Alternativne zaposlitve za profesionalne igralce video pokra

Novice

2021-06-09

Eddy Cheung

Za novince v svetu video poker, se možnost, da bi od tega preživela, se morda zdi privlačna. In to je popolnoma res, če uporabljate prave poker strategije in upate, da je Lady Luck na vaši strani. Kljub temu večno upogibanje kart ni skodelica čaja za vsakogar. Tudi najsrečnejši igralci nehajo igrati poker takoj, ko dosežejo dostojne zmage. Toda kaj potem? Ta članek bo razpravljal o tem, kako lahko živite razkošno življenje, ne da bi porabili preveč časa za mizo za poker.

Alternativne zaposlitve za profesionalne igralce video pokra

Znesek, ki ga profesionalci zaslužijo z igranjem spletnega video pokra

Najprej lahko uživate v več kot 100-odstotnem RTP z igranjem različic pokra Deuces Wild in Joker Wild. Še bolje, dvojni bonus 10/7 lahko ponudi skromno prednost hiše v višini 0,8 % pri igranju z 1-4 kovanci. Na žalost je večina teh iger na voljo samo v določenih igralnicah v Las Vegasu. Tudi amaterjem je morda težko slediti hitremu tempu iger. Toda koliko zaslužijo igralci pokra? Čeprav se število lahko razlikuje, lahko igralci pokra, ki na spletu dajo majhne stave, zaslužijo do 5000 $ na dober mesec. Po drugi strani pa tisti, ki igrajo poker pri spletne igralnice v živo lahko podvoji znesek. Vendar pa boste potrebovali ustrezno poker goljufijo celo, da boste dosegli četrtino teh zneskov.

Katere alternative imate?

Bodite strokovnjak za igralniško industrijo

Industrija igralnic je ogromna. Tukaj je veliko drugih donosnih služb, ki jih lahko opravlja profesionalni igralec pokra. Na primer, lahko uporabite svoje znanje o pokru, da postanete eden najbolj strahotnih krupjejev. Dobra novica je, da bo igralnica dobro plačala, da prepreči dilerjem prirejanje iger in jemanje napitnine. Poleg tega, da ste preprodajalec pokra, lahko postanete tudi pit boss, talni spremljevalec, dobavitelj poker turnirjev ali celo odprete svojo lastno igralnico v živo na spletu.

Postanite samostojni pisatelj pokra

Naraščajoča priljubljenost video pokra samo pomeni, da zanima več igralcev. Tako je običajna logika, da večina novih igralcev potrebuje pomoč pri tem, kako zmagati v tej igri. Na srečo lahko svoje znanje o pokru delite na preprostem poker blogu. Ne potrebujete niti diplome iz novinarstva, da postanete profesionalni pisatelj pokra. Prepričajte se, da lahko kompetentno pišete in začnite iskati nastope na poker forumih.

Tovarniški delavec

Ker se panoge vzpostavljajo skoraj povsod, bi moralo biti iskanje zaposlitve na enem od teh temnih in umazanih krajev preprosto. V povprečju tovarniški uslužbenec domov odnese 15 $ na uro, kar je veliko več, kot lahko zaslužite z igranjem video pokra. Toda ne iščite vedno denarja, ker vas nekatere tovarne lahko izpostavijo tveganim situacijam.

Učitelj matematike

Presenečen? Ne, ne bi smel! Poker je ena tistih iger, ki zahtevajo veliko matematičnih veščin za uspeh. Zaradi tega so bivši igralci pokra fantastični učitelji zaradi svojega znanja o upravljanju bank, verjetnosti, predvidevanja in še več. Will Ma, nekdanji igralec pokra, ki je zdaj mentor na MIT (Massachusetts Institute of Technology), je dober primer.

hišnik

Domačik je še en presenetljiv dodatek na tem seznamu. Čeprav hišniki opravljajo neurejena dela, kot so čiščenje umivalnic, odnašanje smetnjakov in brisanje tal, še vedno zaslužijo več kot profesionalni igralec video pokra. V povprečju ta poklic plača 12 $ na uro. Zdaj je to dobro plačilo, ne da bi vas 'demonska' hiša preganjala.

Zaključek

Tehnično je postati profesionalni igralec pokra videti na papirju koristno. Vendar pa boste morali premagati prednost hiše in izvajati strogo osebno upravljanje in bančne račune, da boste uspeli. Zato je najbolje, da igrate katero koli igralniško igro samo za zabavo, ko opravljate drug poklic. Vse dobitke obravnavajte kot bonus.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice