, lahko preverjeni uporabniki opravijo transakcije v vrednosti do 10.000 € (11051 $) na leto. Neregistrirani uporabniki lahko opravijo le transakcije v vrednosti 2000 € (2210 $) za isto obdobje.

Ko dosežejo omejitev ali poteče 365 dni, bodo morali potrditi svoj račun. Uporabniki bi se morali zavedati teh omejitev in sprejemati pametne odločitve. Nekatere igralnice v živo imajo lahko tudi lastne omejitve depozitov za uporabnike in jih je treba vedno potrditi pri njih.

Transakcijske provizije

MiFinity ne zaračuna provizije, če uporabnik aktivira 2FA za prijavo v svoj račun in izvede transakcijo. Vendar pa lahko nekateri ponudniki omrežij naložijo dodatno pristojbino, zato je priporočljivo, da se vedno predhodno posvetujete z njimi. Provizije za depozite za kartice Visa in MasterCard, izdane v Evropskem gospodarskem prostoru, običajno znašajo 1,8 odstotka transakcije. Zanje je treba plačati 2,5-odstotno pristojbino zunaj regije.

Depoziti v lokalnih bankah so pogosto dražji, nekatere banke za spletna plačila zaračunavajo tudi 6,7 odstotka. Drugi zaračunajo provizijo v višini približno 3,5 odstotka plus 0,35 evra na transakcijo. Pri tako širokem razponu je običajno dobro, da igralci na spletnem mestu ponudnika plačil še enkrat preverijo stroške depozita za želeno možnost plačila. Dvige se lahko izvede tudi prek istih bank. Toda uporabniki se morajo najprej obrniti na lokalnega agenta, ker bo to treba nastaviti kot internetno nakazilo pri banki.

Depozit z MiFinity v igralnicah v živo
Zakaj deponirati z MiFinity?

Zakaj deponirati z MiFinity?

Prednosti

Slabosti

Ponudnik ima globalni doseg. Ker je MiFinity omrežje, ki poteka po vsem svetu, so igralci lahko prepričani, da bo njihov denar sprejet. Njihova sredstva so tudi varna pred krajo, če igrajo na najboljših igralnicah MiFinity v živo, ne glede na to, kje imajo sedež ali katero valuto uporabljajo.

Vse spletne igralnice zdaj ne zagotavljajo povezljivosti MiFinity. To ni nič nenavadnega za novinca v igralniški industriji. Toda novi odnosi se nenehno oblikujejo, ko se mreža širi.

MiFinity trenutno podpira različne valute - med drugim avstralski dolar, kanadski dolar, evro, britanski funt in ameriški dolar.

Odsotnost v nekaterih jurisdikcijah: Čeprav je MiFinity podprt v številnih državah, plačilne storitve podjetja v nekaterih državah niso na voljo. To je lahko neprijetno za igralce iz nekaterih držav, ki želijo uporabljati njihove storitve.

Vgrajena funkcija iskanja omogoča uporabnikom sledenje vsem transakcijam v vseh valutah.

Povezljivost z BitPay - to je še ena prednost, ki jo ima ponudnik pred številnimi drugimi plačilnimi prehodi. Uporabniki lahko uporabljajo storitve vrednosti v realnem času za pretvorbo kovancev Bitcoin in Bitcoin Cash v denar, ki ga je mogoče odstraniti ali preseliti.

Provizije za transakcije so zmerne. To še posebej velja za uporabnike v Evropskem gospodarskem prostoru. Vendar pa tudi uporabniki na drugih območjih plačujejo relativno nizke pristojbine.

Zakaj deponirati z MiFinity?
Varnost in varnost MiFinity

Varnost in varnost MiFinity

MiFinity je legitimna plačilna rešitev s trdnim ugledom glede varnosti. To je globalno priznan plačilni prehod, ki so ga potrdili in akreditirali vsi varnostni protokoli. Goljufi ne morejo izkoristiti prednosti uporabnikov plačilne storitve. MiFinity se ponaša z vrhunsko varnostno tehnologijo in tehnologijo za preprečevanje goljufij. V skladu je z zahtevami PCI DSS Service Level 1, eWallet pa je zavarovan s tehnologijo SSL.

Sprejeta je bila tudi Strong Customer Authentication (SCA), ki je popolnoma v skladu z direktivo o plačilnih storitvah (PSD2), novim evropskim varnostnim standardom, katerega cilj je zmanjšati goljufije in zagotoviti varna spletna plačila.

Dodatne varnostne funkcije

MiFinity je prav tako sodeloval z vrhunskimi ponudniki programske opreme, da bi ustvaril vrhunsko varnostno in zaščitno tehnološko infrastrukturo, specifično za omrežje MiFinity. Kot del tega varnostnega načrta uporabnikom MiFinity ni treba posredovati osebnih podatkov kateri koli spletni igralnici MiFinity. To znatno zmanjša nevarnost vdorov podatkov in vdorov.

Ponudnik je v letu 2019 uvedel tudi dvofaktorsko avtentikacijo. Ko je aktivirana, morajo uporabniki vnesti varnostno kodo SMS vsakič, ko se prijavijo v svoj račun ali opravijo transakcijo za račune, vezane na njihove kartice. Neaktivni računi se samodejno zaprejo po 12 mesecih neaktivnosti. Pred prekinitvijo bodo izdani mesečni administrativni stroški v višini 1 €.

Varnost in varnost MiFinity