5 pogostih napak, ki se jim morate izogniti med igranjem Blackjacka v živo

Novice

2022-11-07

Benard Maumo

Blackjack v živo ni zapletena igra. Pravila so preprosta in vsakdo lahko začne igrati igro po nekaj minutah učenja. Vendar to ne pomeni, da igralci med igranjem Blackjacka v živo ne morejo delati napak. Za začetnike pri blackjacku v živo je zelo pogosto, da delajo napake. 

5 pogostih napak, ki se jim morate izogniti med igranjem Blackjacka v živo

Težava je v tem, da vas bo delanje napak pri blackjacku v živo stalo denarja. Ker je vaš denar na kocki, se morate izogibati napakam. Če ne boste previdni, lahko izgubite veliko denarja. Da bi se temu izognili, je tukaj naš izbor petih najpogostejših napak, ki jih ne smete storiti med igranjem blackjacka v živo. 

Ne izberite miz Blackjack v živo 6:5

pri najboljše igralnice v živo, obstaja ogromno možnosti za blackjack v živo. Medtem ko ima večina tabel enaka pravila, imajo nekatere manjše razlike. Ena najpogostejših razlik, ki jih opazite pri blackjacku v živo, je, da bodo nekatere mize ponudile izplačila 6:5 namesto 3:2.

Ljudje pogosto naredijo napako, ko jih preizkusijo, vendar se jim morate vedno izogibati. Pri mizah 3:2 dobite donos 750 $ za vsakih 500 $, ki jih stavite. Po drugi strani pa pri 6:5 dobite donos 600 $ za vsakih 500 $. 

Nima smisla iti za mizo, ki vam za zmago plača manj, medtem ko vam druge mize plačajo več za zmago. Mize za blackjack v živo, ki plačajo 3:2, so oddaljene le en klik, zato jih vedno izberite.

Držite se osnovne strategije blackjacka

Prva stvar, ki se je morate naučiti, ko začnete igrati blackjack v živo, je osnovna strategija blackjacka. To je strategija, ki je bila razvita po tem, ko je računalniku napolnjenih milijonov kombinacij rok. Računalnik je nato uporabil matematiko, da je ustvaril najboljšo možno kombinacijo, ki bi jo morali igrati za vsako situacijo na mizi za blackjack. 

Ljudje delajo narobe, ker ignorirajo to strategijo in začnejo ugibati svoje poteze sredi igre blackjack v živo. Vedno se izogibajte ugibanju svojih potez in držite se osnovne strategije blackjacka v živo. Strategija vam praktično natančno pove, kaj morate storiti. 

Ne sklepajte zavarovanja

Ko vidite, da ima delivec asa pri igri blackjack, bo delivec igralcem ponudil zavarovanje, kar je v bistvu stava na delivca, da bodo dobili blackjack. Sklenitev zavarovanja je velika napaka, saj zmanjša splošno verjetnost, da boste dobili pozitiven rezultat igra blackjacka v živo

Razmislite o tem na ta način. Če stavite glavo na en sam met kovanca, je vaša verjetnost zmage precej velika. Če pa stavite glavo na drugi met kovanca, medtem ko stavite na prvi met kovanca, je verjetnost, da se bo to zgodilo, majhna. 

Ne delite 10-k

Če dobite dve desetki, ni smiselno deliti. 20 je spodobna kombinacija za igro Blackjack, z zelo visokimi možnostmi za zmago. Ne naredite napake in razdelite 10s. Namesto tega lahko stojite z roko in vidite, kaj se bo zgodilo. 

Razdeli 8s

Pogosta napaka, ki jo delajo ljudje, je, da ne razdelijo 8s. Ko dobite dve osmici, tvegate, da boste presegli 21, če zadenete. Po drugi strani pa, če ustavite svojo kombinacijo, tvegate, da boste izpadli, ker 16 ni dobra kombinacija. Vedno je bolje razdeliti, ko imate dve osmici.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice