Novice

September 29, 2020

Blackjack strategija v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Blackjack je nedvomno znan kot ena bolj priljubljenih dejavnosti po vsem svetu in tista, pri kateri je spretnost pomembna. Kljub temu, da so ljubitelji igralcev, mnogi igralci niso seznanjeni s postopki in predpisi igre. V zvezi s tem je bila zasnovana strategija blackjacka v živo, da bi poskrbela za igralce, ki se še vedno učijo osnov igre. Obstaja uveljavljen matematični način za igranje in osvojitev blackjacka v živo na spletu. Ob ustrezni uporabi ta osnovna strategija zmanjša prednost hiše in poveča možnosti za zmago v igri. Strategija blackjacka v živo opremi igralce z veščinami, kako igrati vsako igro. Tukaj je nekaj strategij blackjacka v živo.

Blackjack strategija v živo

Zadeti ali vstani

Pri spletnem blackjacku v živo je najbolj kritična odločitev, ki jo lahko sprejme igralec, kdaj udariti ali stati. Izraz "zadetek" se nanaša na zahtevo za dodajanje druge karte trenutni igri. Če ima igralec večjo verjetnost, da bo dosegel kombinacijo, ki je enaka ali bližja 21, lahko zahteva zadetek. "Stoj" pa pomeni, da bodo igralci ostali s kartami pri roki. Če delilecova roka počiva na 10, J ali Q, bodo igralci "stali", če imajo 17 ali več. Ko je delivčeva karta 7, 8 ali 9, potem 10 in 11 ponujajo igralcem veliko priložnost, da dobijo 20 ali 21.

Podvojitev

Pristop dvojnega znižanja omogoča igralcem, da podvojijo svoj znesek stave za eno kartico. Podvojitev je možnost, pri kateri bi udeleženci imeli dvakrat večji dobiček. Pri spletnem blackjacku v živo igralnice dajejo igralcem svobodo, da podvojijo na kateri koli dve karti. Igralec mora vedno podvojiti 11 proti delivčevim 10. V igri z več krovi, ki zahteva, da delilec stoji na mehki 17, mora igralec udariti proti delivčevemu asu. Spletni delilec blackjacka v živo le opomni igralca na osnovna pravila. Razumevanje strateške karte je ključnega pomena za uspeh.

Razdelite pare in se predajte

Udeleženci naj vedno razdelijo ase in par osmic. To je zato, ker bodo asi igralcu olajšali pomembne zmage, medtem ko 8-ki omogočajo igralcem, da osvojijo več denarja ali zmanjšajo svoje izgube. Ta možnost je možna, če sta prvi dve karti par. Po drugi strani pa je mogoče predlagati predajo, ko je igralčevih rok skupaj 16 in je karta spletnega blackjacka v živo 9, 10 ali as. V igralnicah, ki ponujajo to možnost, naj se igralec preda na začetni dve karti. V idealnem primeru je donos 50 % začetne stave.

Osnovne strategije Blackjacka v živo: Kako povečati zmago

Izkušeni igralci pridobijo konkurenčno prednost, ko igrajo blackjack v živo na spletu. Igralci se morajo naučiti in si zapomniti strategijo blackjacka.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice