Najboljše Igralnica V Živo z MuchBetter

Igralnice v živo so si vedno prizadevale izboljšati svoje storitve, da bi zadovoljile nenehno spreminjajoče se potrebe – dinamične potrebe milenijcev in nove generacije Z, ki so očitno 100 % usmerjene v mobilne in internetne povezave. Zaradi tega je za igralnice v živo obvezna stroškovno učinkovita in mobilnim plačilna rešitev, ki obdeluje transakcije z bliskovito hitrostjo. Zdaj je MuchBetter eden tistih finančnih plačilnih sistemov, ki spreminjajo igro. To je e-denarnica, ki temelji na mobilnih napravah, ki igralcem igralnic v živo omogoča dokončanje transakcij v realnem času. MuchBetter deluje v obe smeri; igralci lahko z njim nakažejo ali dvignejo. Deluje z različicami Android 5 in novejšimi ter sistemi iOS vsaj 10.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Splošne informacije

Splošne informacije

ime

Precej bolje

Način plačila

e-denarnica

sedež

Združeno kraljestvo

Splošne informacije
O MuchBetterju

O MuchBetterju

MIR Limited UK Ltd je lansiral spletni plačilni sistem ki je bil v letu 2017 namenjen mlajšim uporabnikom (ki so raje uporabljali aplikacije za plačevanje s pametnimi telefoni in denarnice kot gotovino in fizične kartice) v letu 2017. Sistem je bil poimenovan MuchBetter, njegov fokus pa je bil na globalnem trgu iger na srečo, industriji, ki se vrti okoli spletnih plačil. Je bila poteza uspešna? Odgovor je pritrdilen, saj je bila storitev v naslednjih treh letih uvedena v več kot 180 državah. Število zaposlenih se je povečalo s štirih na približno 70, partnerji pa so se povečali na 50, pri čemer je bil West Ham United FC eden najbolj izjemnih.

MuchBetter je preverjen s strani Financial Conduct Authority (FCA), priznanega neodvisnega regulatorja v Združenem kraljestvu, ki nadzoruje več kot 51.000 finančnih institucij. Zahvaljujoč svoji fantastični storitvi je ponudnik prejel nagrade dome, vključno z najboljšim programom digitalnih plačil na nagradah The Cards and Payments 2019 in vzhajajočo zvezdo na nagradah EGR 2018.

Možnosti plačila

Od leta 2022 je MuchBetter združljiv z vrhunskimi ponudniki, kot so Mastercard, Google Pay in Apple Pay, ter je lokaliziran glede na jezik in valuto. Igralci igralnic v živo lahko svoje račune dopolnijo s kreditnimi in debetnimi karticami, digitalnimi valutami ali bančnimi nakazili. Mastercard igralcem omogoča tudi uporabo storitve Pay by Bank ali pa lahko svoje denarnice MuchBetter financirajo z digitalnimi valute.

Za dvigi, lahko igralci nakažejo denar iz svojih denarnic MuchBetter v banko ali pa sredstva prenesejo na svojo MuchBetter Mastercard in jo dvignejo na bankomatu. Kartico MuchBetter izda Mastercard in jo lahko uporabljate kjer koli pod soncem.

O MuchBetterju
Depozit z MuchBetter v igralnicah v živo

Depozit z MuchBetter v igralnicah v živo

Ker je bila blagovna znamka ustvarjena posebej za spletne igre na srečo, bi zlahka domnevali, da znotraj brezhibno deluje igralnice v živo. In dejansko bi imeli popolnoma prav, saj je deponiranje pri MuchBetterju v igralnici v živo preprost postopek. Vključuje dva velika preprosta koraka, vključno s financiranjem denarnic MuchBetter in prenosom denarja na igralčev račun v igralnici.

Financiranje denarnice MuchBetter

Pred nakazovanjem na igralniški račun v živo morajo igralci najprej naložiti svojo denarnico MuchBetter. Od leta 2022 je minimalni znesek, ki ga lahko igralci nakažejo v svoje denarnice, 10 £. Transakcija se lahko izvede z bančnim nakazilom, debetnimi ali kreditnimi karticami (VISA, Mastercard ali Amex) ali s kriptovaluto (Bitcoin, Ethereum itd.). Polnjenje z debetno ali kreditno kartico bo od uporabnika zahtevalo, da navede svoje ime in priimek, številko kartice in varnostno kodo CVV. Ko je to storjeno, lahko izberejo datum poteka in dokončajo postopek.

Po začetnem polnjenju bo moral uporabnik potrditi svojo identiteto z vnosom 4-mestne kode. Če kartice ne preverite, omejuje uporabnika na največ 50 £. Če nekdo uporablja Bitcoin za financiranje svoje denarnice, bo ponudnik ustvaril račun z naslovom Bitcoin. Sredstva bodo pretvorjena v fiat denar in ga lahko uporabite za igranje iger v živo.

Depozit na igralniškem računu v živo

Igralci lahko nakažejo v svoje igralnice Much Better tako, da odprejo stran za bančništvo in izberejo MuchBetter. Tukaj lahko vnesejo znesek, ki ga želijo nakazati. Običajno se limiti gibljejo od 10 € do nekaj tisoč evrov, odvisno od igralnice. Po izbiri zneska bo igralec preusmerjen na svoj račun MuchBetter, kjer se lahko prijavi in dokonča prenos. Polog bi moral biti na voljo na igralniškem računu takoj.

Veliko boljše pristojbine

Veliko boljši igralci igralnic v živo lahko brezplačno nakažejo denar na svoje račune. Vendar polnjenje prek Bitcoina pritegne 2 % provizij, medtem ko Mastercard in Visa prineseta od nič do 5 %. Pri uporabi kartice MuchBetter za dvig gotovine na bankomatu se plača 0,99% provizija. Bančna nakazila, ki niso SEPA, stanejo 50 funtov, medtem ko dvigi prek hitrejšega bančnega nakazila v Združenem kraljestvu in bančnega nakazila SEPA zaračunajo 2 do 2,5 %.

valuta

Provizija za pretvorbo valut je 0,99 odstotka, zato je ključnega pomena, da igralci uporabljajo pravilno valuto. Žal MuchBetter trenutno sprejema samo ameriške dolarje, evre in britanske funte. Dobra novica je, da večina igralnic v živo vrhunskih ponudnikov programske opreme podpira vsaj eno od teh valut, zato bi se morali igralci v večini primerov izogniti stroškom pretvorbe valut.

Depozit z MuchBetter v igralnicah v živo
Zakaj deponirati pri MuchBetter v igralnicah?

Zakaj deponirati pri MuchBetter v igralnicah?

Prednosti

Slabosti

Prihaja z bistveno nižjimi stroški, če sploh obstajajo, kot številni bolj znani konkurenti e-denarnice, kot sta Neteller in Skrill.

V nekaterih državah, zlasti v ZDA, ni na voljo

Ponuja prilagodljivost, saj lahko igralci nakažejo na mobilnem telefonu ali računalniku.

Za uporabnike zunaj EU ali Združenega kraljestva ni možnosti debetne kartice

Naloge MuchBetter so takojšnje, kar pomeni, da igralcem ni treba čakati več ur, da začnejo igrati. Ko je postopek pologa končan, se denar odrazi na njihovem računu v nekaj sekundah.

Sistem nagrajevanja še vedno manjka

Storitev je opremljena s prefinjenim varnostnim sistemom, ki vključuje funkcije, kot so ID prstnih odtisov, varnostne kode in seznanjanje naprav. Te varnostne funkcije pomenijo, da se vse transakcije pred obdelavo samodejno pregledajo glede veljavnosti. To daje igralcem v živo brezskrbnost.

MuchBetter podpira brezstična plačila, bodisi prek pametne ure MuchBetter, nosljive zapestnice ali kartice MuchBetter.

MuchBetter podpira tako depozite kot dvige, tako da imajo igralci plačilni sistem vse v enem. Ni veliko plačilnih storitev, ki omogočajo umike podpore.

Zakaj deponirati pri MuchBetter v igralnicah?
Varnost in varnost pri MuchBetterju

Varnost in varnost pri MuchBetterju

Kot je bilo že omenjeno, je MuchBetter urejen in licenciran kot institucija za elektronski denar s strani UK Financial Conduct Authority (FCA). Je tudi član združenja za elektronski denar (EMA), evropskega trgovinskega organa za izdajatelje elektronskega denarja. Za zaščito občutljivih informacij in denarja igralcev je ponudnik uvedel številne varnostne ukrepe. Vsak račun MuchBetter je v celoti zaščiten s kombinacijo ID-ja na dotik, sistema za pregled transakcij, dinamičnih varnostnih kod in seznanjanja naprav.

Račun MuchBetter je povezan z mobilnim telefonom uporabnika

Vsak račun MuchBetter je povezan z mobilno številko lastnika. Z uporabo svoje telefonske številke za prijavo v svoj račun je sistem skoraj odporen proti vdoru. Račun je povezan z mobilno napravo in sredstev ni mogoče prenesti, dokler ta naprava ne prejme potrditvenega sporočila. Za prijavo je treba vnesti geslo, uporabniki, ki želijo dodati novo napravo, pa morajo vnesti aktivacijsko kodo. Uporabniki se lahko po lastni želji odločijo za uporabo touchID namesto gesla.

Uporabniki MuchBetterja lahko naredijo več za svoj račun, da zagotovijo varnost še bolj neprepustno, vključno z uporabo kompleksnejših gesel, zaklepanjem svojih mobilnih naprav in zapiranjem aplikacije MuchBetter, ko jo uporabijo. Omogočanje krajšega obdobja samodejnega zaklepanja zaslona lahko doda dodatno plast varnosti.

Varnost in varnost pri MuchBetterju

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Redna vadba ima številne koristi za fizično in duševno zdravje. Pomaga lahko pri preprečevanju kroničnih bolezni, kot so bolezni srca, sladkorna bolezen in nekatere vrste raka. Vadba izboljšuje tudi zdravje srca in ožilja, krepi mišice in kosti ter povečuje prožnost in ravnotežje. Poleg fizičnih koristi je bilo dokazano, da vadba zmanjšuje simptome depresije in anksioznosti, izboljšuje razpoloženje in krepi splošno psihično počutje. Redna vadba lahko pomaga tudi pri uravnavanju telesne teže, izboljša kakovost spanja in poveča raven energije. Za optimalne zdravstvene koristi je priporočljivo izvajati vsaj 150 minut zmerno intenzivne vadbe ali 75 minut intenzivne vadbe na teden.