BetConstruct pripravlja SPiCE na Filipinih

Novice

2022-11-08

Katrin Becker

BetConstruct se pripravlja na udeležbo na sejmu SPiCE na Filipinih. Čeprav nekaterih ta dogodek morda ne bo zanimal, je to pravzaprav velik zalogaj tako za igralce iger na srečo, ki sodelujejo pri spletnih igrah na srečo, kot tudi za spletne igralnice. 

BetConstruct pripravlja SPiCE na Filipinih

Vendar pa veliko ljudi morda ne ve, kaj ta dogodek dejansko je, glavni razlog pa je, da je to sploh prvi SPiCE dogodek. Če vas zanima več o dogodku, ste na pravem mestu. Tukaj je vse, kar morate vedeti o prihajajočem dogodku SPiCE na Filipinih in kaj ima BetConstruct s tem. 

Kaj je Betconstruct?

Najprej se poglobimo v to, kaj BetConstruct pravzaprav je. Če ste šele začeli igrati spletne stave ali igre na srečo, verjetno še niste slišali za to. vendar BetConstruct je trenutno eden vodilnih ponudnikov programske opreme za spletne stave in igre na srečo rešitve. BetConstruct je prejel tudi več nagrad za svojo kakovost.

BetConstruct je globalna organizacija in lahko najdete BetConstruct razvojni center, servisni center in prodajni center na vseh koncih sveta. Če uporabljate priljubljeno platformo za spletne stave, ste verjetno izkusili programsko opremo, ki jo je razvil BetConstruct, ki lahko vključuje športne knjige in igre na srečo, kot so igralni avtomati. 

BetConstruct deluje na številnih programskih rešitvah za platforme spletnih iger na srečo. Njihovo primarno področje izkušenj pa so športne stave, zato nudijo predvsem programske rešitve za spletne športne stavnice. 

Platforma BetConstruct pokriva več kot 120 vrst športov. Športi, ki jih pokriva BetConstruct vključujejo tudi virtualne športe, kot sta virtualni nogomet in virtualna košarka ter e-športe, kot sta Rocket League in Counter-Strike: Global Offensive. 

Kaj je SPiCE?

SPiCE expo je strateška platforma za konferenco in razstavo iGaming, katere cilj je postati eden največjih dogodkov za spletne igralnice v živo, stavna mesta in vsi drugi deležniki spletne stavne industrije v jugovzhodni Aziji. Razstava SPiCE za leto 2022 je prva izdaja dogodkov SPiCE. 

Glavni cilj sejma SPiCE je zagotoviti platformo vse v enem, kjer se lahko srečujejo organizacije in posamezniki iz industrije spletnih iger na srečo, razpravljajo in potencialno najdejo nove poslovne priložnosti. Razstava SPiCE je namenjena rasti celotnega ekosistema spletnih stav in iger na srečo tako, da omogoča ponudnikom, razvijalcem in platformam za spletne igre na srečo, da predstavijo svoje nove inovacije. 

Kar vse to pomeni za nekatere na novo predstavljene ponudnike in platforme spletnih iger na srečo, je, da bodo lahko promovirali svoje izdelke in storitve pred nekaterimi najuglednejšimi imeni v industriji spletnih iger na srečo. To ne bo le omogočilo nekaj velikih priložnosti za sodelovanje za vse zainteresirane strani, ampak bo omogočilo rast celotnega ekosistema spletnih iger na srečo. 

BetConstruct & SPiCE

S sejmom SPiCE namerava organizacija BetConstruct še dodatno razširiti svoj portfelj programskih rešitev. Da bi razširil svoj spekter partnerskih platform, se bo BetConstruct udeležil sejma SPiCE in predstavil, katero programsko opremo za športne stavnice in rešitve podatkovnih virov ponujajo. 

Druga stvar, ki bi se je morali zainteresirani zavedati, je, da bo BetConstruct razstavljal več kot 10.000 iger več kot 40 ponudnikov tretjih oseb. Ta seznam iger vključuje tudi igralniške igre, kot so igralni avtomati in igralniške igre v živo kot sta ruleta in blackjack v živo. Poleg tega BetConstruct načrtuje tudi gostovanje več kot 12.000 dogodkov v živo mesečno. 

Kdaj in kje bo dogodek potekal?

Če vas dogodek zanima, se morda sprašujete, kdaj in kje bo. SPiCE expo bo potekal v Cebuju na Filipinih. Cebu je provinca na Filipinih, ki je sestavljena iz več majhnih otokov v določenem radiju. 

SPiCE expo bo tridnevni dogodek, kar je običajno za dogodke takšnega obsega. SPiCE expo Philippines se začne 26. oktobra 2022 in konča 28. oktobra 2022.

Zakaj je dogodek pomemben?

Na tej točki se morda sprašujete, kaj ima ta dogodek opraviti z vami kot osebo, ki igrate spletne igre na srečo in občasno sodelujete v kakšnih drugih oblikah stav. 

Stvar je v tem, da industrija iger na srečo ni najboljša. Obstaja ogromno platform, ki izvajajo sumljive prakse, nekatere platforme pa so čiste prevare. Preprosto iskanje v Googlu vas lahko pripelje do množice poročil o ljudeh, ki so bili prevarani in so izgubili denar. 

Zaradi sejma SPiCE bo industrija spletnih iger na srečo rasla kot celota in omogočila legitimnim spletnim igralniškim platformam, da dobijo nove priložnosti. Ljudje bodo imeli več legitimnih možnosti za uporabo pri spletnih igrah na srečo. Poleg tega bo razstava omogočila ustrezno ureditev in licenciranje, kar bo koristilo končnemu potrošniku.

Zadnje novice

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?
2022-11-29

Ali imajo video poker igre več kot 100-odstotno donosnost?

Novice