Novice

September 10, 2019

Blagovne znamke igralnic vse pogosteje uvajajo nove izdelke za igralnice v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Številne igralniške znamke se zdaj v letu 2019 lotevajo produktov igralnic v živo. Predstavljeni so na novo zgrajeni studii in pravice do oddajanja. Vodilni ponudniki igralnic v živo dosegajo povečane stopnje dobička do 30%. Zato mnoga podjetja napredujejo k produktom igralnic v živo.

Blagovne znamke igralnic vse pogosteje uvajajo nove izdelke za igralnice v živo

Igralniško podjetje na Malti, znano po igrah, ki temeljijo na vsebini, se je odločilo, da začne ponujati igralniške izdelke v živo. Čeprav to ni običajno med igralci, nameravajo izdati najbolj intenzivno izkušnjo mobilnih iger. Vse zahteve so izpolnjene in podjetje je pripravljeno na zagon storitev v letošnjem letu.

Z izjemnimi žrtvami in vzdržljivostjo so se stvari hitro premikale

Glavni direktor za poslovni razvoj, ki je odgovoren za rast podjetja, je neusmiljeno delal, da bi zagotovil hiter zagon produktov igralnic v živo. Pri tem se ne namerava ustaviti; še niso dosegli želenega mejnika. Po njegovih besedah to ni edini produkt, ki je v teku.

Kmalu bo podjetje javno objavilo storitve in izdelke, na katerih dela. Trenutno ponujajo širok izbor iger, vključno z baccarat, ruleto in blackjackom. Kmalu bodo ti izdelki prikazani na nekaterih prihajajočih dogodkih v Londonu. Podjetje ima veliko načrtov, ki jih trenutno delajo za popolnost.

Njihov načrt je posredovati visokokakovostno pretočno igranje iger

Oddajanje in pretakanje iger poteka iz njihovih glavnih pisarn. Njihova kakovost videa je nastavljena na visoko ločljivost, da bo igralcem omogočila, da med igranjem uživajo v pogledu. Uporabniški vmesnik je tudi posodobljen in uporabniku prijazen, kar omogoča igralcem dostop do iger z uporabo vseh naprav.

Po besedah glavnega direktorja za razvoj poslovanja je to velik korak in v pravo smer. Načrt je, da se razvijalci kmalu trudijo izboljšati igre. Sektor igralnic v živo je nenehno rastoče poslovno področje in številni konkurenti rastejo. Zato želijo izdelek lansirati pod svojo blagovno znamko.

Kazino v živo bo na voljo po vsem svetu

Najpomembnejša prednost igralnice v živo je, da se lahko igralci po vsem svetu pridružijo in skupaj uživajo v igri. Podjetje se zelo zanima za spremembe na igralniških trgih in nameravajo ponovno pridobiti svoj potencial v sektorju iger na srečo.

Na Švedskem si na primer podjetje prizadeva za ponovno pridobitev pozornosti na trgu. Število igralcev v državi se je povečalo, saj je podjetje posodobilo svoje pogoje, da ustrezajo švedskim tržnim predpisom. Spremembe so bile narejene šele mesec dni nazaj, vendar podjetje kaže večji napredek.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice