6 najboljših nasvetov za virtualne športne stave, ki spreminjajo igro

Novice

2021-11-15

Ethan Tremblay

Virtualne športne stave so še vedno relativno nov podvig v hitro spreminjajoči se industriji spletnih iger na srečo. Kot tako je normalno, da se začetniki trudijo najti delujočo strategijo. Torej, ta objava vas bo izpopolnila s petimi nasveti za virtualne športne stave, ki vam bodo pomagali, da se čim prej umirite in povečate svoj bančni račun. Beri naprej!

6 najboljših nasvetov za virtualne športne stave, ki spreminjajo igro

Kaj je virtualni šport?

Kot že ime pove, so virtualne športne stave večinoma stavljene na športne dogodke. Toda v tem primeru ne boste stavili na resnične športe, temveč na virtualne igre. Z enostavnimi besedami bodo igralci videli digitalne simulacije športov, kot so konjske dirke, tenis in nogomet.

To majhno razliko ob strani, kvote v virtualnih športih so podobne kvotam za športne stave. Ukvarjali se boste s trgi, kot so hendikepi, nad/pod, prva ekipa, ki bo zadela, itd. Ne pozabite pa, da igre trajajo le nekaj sekund, s prikazi nekaj vrhuncev igre.

Najboljši nasveti za virtualne športne stave

  1. Spoznajte kvote

Ko se ukvarjate z virtualnimi športi, imate opravka z kvotami narekuje stavnica. Glede na to je ključnega pomena, da izberete krajše kvote, saj imajo boljše možnosti za zmago kot daljše. Vendar bo to zmanjšalo vaš skupni znesek zmage. Če pa ste izkušen ljubitelj športnih stav, boste vedeli, da so manjši pogosti dobički dolgoročno boljši.

  1. Razumeti RNG

V nepredvidljivem svetu resničnih športnih stav lahko ekipa z daljšimi kvotami preseneti. Tako virtualne športne stave posnemajo to negotovost z uporabo RNG (generator naključnih števil) za ustvarjanje nepričakovanih rezultatov. Kot morda veste, programska oprema RNG proizvede milijone ali celo milijarde rezultatov na sekundo, zaradi česar je nemogoče prirejati rezultate.

  1. Izberite močne ešportne ekipe

Običajno virtualne športne ekipe odražajo svoje resnične kolege. Zato je ključnega pomena, da se držite istega sistema, ki ga uporabljate med resničnimi športnimi stavami. Še vedno ne opazite razlike, kajne? Preprosto, poglejte možnosti. Tisti z najnižjo kvoto bi moral biti vroči favorit za zmago v tekmi. Ker pa so rezultati zelo nepredvidljivi, ni škode, če se postavimo na stran podrejenega.

  1. Vadite strogo upravljanje bank

Ne glede na to, ali stavite v virtualne športe, igralnico v živo ali katero koli drugo obliko iger na srečo, je upravljanje bančnih računov ključnega pomena. Čeprav to neposredno ne izboljša vaših zmagovalnih kvot, zagotavlja, da boste na mizi zdržali dlje. Razmislite lahko na primer, da na določeno tekmovanje stavite le največ 5 % celotnega zneska. V bistvu večja kot je vaša banka, dlje kot igrate in večje so vaše zmagovalne možnosti.

  1. Izkoristite virtualne stavne bonuse

Tukaj je še en nasvet, da boste v igri ostali dlje, kot si zaslužite. Zaradi konkurence za igralce, stavnice ponujajo bonuse, vključno z bonusi za depozite in brezplačnimi stavami. Ne glede na vrsto bonusa, ki ga prejmete, ga uporabite preudarno, saj je to morda vaš zmagovalni list. Toda tako kot drugi bonusi v spletnih igralnicah, pozorno preberite drobni tisk, preden kaj storite.

  1. Vedite, kdaj prenehati

Normalno je, da doživite hladen niz izgub, dokler vaš bankroll ne propade. Vendar ne dovolite, da se situacija do te točke degenerira. Čeprav je dobro imeti zmagovalno miselnost, se izogibajte lovljenju izgub z omejitvijo stop-loss. Na primer, razdelite banko na manjše enote za enodnevno uporabo. Prav tako naj postane navada, da prenehate s stavami, takoj ko podvojite dnevno enoto.

Zaključek

Na splošno so virtualne športne stave bolj podobne spletnim casino igram kot resničnim športnim stavam. To je zato, ker RNG narekuje, kaj se bo zgodilo naprej, saj bo rob hiše, RTP pa določa vaš splošni donos. Prav tako ni elementa človeške napake ali občutkov. Torej, stopajte previdno, saj se bo hiša vedno smejala zadnji.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice