Booongo sodeluje s TopTrendom

Novice

2020-12-08

Booongo, globalni razvijalec spletnih igralnih avtomatov, je sodeloval z TopTrend Gaming v pogodbi, po kateri bo njena vsebina na voljo prek ponudnikove platforme za združevanje.

Booongo sodeluje s TopTrendom

Igralci iz TopTrend Gaming lahko dostopate do visoko zmogljivega portfelja Booonga, kot so najboljše igre, kot sta Dragon Pearls in Aztec Sun, ter njihova najnovejša izdaja Thunder of Olympus. Zaradi tega so veliki prispevali k spletnim igralnicam.

Zakaj lahko to partnerstvo razširi obzorja

Pridružitev Top Trend Gaming poslovna mreža vsebin tretjih oseb bo znatno razširila doseg Booongo ponudbe igralnih avtomatov po vsem svetu, zlasti v Aziji, kjer ima ta ponudnik platforme močan položaj na trgu.

To novo partnerstvo zaznamuje zadnjo komercialno širitev družbe Booongo v zadnjih mesecih, pri čemer to podjetje doživlja ogromno rast po vsem svetu. V Latinski Ameriki je razvijalec sklenil nekaj dogovorov z Zambo, Caliente in The Ear Platform, da bi ponudil svojo hitro rastočo ponudbo igralnih avtomatov.

Mnenje Sebastiana Damiana

Komercialni direktor pri Booongo je dejal, da so veseli, da so jih videli igre na platformi za združevanje Top Trend Gaming, saj je zelo močno prisotna na številnih področjih po vsem svetu. Prenos njihove ponudbe izdelkov igralcem po vsem svetu je vsekakor pomembna ambicija za to blagovno znamko in to partnerstvo jim je omogočilo, da dosežejo več regij, s čimer še povečajo priljubljenost svojih igralnih avtomatov.

Mnenje Top Trend

Ponudba igralnih avtomatov Booongo se še naprej dviguje na nove in vznemirljive višine in z veseljem jih dodajajo svoji platformi za združevanje. Dosledno objavljanje nove sveže in inovativne vsebine je vsekakor ključnega pomena za rast njihove platforme in komaj čakajo, da vidijo, kako je sprejeta prek njihovega omrežja.

Zakaj je to partnerstvo tako pomembno

Ti dve blagovni znamki sta zelo znani, vendar s tem dogovorom obstaja možnost, da se spoznate širše, kar je še bolje. So izjemno pomembni in so lahko eden od vodilnih, ko gre za lastno vrsto blagovne znamke v tej industriji. Seveda vse to pomeni, da bodo še rasli.

S to rastjo kdo ve, kam bosta ti dve znamki pravzaprav pripeljali. Upam, da nekam na bolje. Imajo odlično kakovost, kar je danes zelo pomembno in kar igralci iščejo in pričakujejo. Torej, če iščete igralne avtomate, lahko vedno igrate na igralnih avtomatih Booongo. Te nove boste zelo veseli. In zagotovo boste videli kakovost na teh.

Kakovostno partnerstvo

Če ne veste, kateri sta ti dve znamki, ju boste zelo hitro spoznali, saj zelo hitro rastejo po vsem svetu. Igre Booongo se širijo neverjetno hitro, kar je vsekakor velika prednost, saj to pomeni, da bodo igralci lahko igrali igre te blagovne znamke kadar koli želijo.

Po vsem svetu je veliko blagovnih znamk iger na srečo, ki delajo enako kot Booongo in tudi Top Trend. Toda nobena se ne more primerjati s temi, ki se vsekakor trudijo slediti in to tudi počnejo. Na srečo imajo vse, kar potrebujejo za nadaljnjo rast, in to partnerstvo bo koristilo obema znamkama.

Zadnje novice

Kako se izogniti prevaram v igralnici v živo
2023-01-24

Kako se izogniti prevaram v igralnici v živo

Novice