Mobilna plačilna sredstva za vašo napredno izkušnjo igralnice v živo

Načini vplačila

2021-10-02

Eddy Cheung

Medtem ko je tpriljubljenost spletnih igralnic v živo že nekaj časa eksponentno raste, je industrija kmalu spoznala, da mora delovati po načelih in konceptih, ki so skupni za ves spletni svet.

Mobilna plačilna sredstva za vašo napredno izkušnjo igralnice v živo

Eden takšnih primarnih konceptov je prilagoditev za pametne telefone in spletne naprave. Statistično gledano več kot 80 % uporabnikov brska po družbenih omrežjih, internetnih platformah in igra igre z mobilnimi napravami.

Če pogledate portale za razvrščanje, bodo igralnice v živo za mobilne telefone tiste, ki bodo zasedle najvišje pozicije. Ni čudno, da je vprašanje hitrega, učinkovitega, priročnega in varnega spletnega plačila za te mobilne igralnice v živo postalo bistveno.

V tem članku bomo imeli kratek pregled najbolj priljubljenih in verodostojnih načinov mobilnega plačila za spletne igralnice v živo.

Apple Pay

Glede na priljubljenost telefonov iPhone in drugih mobilnih naprav Apple je Apple Pay morda danes najbolj aktivno uporabljena rešitev za mobilno plačevanje. Glavna prednost te možnosti je, da morate v bistvu enkrat povezati svojo kreditno-debetno kartico, bančni račun ali katero koli drugo plačilno sredstvo in denar bo takoj prenesen.

Druga pomembna zadeva je, da Apple nenehno dela na svojih varnostnih protokolih in strankam ponuja možnosti plačila z Face ID-jem, prstnimi odtisi in številnimi drugimi možnostmi in kombinacijami, zaradi katerih so plačila v vsakem primeru varna in priročna.

Nič čudnega, ko so igralci uporabniki iOS-a, ostaja Apple Pay njihova primarna izbira pri uporabi mobilnih igralnic v živo.

Samsung Pay

Obstoj Samsung Pay je še eno poglavje v neskončnem sporu med mobilnima velikanoma.

Samsung Pay deluje po enakih načelih kot Apple Pay. To je še en razvoj, ki dokazuje, da sta obe podjetji praviloma dvojčki in svojim uporabnikom ponujata enake storitve na različnih ploščah.

Samsung Pay je enako priljubljen, zagotavlja enako udobje in raven varnosti kot Apple Pay za uporabnike Samsung. Vendar pa veliko mobilnih igralnic v živo ne sprejema Samsung Pay kot Apple Pay. Glede na tržni delež Samsunga in njegovo združljivost z vsemi napravami Android pa se bo situacija v opazovani prihodnosti spremenila.

MiFinity

Ta plačilna platforma je enako privlačna in priljubljena med uporabniki iOS in Android. Njeno naraščajočo priljubljenost predvsem pojasnjuje dejstvo, da jo prepozna vse več igralnic v živo za mobilne telefone, zaradi česar je enako udobna za igralce iz obeh »vesoljev«

Glavna prednost MiFinity je, da za razliko od večine e-denarnic, ki obstajajo danes, omogoča takojšnje transakcije, zaradi česar je igranje iger na poti tako priročno, kot morda še nikoli ni bilo.

Zimpler

To je še ena priljubljena e-denarnica, ki jo sprejemajo najbolj priljubljene mobilne igralnice v živo. Tako kot katera koli druga tovrstna platforma vam omogoča popoln dostop do svojih sredstev 24 ur na dan, vse dni v tednu na konicah vaših prstov. Zagotavlja precej učinkovit in priročen varnostni sistem s pomočjo posameznih kod za preverjanje SMS.

Simpler ima ob vsej svoji priročnosti eno kritično omejitev, saj deluje samo na ozemlju EU.

Plačaj in plačaj

Ko imate račun v eni od združljivih bank na Švedskem, Danskem, Švedskem ali Nemčiji, boste morda uživali v storitvah platforme, ki se običajno imenuje »PayPal za igralce«

Glavna prednost Pay-n-Pa je, da z veseljem deluje kot posrednik in vam pomaga, da se izognete potrebi po vnašanju svojih podatkov. Namesto tega Pay-n-Pay pošlje vse potrebne informacije operaterju, tako kot bi to storila slavna plačilna platforma.

Omogoča vam takojšnjo prijavo in celo varno in gladko izkušnjo igranja v tako imenovanih mobilnih igralnicah brez registracije.

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice