Ali spletne igralnice v živo goljufajo?

Novice

2021-11-29

Igranje v najboljših igralnicah v živo je tako priročno in izpolnjujoče. To je zato, ker se te igralnice ponašajo s priročnostjo spletnih igralnic in realistično naravo kopenskih igralnic. Toda medtem ko so nekateri igralci hvaležni za to tehnologijo, nekateri sumijo, da je vpletena nekaj hudobije. Kar postavlja vprašanje; ali spletne igralnice v živo goljufajo igralce?

Ali spletne igralnice v živo goljufajo?

Skeptični igralec proti goljufanemu trgovcu

Tehnično gledano igranje igralniških iger v živo pomeni igranje sam doma ali kjer koli že ste. Čeprav je igranje v udobju vašega doma dodatna prednost, ste lahko skeptični glede tega, kaj se dogaja na drugi strani.

Recimo, da igrate blackjack, in izgubite igro, za katero ste mislili, da ste tako blizu zmagi. Seveda, če bi bilo v kopenski igralnici, bi svoje frustracije preusmerili na druge igralce. Ker pa ste sami doma, lahko sumite, da je spletna igralnica naredila nekaj zloveščega. Nikar pa ne krivite sebe, saj je to človeška narava!

Toda morda imate navsezadnje prav, ker ste skeptični. Leta 2017 je igralec na YouTube naložil videoposnetek, ki prikazuje, kako trgovec goljufa v eni izmed najbolj priljubljenih igralnic v živo. Delovalca se vidi, kako deli drugo karto z vrha čevlja/kropa v posnetku. To metodo goljufi igralci na srečo uporabljajo že stoletja.

Ali igralnice v živo res goljufajo?

Glede na zgornji primer so igralci lahko sumljivi do vsakega dejanja v igralnici. To je verjetno edini način, da se prepričate, da niste izključeni iz igre. Toda na pomoč 'goljufajočemu' trgovcu ni jasno, ali je bilo dejanje, ujete na posnetku, namerno ali ne.

Preden pokažete s prstom na igralnico, se je treba spomniti, da sta zmaga in poraz del igre. Pogosto bo prednost hiše zagotovila, da izgubite večino stav, kot jih dobite. Poleg tega se vsa dejanja spletne igralnice v živo pretakajo v realnem času tik pred vami. Torej, ni razloga za skrb.

Kako se izogniti goljufanju igralnic v živo

Ali dvomite v svoje inteligence v igralnici? Če je tako, uporabite te nasvete, da se izognete igranju v goljufajoči igralnici:

Preberite ocene

Nič ne more biti natančnejše od informacij iz prve roke drugih igralcev in pregledov. Tukaj na LiveCasinoRank boste dobili poglobljene ocene najboljših igralnic v živo za igranje. Ko se odločite za določeno igralnico v živo, nadaljujte z iskanjem izkušenj nekdanjih in sedanjih igralcev. To vam bo pomagalo poznati stvari, kot so poštenost iger, kakovost podpore, hitrost transakcij itd.

Dobavitelji iger

Večina igralnic v živo iger ne prenaša iz svojih studiev. Namesto tega sklenejo pogodbe s storitvami razvijalcev programske opreme. S tem v mislih morajo najboljše strani igralnic v živo ponujati igre priznanih dobaviteljev. Ezugi, Microgaming, Evolution, Pragmatic Play in Betsson so le nekatera od imen, ki jim je treba dati prednost. Ne pozabite, da imajo ti razvijalci iger ugled, ki ga morajo zaščititi.

Ostanite obveščeni

Če resno razmišljate o tem, da bi zmanjšali svojo dejavnost v tej panogi, ostanite na tekočem z novicami iz industrije. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, da zloglasno leto 2017 ni edino. Vendar ne hitite z odpisom stavnega mesta, preden se incident zaključi. Nekateri igralci preprosto ne vedo, kako sprejeti izgube. Posledica tega je, da končajo z blatom v zakonitih igralnicah v živo.

Pojdi in igraj!

Upam, da ste se po branju te objave veliko naučili. Večina igralnic v živo, zlasti tistih z licenco, je zakonitih in ne goljufajo. Pogosto lahko ugotovite, da je res kriv igralec, ki obtožuje. Torej, raziščite, preden se pridružite igralnici. Prav tako ne varajte!

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice