Betgames

June 27, 2022

BetGames končno sklene dogovor z Aventom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

BetGames je eden vodilnih ponudniki igralniških iger v živo. Za ta agregator vsebin v živo je znano, da poganja nekatere najboljše spletne igralnice v igri. V skladu s tem je podjetje pred kratkim sklenilo pogodbo z Avento MT za dobavo igralniških iger v živo v igralnicah blagovne znamke. 

BetGames končno sklene dogovor z Aventom

Izboljšane loterijske igre

Po tem dogovoru, BetGames bo oskrboval blagovne znamke igralnic Avento s svojimi najbolje ocenjenimi igralnimi in loterijskimi igrami v živo. Pogodba vključuje ekskluzive BetGames, kot so Wheel of Fortune, Classic Wheel in Dice Duel. 

Avento je izjemno priljubljen operater spletne igralnice z licencami na več reguliranih trgih. Po uvedbi iger bodo blagovne znamke Avento MT dodale nagrajene blagovne znamke BetGames v svoje že napihnjene knjižnice, ki že vsebujejo naslove NetEnt, Evolution, Microgaming in Yggdrasil.

Omeniti velja, da je blagovna znamka Avento MT na evropskih trgih prisotna več kot v življenju. Podjetje ima trenutno licenco na Malti, kar ji omogoča dostop do pomembnih trgov, kot so Švedska, Italija, Romunija, Nizozemska itd. Na splošno je to ogromen korak za vse strani. 

Uradne izjave o poslu

Takoj po sklenitvi pogodbe je John Paul Rowland, podpredsednik za Evropo in Azijo pri BetGames, dejal, da je BetGames zelo ambiciozno podjetje, ki želi povečati svoj doseg s partnerstvom z najboljši operaterji igralnic v živo. Nadaljeval je, da podjetje z veseljem sodeluje z dinamičnim podjetjem, kot je Avento, kar mu omogoča, da svoje razburljive naslove ponudi več igralcem. 

Ob strani je vodja partnerstev pri Avento MT dejal, da je podjetje navdušeno, da bo končno doseglo dogovor z BetGames, eno od najboljši casino studii v živo. Izžareval je zaupanje, da bi jim z vgradnjo BetGamesovih naslovov v njihovo knjižnico omogočilo privabljanje več igralcev in rast na ključnih trgih. O tem ni dvoma!

Po napornem začetku leta 2022 najnovejši razvoj kaže, da BetGames nadaljuje svoje načrte za hitro širitev poslovanja. Podjetje je pred kratkim preoblikovalo svoj studio Lotto Reloaded in tako vdihnilo prepotrebno novo življenje. Prenovljeni studio ima licenco britanske komisije za igre na srečo in MGA.

Ponudba igralnic v živo BetGames

Čeprav je družba nekoliko zasenčena s prisotnostjo Evolutiona, njihova ponudba iger ni zanemarljiva. 

Torej, ne da bi izgubljali čas, spodaj je nekaj priljubljenih iger BetGames, ki jih uživajo igralci:

Stavite na poker

Ste oboževalec Texas Hold 'em? Igrajte Bet on Poker pri BetGames. Ta igra pokra v živo uporablja standardni 52 komplet kart z do šestimi igralnimi pozicijami. Toda za razliko od Texas Hold 'em igralcem ni treba sprejemati nobenih igralnih odločitev. Preprosto se seznanite z lestvico iger v pokru in že ste pripravljeni. Tako enostavno je!

Stavite na Baccarat

Bet on Baccarat uporablja enaka pravila igranja kot Punto Banco in klasične igre baccarat v živo. Edina razlika je v tem, da ta igralniška igra v živo omogoča stavam pred in po delitvi prvih kart. Zaradi tega je igra še bolj prijetna.

Andar Bahar

Andar Bahar je indijska igra s kartami, ki uporablja standardni komplet 52 kart. Za razliko od različice Ezugi ima možnost BetGames dve stranski stavi. Igralci lahko napovejo število kart, ki jih je treba razdeliti pred tekmo, ali stavijo na barvo, barvo in vrednost. Po pričakovanjih sta glavni stavi Andar in Bahar z izplačilom 0,90:1. 

Vojna stav

War of Bets je ena izmed najbolj priljubljenih izdaj igralnic v živo pri BetGames. To je preprosta igra, kjer igralci stavijo na obe strani za delilca in igralca. Zmaga stran z najvišjo vrednostjo. To je bolj podobno razvijalčevi igri Andar Bahar. 

Kolo sreče

Wheel of Fortune, ki je bila predstavljena marca 2021, je igra v živo, ki uporablja RNG za določanje rezultatov. Veliko kolo ima 19 segmentov, oštevilčenih od 1 do 18, pri čemer 19. segment vsebuje zvezdo in skodelico. Če kolo pristane na 19. žepu, prejmete izplačilo 18:1. 

Srečno 7

Lucky 7 je igra v slogu loterije z vrsto možnosti stav. Igralci začnejo tako, da stave na šest razpoložljivih možnosti, nato pa bo izžrebanih sedem žogic od 42. Gostitelj v živo bo potegnil žogo vsakih pet minut. 

Hitro 7

Igranje Live Speedy 7 je ena najpreprostejših stvari v najboljših igralnicah v živo. Pred stavo igralci preprosto predvidijo, ali bo podeljena karta črna ali rdeča. Vse karte se delijo obrnjene navzgor, igralci pa napovedujejo barvo naslednje karte. Skratka, daš stavo, preden se razdeli nova karta. Ne pozabite, da se karte delijo vsakih 12 sekund. Torej, nadaljuj!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice