Najboljši nasveti in triki za igralnice v živo

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser

Nasveti o tem, kako lahko izboljšate svojo strategijo iger na srečo v igralnicah v živo

Mnogi igralci igralnic v živo so ponavadi obsedeni z mislijo na denar in to jim je mogoče oprostiti. Konec koncev, kdo ne mara denarja? Vendar pa postati uspešen profesionalni igralec v igralnicah v živo ne bi smel temeljiti na denarju, saj spletne igralnice v živo niso dobrodelne organizacije. Pravzaprav vsak, ki se poda v igranje iger spretnosti (in iger spretnosti), tega ne bi smel početi zaradi želje po kopičenju bogastva; temveč naj se umetnosti vedno lotijo z ljubeznijo. In zato večina uspešnih igralcev v igralnicah začne z izbiro iger(-e), ki jih imajo radi. Ko to storijo, lahko pripravijo strategijo, ki jim bo pomagala uživati v najboljši izkušnji.

Najboljši nasveti in triki za igralnice v živo

10 najboljših trikov v igralnicah v živo

Potapljanje v igranje igralnic v živo brez upoštevanja nekaterih pomembnih nasvetov je lahko recept za razočaranje. Tukaj je devet zlatih nasvetov, ki vam bodo pomagali izboljšati svojo igralno strategijo v živo.

Poiščite varne igralnice

Seveda igranje pri a varna in poštena igralnica v živo je najpomembnejša stvar za vsakega igralca. Noben igralec pri zdravi pameti ne bi dovolil nekomu, ki mu ne zaupa, da upravlja z njihovim denarjem, niti eden. Zato morajo igralci raziskati, preden se pridružijo kateri koli igralnici v živo, in navesti podatke o svoji kreditni kartici. Običajno imajo igralnice z varnimi trgovci v živo licence za igre na srečo in več certifikatov znanih agencij. Te agencije ne bi izdale licence igralnici v živo, razen če sta zagotovljena varnost in poštenost strani.

Spoznajte bonton igralnic v živo

Mize v živo običajno služijo številnim igralcem hkrati, zato morajo biti igralci dobre stranke in razumeti bonton igralnic v živo. Običajno obstajajo klepetalnice, ki igralcem omogočajo klepetanje z drugimi igralci za mizo in, kar je najpomembneje, z delilcem v živo.

Sedaj bonton zajema veliko stvari, vključno z ravnanjem s kolegi igralci in delivcem z največjim spoštovanjem. Primerna bi bila na primer preprosta pripomba "dobro odigranega" po izgubi igre v pokru. Tudi pozdravljenje delivca, ko se pridruži mizi v živo, velja za bonton. Ne smemo pozabiti, da se delilci v živo izkažejo za koristne, ko pride da, na primer, razložijo pravila igralniške igre s kartami in zagotovijo, da se upoštevajo do črke, zato je najmanj, kar si zaslužijo, spoštovanje.

Organizirajte svoj čas

Izguba občutka za čas za igralce v živo ni nova. Konec koncev je igranje igralnic v živo impresivno. Toda napačno je domnevati, da je igranje v igralnicah z živimi delivci edina stvar, ki jo lahko naredimo. Kot igralec ne smemo nikoli pozabiti, da so v življenju še druge pomembne stvari, ki jih je treba početi, in ne bi smeli igrati igralniških iger na račun drugih obveznosti. Tako morajo igralci organizirati svoj čas, tako da lahko vedo, kdaj igrati in koliko časa.

Kvote v vašo korist

Preden začnete z igralnimi igrami v živo, je pomembno vedeti, da nobena od teh iger nima kvot v korist igralcev. In ko se reče, da hiša vedno zmaga, je ta izjava v vsakem smislu smiselna. Vsaka igralniška igra je zasnovana tako, da daje igralnici boljše možnosti za zmago. V nasprotnem primeru bi igralci zaradi izgube zaprli svoja podjetja in odšli domov.

Vendar pa so nekatere igralniške igre bolj nagnjene v prid igralnice kot druge. Zato bi bilo pametno pri takih igrah iti počasi in namesto tega igrati igre z boljšimi kvotami za igralce (igre z nizko prednostjo). Igre z najugodnejšimi kvotami vključujejo blackjack, katerega možnosti za zmago so 49-odstotne, ter craps in ruleto, ki imata obe skoraj 50-odstotne zmagovalne kvote.

Premagajte igralnice v njihovi lastni igri

Medtem ko ima hiša prednost pri vsaki igri, je resnica, da so nekatere igralniške igre premagljive in igralci bi jih morali poznati. Kdo na primer ne ve, da je blackjack mogoče premagati s tako imenovanim štetjem kart? Da, tradicionalno štetje kart je zapleteno in naporno, a ljubitelji blackjacka se lahko zahvalijo Danu Pronovost, da so odkrili Speed Count, tehniko, ki se je enostavno naučiti, ki jo lahko celo povprečni igralci obvladajo in premagajo igralnice v lastni igri.

VIP in High Roller nagrade

Pravi high rollers običajno naredijo ogromne depozite dosegel več deset tisoč dolarjev. Zaradi tega se lahko pridružijo VIP programom, kjer lahko prejmejo posebej prilagojene nagrade, vključno s hitrejšimi izplačili, namenskimi upravitelji računov in vstopom na ekskluzivne turnirje. Kot pri vsakem VIP programu so tudi high-roller sheme različnih stopenj, vključno s srebrom, zlatom in platino, a vsem se je vredno pridružiti. Ključno je zagotoviti, da shema ne bo ustvarila situacije, v kateri bi se igralci preveč zavezali, da bi prejeli nagrade.

Naučite se bonusnih zahtev

The najboljše igralnice v živo običajno ponujajo bonuse in promocije, posebej zasnovane za določene igre. Ti bonusi lahko povečajo vašo banko in jim dajo več možnosti za igranje. Vendar pa morajo igralci, preden razmišljajo o uveljavljanju kakršnega koli bonusa, prebrati njegove zahteve in pogoje, da ugotovijo, ali je bonus vreden.

Izogibajte se senčnim mestom

Igre v živo so neverjetno priljubljene in število ljudi, ki igrajo te igre, priča o tem. Na žalost nekateri ljudje to priljubljenost izkoriščajo in si poskušajo omisliti senčne igralnice. Dobra novica je, da se takšnim senčnim mestom ni težko izogniti. Dober kraj za začetek so spletna mesta s pregledi igralnic v živo. Če spletno mesto nenehno dobiva negativne ocene, je to slab znak. Spletnemu mestu, ki prikazuje napačne podatke o licenciranju, se je treba za vsako ceno izogibati.

Igraj Smart

Ali obstaja kaj podobnega pametnemu igralnemu igralcu, ko so izgube na prvem mestu? Ja, obstajajo. Če želite biti pameten igralec, bi moral biti sposoben čim bolj zmanjšati te izgube. Zakaj bi nekdo izgubil 1000 $, če bi jih izgubil le polovico? Pametno igranje vključuje kar nekaj stvari, od katerih so bile nekatere že omenjene v tej objavi. Vključujejo naslednje:

  • Prenehanje, medtem ko naprej
  • Izogibanje slabim stavam (npr. izenačena stava v baccarat - ima približno 14% prednost hiše)
  • Preden se odločite, dobro premislite
  • Nastavitev omejitve depozita
  • Igre na srečo za zabavo in zabavo

Upravljanje bankrolla

Igralci lahko uporabljajo upravljanje bank da ugotovijo, ali delajo velike napake v industriji iger na srečo. To je nekaj, kar je ključnega pomena v igralnicah v živo. Ko igralci niso izkušeni, velikokrat hitijo k mizam in stavijo ves svoj denar, saj verjamejo, da več denarja kot položijo – več denarja bodo osvojili. Temu se je treba izogibati pri igrah na srečo v igralnicah v živo. Uporaba dobrih taktik lahko pomaga igralcem pri igrah na srečo.