Najboljše Igralnica V Živo z Skrill

Zaradi hitrosti, udobja ali prilagodljivosti ima veliko igralcev igralnic v živo raje elektronske denarnice za svoje igralne transakcije. Ko gre za e-denarnice, skorajda ni druge plačilne storitve, ki bi bila tako priljubljena kot Skrill. Danes je neverjetno enostavno najti odlične igralnice Skrill in število fantastičnih igralnic v živo s Skrillom raste iz ure v uro.

Če prav tako trenutno razmišljate o uporabi elektronskih denarnic v igralnicah v živo, vendar ne veste, kaj bi lahko pomenile igralnice Skrill, ste prišli na pravo mesto. Live CasinoRank na enem mestu navaja najboljše igralniške strani Skrill in še bolje, popeljali vas bomo skozi vse pomembne vidike izbire najboljših igralnic Skrill za vaš okus iger na srečo.

Najboljše Igralnica V Živo z Skrill
Image

Kaj je Skrill?

Skrill je spletna plačilna storitev ali bolj znana kot račun elektronske denarnice, ki jo lahko uporabljate za vse spletne transakcije. To je kot imeti spletno denarnico, ki je samostojna od vaše banke in omogoča hitrejše in enostavnejše transakcije po vsem svetu. Če imate račun Skrill, lahko sprejemate plačila in pošiljate denar kamor koli na svetu.

Čeprav je Skrill mogoče uporabiti za skoraj vsako plačilo, je igranje iger na srečo Skrill najbolj znan vidik te plačilne storitve. Zaradi Skrillove enostavne uporabe in hitrih transakcij je Skrill hitro postal priljubljen v skupnosti iger na srečo. In še bolje: igralnica s Skrillom pomeni, da vam ni več treba opravljati transakcij iger na srečo prek svoje banke.

Skrill ni le hiter ali priročen: podjetje se ponaša z impresivnimi varnostnimi funkcijami, ki so v mnogih pogledih enake dejanskim bančnim sistemom. Vse to skupaj naredi Skrill odlično izbiro za vsakega igralca na srečo, ki želi bolje ločiti sredstva za igre na srečo in transakcije odmakniti od vsakodnevnega bančništva.

Provizije, omejitve, čas za Skrill
Image

Kako izbrati najboljšo igralnico Skrill v živo?

Igralnice Skrill so postale ene najpogostejših po vsem svetu: zdaj je na stotine igralnic, ki sprejemajo Skrill. Enostavna uporaba v kombinaciji z varnostjo in hitrostjo naredi Skrill zaželeno plačilno sredstvo, zlasti za igre na srečo z delivci v živo, ki so v veliki meri odvisne od takšne prilagodljivosti.

Če se želite prepričati, da boste končali v najboljših igralnicah Skrill, vam priporočamo, da si ogledate naš celoten primerjalni seznam igralnic Skrill na tej strani. Še več, izpostavljamo nekaj bistvenih stvari, na katere morate biti pozorni, ko ugotavljate, katera igralnica Skrill vam najbolj ustreza:

 1. Varnost in licenciranje - Prvi in ​​najpomembnejši dejavnik, ki ga vedno upoštevamo, ko sestavljamo pregled igralnice Skrill, je njegova licenca. Sam Skrill je reguliran, vendar bi morala biti igralnica v živo enako licencirana. The najboljše igralnice Skrill imajo vidno licenco od organov, kot sta MGA ali UKGC ali kateri koli drug ugleden organ za igre na srečo.
 2. Izbira igre - Ena stvar je imeti pri roki uporabniku prijazno plačilno sredstvo, seveda pa bi morale biti najboljše igralnice Skrill polne različne vrste igralniških iger v živo uživaj. V večini primerov lahko stavite, da sta na voljo Skrill blackjack in ruleta ter na desetine igralnih oddaj ali interaktivnih stavnih iger. Najboljše igralnice Skrill bi morale imeti več kot 40-50 različnih miz v živo.
 3. Bonus ponudbe - Nekatere izmed najboljših igralnic s Skrillom ponujajo dodatne bonuse ter redno organizirajo promocije in akcije, tako da vam nikoli ne bo dolgčas. Nekatere od teh ponudb lahko izkoristite takoj po prijavi, saj jih imajo številne igralnice Skrill posebne ponudbe dobrodošlice za nove igralce.
 4. Plačilni pogoji - Poleg tega, da je Skrill eden od načinov nakazila, bi morale najboljše Skrill igralnice v živo imeti poštene plačilne pogoje. Na primer, vsaka igralnica v živo ima različne omejitve plačil (kot je največji dovoljeni dvig). Hitrost obdelave plačil in s tem povezane provizije se lahko prav tako razlikujejo – nekatere igralnice v živo lahko dvige Skrill obdelajo takoj, druge igralnice Skrill pa lahko trajajo do 24 ur.
 5. Storitev za stranke - Poleg vsega drugega so storitve igralnice, njena hitrost in profesionalnost izjemno pomembni. Nihče se ne želi prijaviti samo zato, da bi našel zanič storitve za stranke. Najboljše igralnice Skrill imajo na voljo priročno funkcijo klepeta v živo, nekatera od teh spletnih mest pa lahko nudijo celo podporo strankam 24/7.
Image

Kako narediti polog v igralnici v živo s Skrillom?

Če ste našli igralnice, ki sprejemajo način plačila Skrill, in ste pripravljeni začeti v izbrani igralnici Skrill v živo, lahko začnete igrati v samo nekaj minutah. Najprej boste morali slediti tem preprostim korakom, da začnete s svojim prvim pologom s Skrillom:

 1. Prijavite se za Skrill račun. Najprej boste morali odpreti Skrill račun (odpiranje katerega je brezplačno). Registrirajte se pri Skrillu s svojimi kontaktnimi podatki in potrdite svoj račun tako, da vnesete nekaj podatkov. Vse to naj ne traja več kot nekaj minut. Prav tako dodajte nekaj sredstev na svoj račun Skrill z uporabo želenega načina plačila za financiranje Skrilla.
 2. Prijavite se v igralnici v živo. Če se še niste prijavili v izbrano igralnico Skrill v živo, storite to zdaj, tako da se odpravite v igralnico in registrirate svoj račun. Podobno kot pri računu Skrill, boste potrebovali le nekaj trenutkov, da odprete svoj igralniški račun.
 3. Odprite stran 'blagajna'. Ko so vaši računi pripravljeni in delujejo, odprite stran 'blagajna' na vašem računu igralnice v živo, kliknite, da sprožite plačilo Skrill, in izberite način depozita Skrill. Vnesite želeni znesek in kliknite za nadaljevanje.
 4. Preverite depozit Skrill. Nenazadnje se boste morali prijaviti v svoj račun Skrill in potrditi transakcijo s kodo za preverjanje, ki ste jo prejeli. Ko potrdite transakcijo, se bodo vaša sredstva premaknila z vašega računa Skrill na račun igralnice v živo in pripravljeni ste na igro.
Kako odpreti Skrill račun?
Image

Kako dvigniti denar iz igralnice v živo s Skrillom?

Nihče ne želi več dni ali tednov čakati na svoje igralniške dobitke v živo in ravno tu pride prav Skrill s svojim hitrim sistemom izplačil v igralnici. Tukaj je kratek pregled po korakih, kako dvigniti sredstva Skrill in hitro pridobiti svoje igralniške dobitke:

 1. Odprite igralniško denarnico in izberite Skrill. Pojdite na razdelek »blagajna« vašega igralniškega računa v živo, kjer bi morali imeti možnost izbrati način plačila. Izberite Skrill za svojega želeni način dviga.
 2. Vnesite želeni znesek. Nato vnesite znesek, ki ga želite dvigniti. Upoštevajte, da imajo igralnice v živo določene minimalne omejitve dvigov (vendar so te običajno okoli 10–20 dolarjev).
 3. Potrdite zahtevo za dvig Skrilla. Nato boste preusmerjeni na plačilni prehod Skrill, kjer se boste morali prijaviti v svoj račun Skrill, da potrdite transakcijo. Če se vse zdi pravilno, potrdite zahtevo.
 4. Počakajte, da osebje igralnice obdela plačilo. Nato bo vašo zahtevo za dvig denarja Skrill obdelalo osebje igralnice v živo, ki preveri, ali je vse v redu z vašo zahtevo in računom. Če je vse v redu, bo vaše plačilo obdelano in sredstva bi morala prispeti na vaš Skrill račun v nekaj urah (ali približno 12-24 urah).
 5. Dvignite sredstva s svojega Skrill računa. Ko je vaš dvig iz igralnice prispel na vaš račun Skrill, se lahko odločite, da dvignete svoja sredstva in denar nakažete na svoj običajni bančni račun. Skrill podpira več možnosti izplačil (vključno z debetnimi karticami, bančnimi računi, kripto denarnicami itd.). Sledite Skrillovim navodilom za dvig sredstev in denar bi moral prispeti v nekaj dneh (odvisno od uporabljenega načina plačila).
Image

Prednosti in slabosti uporabe Skrilla

Ker se Skrill tako pogosto uporablja v spletnih igralnicah v živo, se morda sprašujete, kakšna je natančna privlačnost te plačilne storitve. Spletna mesta za igre na srečo Skrill vsekakor ponujajo vrsto ugodnosti in prav tako lahko obstajajo situacije, ko Skrill morda ni najboljša možnost. Spodaj bomo poudarili glavne prednosti in slabosti, ki jih morate upoštevati pri uporabi Skrill igralnic v živo.

Prednosti uporabe Skrilla v igralnicah v živo

 • Hitre in enostavne transakcije - Ena najbolj opaznih lastnosti Skrilla je njegova preprostost in hitrost. ne veliko načinov plačila v igralnici lahko tekmuje s Skrillovimi hitrimi transakcijami in takojšnjimi depoziti. Poleg tega je izvedba plačila stvar le nekaj klikov gumba.
 • Dostop do več sto iger v živo - Zahvaljujoč preprostim in enostavnim depozitom lahko v nekaj minutah dostopate do več sto iger Skrill. Z igralnicami v živo Skrill lahko uživate v množici miz za delivce v živo, vse od blackjacka do iger.
 • Sprejeto po vsem svetu - Skrill je eno najpogostejših načinov plačila v igralnicah po vsem svetu, ki ga sprejemajo stotine igralnic v živo v več deset različnih držav. Zelo enostavno je najti visokokakovostne Skrill igralnice!

Slabosti uporabe Skrilla v igralnicah v živo

 • Lahko povzroči nekaj stroškov - Transakcije v igralnici v živo so običajno brezplačne, vendar to ne velja za uporabo Skrilla. Skrill zaračunava določene provizije za različne transakcije in druge storitve, ki lahko sčasoma postanejo precej drage. Preberite Skrillovo strukturo provizij, če želite izvedeti več o natančnih provizijah, ki jih boste morda morali plačati.
 • Morda ne bo dostopal do vseh bonusov - Čeprav lahko na desetine igralnic v živo ponujajo bonuse za depozite ali druge promocije, so lahko Skrill depoziti včasih izključeni iz aktiviranja bonus ponudbe. Zato pozorno preberite pogoje bonusa, saj s Skrillom morda ne boste vedno dostopali do bonusov.
Image

Skrill varnost in zaščita

Skrill ni običajna spletna plačilna storitev. Je ugleden, dolgoletna e-denarnica, ki je bilo ustanovljeno leta 2001 in iz leta v leto le raste. Podjetje prihaja iz Združenega kraljestva, kjer je tudi regulirano in licencirano (s strani Financial Conduct Authority). Samo to pomeni, da ni razloga, da bi oklevali in razmišljali, ali so spletne igre na srečo Skrill varne ali ne.

Seveda se morda še vedno sprašujete: ali je Skrill vreden zaupanja? Poleg licenciranja podjetja FCA so vsa plačila Skrill močno zaščitena s šifriranjem PCI-DSS Level1, ki je primerljivo z velikimi spletnimi bančnimi sistemi. Obstaja razlog, zakaj je to podjetje delovalo več kot dve desetletji in je le še raslo v priljubljenosti. Če obstaja ena stvar, ki vam ni treba skrbeti, je to: ali je Skrill varen ali ne.

Poleg Skrillovih varnostnih protokolov lahko vedno zaprosite za pomoč in navodila podpore za Skrill, ki je na voljo prek člankov s pomočjo in podpore po e-pošti neposredno na spletnem mestu podjetja.

Image

Pridobite bonus igralnice v živo s Skrillom

Kakšna bi bila igralniška izkušnja v živo, če ne bi zgrabili nekaj bonusov za depozit ali sodelovali na turnirjih v igralnici v živo? Nihče ne more zanikati, da bonusi predstavljajo velik del zabave pri delivcih v živo in na srečo boste morda našli posebne Skrill promocijske kode ali ugodnosti za nekaj dodatnega navdušenja pri delivcih v živo.

Ko gre za uporabo igralniški bonusi v živo pri Skrillu je morda en ulov. Težava je v tem, da vse igralnice v živo ne dovoljujejo uporabe Skrilla za depozitne bonuse. Odvisno od situacije, vendar boste morda našli bonus za depozit, ki izključuje depozite Skrill, tako da če uporabljate Skrill za svoj depozit v igralnici v živo, obstaja možnost, da ne boste mogli aktivirati poseben bonus za prvi depozit.

To sicer ni strogo pravilo in morda boste še vedno našli poseben bonus za prijavo na Skrill, ko prvič igrate v igralnici v živo. nekaj najboljše igralnice v živo lahko celo ponudi ekskluzivne pakete Skrill depozit bonus ali druge ugodnosti.

Ker Skrill bonusi niso vedno zagotovljeni, toplo priporočamo, da natančno preberete pogoje in določila za bonuse. Če igralnica ne izključuje depozitov Skrill, lahko enostavno nadaljujete in začnete s svojimi bonus ponudbami.

Image

Najboljše alternative za Skrill

Kot vidite zgoraj, ima Skrill številne ugodnosti in zlahka je razumeti, zakaj ga toliko igralcev izbere kot glavno plačilno sredstvo v igralnici. Vendar pa Skrill vsekakor ni idealen in v nekaterih primerih boste morda želeli uporabiti druge načine plačila. Spodaj boste našli nekaj običajnih alternativ za Skrill, ki vam bodo morda bolj ustrezale.

Skrill proti PayPal

Če je v skupnosti elektronskih denarnic kdaj potekala resnična bitka, je to bitka med Skrillom in PayPalom. Nekaterim igralcem je morda ljubši Skrill kot PayPal, medtem ko je pri drugih morda ravno nasprotno.

Če poenostavimo, je PayPal bolj priljubljen v Severni Ameriki, medtem ko je Skrill bolj priljubljen v Evropi. Ob istem času, PayPal je pogost med igralci, ki želijo le olajšati spletno plačevanje, medtem ko še vedno uporabljate njihovo običajno debetno kartico ali banko, saj lahko svojo banko povežete s svojim računom PayPal.

PayPal se ponaša tudi z dobro strukturo provizij, poleg tega pa je široko dostopen in ne samo v igralnicah, ampak v številnih podjetjih po vsem svetu.

Neteller proti Skrillu

Če je Skrill prisoten v igralnici v živo, je najverjetneje Neteller na voljo tudi. Pravzaprav gresta ti dve elektronski denarnici z roko v roki in mnogi igralci iger na srečo težko ugotovijo, katero bi raje izbrali: Neteller ali Skrill. Vendar obstaja dober razlog, da so te storitve tako prepletene: obe pripadata skupini Paysafe, tako da sta v bistvu Neteller in Skrill sestrski storitvi.

V marsičem sta si Neteller in Skrill zelo podobna, vendar se lahko njuni stroški razlikujejo. To je morda glavni vidik za primerjavo, zato vam svetujemo, da podrobneje preučite vsako od njihovih struktur pristojbin in ugotovite, katera ponuja bolj konkurenčne cene za vas.

Kriptovaluta

Igralci v igralnicah v živo imajo morda raje Skrill predvsem zaradi zasebnosti ali določene anonimnosti (čeprav morate opraviti postopek KYC pri vsakem ponudniku plačil). Za večjo anonimnost pa boste morda raje plačevali s kriptovalutami. Številne sodobne igralnice v živo sprejemajo plačila s kriptovalutami: svojo običajno kripto denarnico lahko enostavno uporabite za prenos Bitcoinov, Ethereuma ali Litecoinov neposredno na svoj račun v igralnici v živo.

Glavno opozorilo je še vedno razpoložljivost kripto plačila v igralnicah v živo, saj je število igralnic v živo, povezanih s kriptovalutami, relativno majhno. Eno zabavno dejstvo pa: kripto lahko celo kupujete in prodajate prek Skrilla. Z lahkoto lahko uporabite Skrill za nakup Ethereum ali Bitcoin in nemoteno pretvorite kriptovalute v FIAT valute.

Skrill proti PayPal igralnicam v živo 2023

Prikaži več

Dandanes lahko najdete veliko spletnih igralnic v živo. Omogočajo vam, da uživate v svojih najljubših mizah za delivce v živo, samo z uporabo pametnega telefona.

Prikaži več

Obstaja veliko možnosti plačila, na katere se lahko zanesete za svojo igralniško pot. Vendar pa je Skrill ena najpogosteje uporabljenih e-denarnic za ta namen, saj prinaša ogromno prednosti.

Prikaži več

E-denarnice so ena najbolj priljubljenih bančnih rešitev za ljubitelje spletnih stav. Prihajajo z zelo hitrimi transakcijami in visoko stopnjo varnosti. Skrill in PayPal sta eni najpogosteje uporabljenih e-denarnic s strani igralcev. Oba sta popolna v smislu stav, vendar imata razlike, ki vam lahko pomagajo pri odločitvi, katerega boste uporabili.

Prikaži več

Zadnje novice

Najvarnejši načini plačila pri igrah na srečo v živo
2023-01-15

Najvarnejši načini plačila pri igrah na srečo v živo

Igralnice v živo so ena najboljših oblik zabave na spletu. Čeprav so izjemno priljubljeni, zagotavljajo tudi popolno udobje. To pomeni, da lahko vsak igra na srečo iz svoje cone udobja. Poleg tega funkcija delivca v živo omogoča uporabniku, da uživa v kopenski igralniški izkušnji, medtem ko igra iz svoje cone udobja.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Katere igralnice v živo sprejemajo Skrill?

Obstaja na stotine igralnic v živo, ki sprejemajo Skrill po vsem svetu, čeprav so igralnice Skrill pogostejše v Evropi. Priporočamo, da si ogledate celoten primerjalni seznam igralnic Skrill, ki ga imamo tukaj na Live CasinoRank - našteli smo vsa najboljša spletna mesta igralnic Skrill, kjer zagotovo najdete primerno možnost tudi zase.

Ali igralnice Skrill ponujajo bonuse brez depozitov?

Običajno Skrill igralnice v živo ne ponujajo bonusov brez pologa zaradi celotnega bistva iger na srečo z delivci v živo. Bonusi brez pologa so na splošno redki pri igrah na srečo z delivci v živo. Če pa so za igralnice Skrill na voljo nekateri bonusi brez pologa, ste lahko prepričani, da boste najboljše ponudbe našli prav tukaj v Live CasinoRank.

Ali je prijava na Skrill račun brezplačna?

Odprtje Skrill računa je popolnoma brezplačno, vendar obstajajo različne pristojbine glede celotne uporabe storitve. Obstajajo na primer različne provizije za polog ali dvig denarja z vašega računa Skrill, obstajajo nekatere provizije za izvajanje transakcij, pretvorbo valut itd. Celoten seznam provizij za Skrill najdete na njihovi spletni strani.

Katera so najboljša spletna mesta za igre na srečo z delivci v živo Skrill?

Tam je na stotine neverjetnih Skrill igralnic v živo, tako da morda ni ene posebne možnosti, ki bi izstopala, a če bi radi našli nekaj najboljših Skrill igralnic, si oglejte celoten primerjalni seznam igralnic Skrill, ki ga imamo tukaj na Live CasinoRank.

Ali so Skrill transakcije v igralnici v živo varne?

Da, Skrill je ena najbolj priznanih plačilnih storitev na svetu in je licencirana in regulirana v Združenem kraljestvu. Skrill pripada skupini Paysafe, ki je sama po sebi eden največjih ponudnikov spletnih plačilnih storitev. Skrill je zelo zaupanja vreden in uporablja več odličnih varnostnih mehanizmov, kot je šifriranje na visoki ravni za zaščito uporabniških podatkov in sredstev.

Kako hitri so dvigi v igralnici v živo s Skrillom?

Dvigi v igralnici v živo Skrill so običajno precej hitri in to je eden od glavnih razlogov, zakaj mnogi igralci izberejo plačila Skrill. Večinoma bi morali dobitki prispeti v 12 urah. Vendar upoštevajte, da je hitrost obdelave dvigov odvisna od osebja igralnice, zato se lahko hitrost razlikuje.