Novice

April 4, 2021

Ali lahko spletne igralnice izločijo igralca?

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Danes igralcem ni treba iti na kopensko prizorišče, da bi igrali svoje najljubše igre igralniške igre in položite stave. To je zato, ker spletna igralnicas vam omogočajo, da to storite praktično kjerkoli. Toda tako kot kopenske igralnice si tudi aplikacije za igre na srečo pridržujejo pravico, da vas vržejo ven, če kršite pravila. Kakšna so torej nekatera od teh vedenj, zaradi katerih lahko vaš račun blokiramo?

Ali lahko spletne igralnice izločijo igralca?

Regulirane spletne igralnice vas tako ali tako ne bodo preprosto prepovedale

Ko iščete spletno mesto za igre na srečo, sta licenciranje in ureditev običajno na vrhu dnevnega reda. Razlog je v tem, da te igralnice ponujajo nekakšno preglednost in poštenost. Večino časa imajo regulirane spletne igralnice jasne pogoje in določila, ki navajajo vse, kar lahko povzroči izbris igralčevega računa. Torej, če se te igralnice odločijo prepovedati igralca, je vedno dovolj dokazov, da je igralec vpleten v nezakonite prakse.

Pogoste zlorabe igralcev

Spodaj je nekaj tipičnih vedenj, ki lahko povzročijo onemogočanje igralniškega računa:

1. Nenavadni vzorci iger na srečo

Igralnice so potrebne za pomoč nadzornikom iger na srečo pri ohranjanju zdravega okolja za igre na srečo. To je privedlo do tega, da večina igralnic vključuje uporabo AI za spremljanje obnašanja igralcev. Če opazijo nekaj nenavadnega v igralčevem vzorcu stav, lahko igralnica zadrži sredstva in blokira račun, dokler čaka na preiskavo. Odlična študija primera je nedavna uredba VIP, ki jo je izdal UKGC, ki od stavnikov zahteva, da dokažejo, da lahko financirajo svoj status visokega igralca, preden uživajo ta privilegij.

2. Uporaba neprimernega ali žaljivega jezika

Čeprav je ta sporna, so nekatere igralnice prepovedale igralne račune, ker so zgolj uporabljali nesramni jezik. Ne pozabite, da vsaka podpora za spletne igralnice svoje igralce obravnava drugače. Nekateri so lahko bolj občutljivi kot drugi. Kakorkoli že, večina podpornega osebja ne prenaša žaljivih ali nesramnih jezikov in groženj. Zato vedno ravnajte vljudno in profesionalno, ko se ukvarjate s kakršno koli podporo.

3. Goljufanje

Goljufanje je nezakonito, ne glede na to, ali igrate v kopenski igralnici ali na spletu. Na spletu je razširjen, če igrate blackjack v igralnicah v živo. Ne pozabite, da profesionalni, resnični krupjeji upravljajo spletne mize. Zato bodo poznali najmanjši možni znak goljufanja. Na primer, pri štetju kart bodite previdni med stavami na razpršilo. Živi trgovec bo verjetno zavohal večje in nenavadne namaze. Zato se izogibajte preambicioznosti.

4. Biti mladoleten

Preden začnete s stavami v spletni igralnici, si najprej poglejte zakonsko starost za igre na srečo v vaši jurisdikciji. Večino časa je to običajno 18 let. Toda v državah, kot sta Nevada in Iowa, je 21 let najnižja starost za igre na srečo. Na srečo imajo igralnice ustrezne ukrepe za preprečevanje iger na srečo mladoletnih. Večina bo od igralcev zahtevala, da opravijo temeljit postopek preverjanja osebne izkaznice, preden nakažejo ali dvignejo denar.

5. Zloraba promocije in bonusov

Čeprav je običajno, da spletna mesta za igre na srečo ponujajo na tone bonusov in promocij, pa tudi igralcem ne bodo dovolila zlorabe te radodarnosti. Igralnice ponujajo te nagrade, da privabijo nove igralce in obdržijo obstoječe. Vendar bodo pozorno spremljali, kako pogosto se igrate s promocijskimi ponudbami. S tem bodo vaš račun ocenili kot neprofitnega in ga označili z zastavico. Na koncu je igralnica v poslu, da zasluži denar. Ne obremenjujejo se z igralci, ki tu in tam zmagajo, zahvaljujoč domačemu robu.

Končne misli: Ali je etično?

Zdaj, ko veste, kako je mogoče zapreti vaš račun, se morda sprašujete, ali je to v nekaterih primerih res potrebno. Prvič, igralnice so posel in zato morajo ustvarjati dobiček. Da bi to zagotovili, lahko sprejmejo nepriljubljena dejanja, vsaj z vidika igralca. Zato se izognite temu bolečemu scenariju, tako da natančno preberete pravila in pogoje igralnice, preden oddate stavo. In kot rečeno, igrajte samo v reguliranih spletnih igralnicah.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice