Ali so igralni avtomati v živo prihodnost spletnih igralnic?

Novice

2020-11-09

Industrija spletnih igralnic se zagotovo razvija in novice so vsak dan, zaradi česar je še boljša za igralce.

Ali so igralni avtomati v živo prihodnost spletnih igralnic?

Prvi pred 15 leti igre trgovcev v živo pojavil in y ponudil tradicionalne casino igre v novem, a še vedno zelo tradicionalnem okolju. Ljudje se celo sprašujejo, kaj je igralnica v živo. To je bilo zagotovo nekaj novega in vznemirljivega v tistih časih, ko si se lahko pridružil mizi in je bil v živo trgovec, nekdo, ki je bil resničen na internetu.

Dejanskost iger v živo

Z leti se je na tem trgu pojavljalo vedno več ponudnikov, ki so ponujali igre v živo, ki so igralcem zagotavljale realistično igralno izkušnjo. Če želite občutiti pravo igralniško akcijo, vam ni treba obiskati njihovih fizičnih igralnic, saj lahko to storite iz svoje hiše prek računalnika ali pametnega telefona. Zdelo se je, da se ta industrija odmika od iger, ki jih upravlja RNG, in se obrne na tehnologijo igralnic v živo.

Vendar pa je napoved iz Playtech, ki je eden izmed vodilnih v tej panogi, je povedal, da so lansirali a reže v živo spletu, ki je, kot kaže, spremenil vse in zaznamoval novo poglavje v zgodovini iger na srečo. To je vsekakor nekaj zelo drugačnega od tistega, česar so igralci vajeni, a vseeno imajo od tega lahko koristi.

Igre v živo z elementi igralnih avtomatov

Igralni avtomati so zelo priljubljeni po vsem svetu in ne glede na to, kako zelo imate radi igre v živo, tega ni mogoče zanikati. Izdaja igralnega avtomata v živo ni prvič, da ponudniki združujejo elemente igralnice v živo in igranja na igralnih avtomatih. Obstaja tudi ruleta v živo, kjer lahko igralci zmagajo brezplačni vrtljaji na spletnih igralnih avtomatih v živo, kar velja za NetEnt-a Rock'n ruleta. S tem je ta ponudnik igralcem dal možnost uživanja v obeh oblikah zabave in vsi so bili zadovoljni.

Tudi drugi ponudniki so ponujali izdelke, ki so bili križanec med igralnim avtomatom in ruleto v živo. Eden od njih se je imenoval Extreme Live Gaming, podjetje, ki Pragmatična igra kupil. Ponujal je igro z imenom Great Rhino Roulette. Največja prednost te igre je bilo dejstvo, da je imela 7 dodatnih stranskih stav, ki so se ujemale z ikonami igralnih avtomatov, ki so igralcem omogočile, da zmagajo do 80x do njihove stave.

Končno je tu Playtech in nova ruleta v živo Age of the Gods. Ta ruletna miza ima povezavo do štiristopenjske mreže progresivnih jackpotov in ponuja igralcem možnost, da osvojijo enega od njih. Med igranjem igre obstaja možnost, da osvojite niz brezplačnih vrtljajev. Glede na to, da se progresivni jackpoti Playtech lahko povečajo na 7-mestne zneske, igra igralcem ponuja edinstveno izkušnjo.

Sloti s socialnimi elementi

Danes lahko rečemo, da so primeri, ki smo jih omenili zgoraj, le začetek tega, kar bo prišlo v prihodnosti. Lani, decembra, je Playtech pripravil popolnoma novo igralnico v živo, ki je še nihče ni videl. Izdali so igralne avtomate v živo, ponujena je bila igra, kjer je bila ena izmed njihovih najbolj priljubljenih zagonov Buffalo Blitz.

Zdaj se morate spraševati o bingo sobah in skupnostih, kjer lahko igralci komunicirajo drug z drugim in hkrati uživajo v svoji igri. Ko gre za igralne avtomate v živo, je socialni element zagotovljen prek trgovca v živo, s katerim lahko klepetate. Ta element še nikoli ni bil viden v igralnem avtomatu v živo. Igra je običajna, tako da ni razlik.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice