Novice

December 5, 2022

10 najboljših knjig o igrah na srečo za igralce v igralnicah in igralce športnih stav

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Ali ste navdušen igralec športnih stav ali igralec spletnih igralnic, ki želi razširiti svoje znanje o igrah na srečo? Gotovo ste prebrali eno ali dve knjigi o igrah na srečo. Za tiste, ki jih niste, lahko te knjige okrepijo vašo pamet in sposobnosti odločanja za preživetje v krutem okolju iger na srečo. Od Bringing Down the House Bena Mezricha do Mastering Poker Math Chucka Claytona, knjig o stavah ne manjka. Spodaj je nekaj skrbno izbranih vzorcev za nakup:

10 najboljših knjig o igrah na srečo za igralce v igralnicah in igralce športnih stav

Podiranje hiše – Ben Mezrich

Bringing the House je morda idealna motivacija za ljubitelji blackjacka v živo. Ta 257-stranska knjiga, ki je bila objavljena septembra 2003, govori o resnični življenjski zgodbi ikonične ekipe Blackjack MIT, znane po sposobnostih štetja kart in razvrščanja po robovih. V tej knjigi Kevina Lewisa, diplomanta MIT, v ekipo zaposlijo najboljši igralci moštva. Zamisel je bila, da bi ta ekipa uporabila svoje sposobnosti štetja kart, da bi uničila igralnice v Las Vegasu. Spremljajte njihovo zgodbo in si izposodite nekaj iz vaših seans igranja blackjacka. 

Premagaj delivca – Edward O. Thorp

Beat the Dealer je še ena odlična knjiga za izostritev vaših veščin v igri 21. Ta knjiga je bila objavljena leta 1962, ko je večina igralnic še vedno uporabljala enojni komplet za blackjack. Toda zahvaljujoč tej knjigi so igralnice od takrat prešle na šest ali osem kuplov. V tej knjigi so jasno razložene osnovne in napredne strategije blackjacka, zaradi katerih boste morda postali pravi igralec. Pravzaprav lahko številni sistemi iger na srečo izsledijo svoje korenine v tej praktični knjigi o igrah na srečo. Ne pozabite, da je bil Edward O. Thorp profesor matematike na MIT.

Obvladovanje poker matematike – Chuck Clayton

Poker je nedvomno ena najboljših igralniških iger v živo. Ta igra omogoča igralcem, da uporabijo optimalno strategijo za zmanjšanje prednostne hiše pod 0,50 %. Nekatere različice spletnega pokra imajo lahko celo več kot 100-odstotno stopnjo donosa. Chuck Clayton v tej knjigi uči igralce pokra, kako zaupati številkam v pravih okoliščinah in situacijah. Mastering Poker Math pojasnjuje bistvene igralne vidike, kot so blefiranje, upravljanje žetonov, sledenje rezultatom in še veliko več. Morda boste po branju te knjige začeli igrati z večjo stopnjo samozavesti. 

Igre s kartami za začetnike – Martin Jenkins

Martin Jenkins razume, da so se igre s kartami, kot sta poker in blackjack, z leti spremenile. Zato avtor v tej 213-stranski knjigi podaja preprosta navodila za igranje iger, kot so blackjack, poker, nore osmice, pasjansa in druge. Našli boste osnovne in napredne strategije ter različne terminologije, ki se uporabljajo za vsako igro. Morda ni najnaprednejša knjiga o igrah na srečo, vendar je popolna za začetnike.

Igre s kartami za telebane – Barry Rigal

Objavljeno 7. oktobra 2005, Card Games for Dummies je knjiga s 384 stranmi, ki je namenjena začetnikom v blackjacku, Texas Hold'emu, Stud Pokru in drugih igrah s kartami. Vsebuje polno zabavnih in koristnih informacij o igrah na srečo, ki igralcem pomagajo izbrati strategijo zmagovitih kart. Odkrili boste, kako izboljšati svoje odločanje, igrati regionalne različice iger, razviti zmagovalno strategijo in se naučiti igrati odgovorno. Ta knjiga je nedvomno v pomoč začetnikom igranja s kartami. 

Formula sreče – William Poundstone

Edward Thorp in ekipa MIT Blackjack sta odšla v Vegas s "Kelly formulo" in delovala je. Te legende so ugotovile, da bi formula lahko celo ustvarila več denarja na borzi, pri čemer je Shannon postala uspešna vlagateljica, ki je presegla trenutni tečaj Warrena Buffeta. Ta 386-stranska knjiga odkriva, kako je "Kellyjeva formula" sprožila polemike, čeprav je povzročila ubijanje na trgovskih mizah, v igralnicah in na dirkališčih. Gre bolj za razkritje formul kot za njihovo hvaljenje.

Roll the Bones: The History of Gambling (Casino Edition) – David G. Schwartz

Igranje igralniških iger na najboljših igralniških mestih v živo uporaba strategije, pridobljene iz teh knjig o igrah na srečo, je nedvomno kritična. Vendar je enako pomembno razumeti, od kod prihaja igralniška industrija, kako se je razvijala in trenutno stanje. Ta knjiga vas bo vodila skozi vse to. Od prve kopenske igralnice leta 1638 do igralniških revolucij v 18. in 19. stoletju vam bo ta zvočna knjiga pomagala ceniti zgodovino igralnic in iger na srečo.

Bursting Vegas – Ben Mezrich

Bursting Vegas je še ena mojstrovina tega cenjenega avtorja v industriji iger na srečo. Ta knjiga, ki je bila objavljena leta 2005, sledi eskapadam skupine igralcev blackjacka, MIT Blackjack Team. Kot je bilo pričakovano, je knjiga nadaljevanje "Bringing Down the House." Toda v Bursting Vegas so liki bolj aktivni. V tej knjigi igralci uporabljajo učinkovite strategije, kot sta zaporedje asov in usmerjanje kart, da ostanejo v prednosti. Vendar jim je zmanjkalo sreče, potem ko so operaterji sprožili agresivno preiskavo, zaradi katere je ekipa morala pobegniti iz ZDA. 

Razmišljanje v stavah – Annie Duke

Ta mojstrovina je za športne stavnice, ki želijo sprejemati bolj pametne stavne odločitve brez vseh dejstev. Annie Duke, poslovna svetovalka in nekdanja prvakinja WSP, uči stavnice, kako se počutiti udobno v negotovosti in sprejemati pametnejše odločitve. Ona črpa praktične primere iz poslovanja, športa, politike in pokra, da bi igralcem pomagala sprejeti boljše odločitve v delčku sekunde. Stavnike uči, naj se manj odzivajo na čustva in se izogibajo trzajočim reakcijam, da postanejo mirni in uspešni.

Vsestranski vodnik za športne stave – Josh Appelbaum

Z denarnimi stavami na šport lahko zagotovite, da si morate vsak dogodek ogledati. Toda za začetnika je pogosta težava preveč tvegati ali postaviti napačno stavo. Na srečo Josh Appelbaum tega ne bo dovolil v "The Everything Guide to Sports Betting." V tej knjigi so nasveti in taktike, ki vam bodo v pomoč pri sklepanju strateških športnih stav. Avtor vas nauči, kako najti potencialno uspešno stavo na vseh večjih športnih ligah. Preberite ga, če želite najti vrednost v športnih stavah.

Zaključek

Knjige o igrah na srečo so odličen vir informacij za tiste, ki želijo postati boljši hazarderji. Te knjige so polne primerov iz resničnega življenja, da bralcem omogočijo globlji vpogled v delovanje iger na srečo. Toda katero koli knjigo preberete, ne pozabite, da gre pri igrah na srečo zgolj za srečo. Torej nobena strategija ne zagotavlja uspeha v igralnici.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice