Novice

November 13, 2021

Pragmatična igra poveča svojo promocijo Drop & Win

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

10. junija 2021 je Pragmatic Play Limited, malteški razvijalec spletnih igralniških iger, napovedal začetek 7 milijonov € vredne promocije Drops & Wins, vredne 7 milijonov evrov. Kot morda že veste, je to največji nagradni sklad, ki ga je kadarkoli sponzoriral izključno ponudnik spletnih igralniških iger. Torej, kaj se kuha s to neustavljivo novo ponudbo?

Pragmatična igra poveča svojo promocijo Drop & Win

Nagradni sklad v vrednosti 1 milijona evrov je na voljo

Med razglasitvijo, Pragmatična igra je dejal, da bo povečal svojo ponudbo Drops & Win, da bo pokril obe svoji vertikali – igralne avtomate in igralnico v živo. Doslej je bil nagradni sklad na voljo samo igralcem spletnih avtomatov. Vendar pa je po predstavitvi 3. junija igralci igralnic v živo prav tako lahko imeli enak delež nagrade. Akcija bo trajala do 17. novembra.

V ponudbi je nagrada v vrednosti 500.000 €, ki si jo bodo razdelili igralci igralnih avtomatov, saj bodo uživali v neštetih video igralnih avtomatih Pragmatic Play. Igralci lahko zahtevajo nagrado, ko igrajo izbrane igralne avtomate, kot so Sweet Bonanza, Mustang Gold, Joker Jewels, Buffalo King in še veliko več.

Medtem je razvijalec šel še korak dlje in izkoristil promocijo za igralce v igralnici v živo. Upravljavci igralnic v živo bodo ponudbo promovirali na znamenitem Pragmatic Play igre z delivci v živo kot naprimer:

  • Ruleta
  • Baccarat
  • Blackjack
  • Mega kolo

Ne pozabite, da so te igre že glavni del tedenskih turnirjev razvijalcev.

Prepoznaven operater in preglednost

Kot običajno je Pragmatic Play razkril, da bo podjetje izključno in v celoti upravljalo promocijo Drops & Win pri vseh svojih partnerjih iGaming. To je v upanju, da se bo neposredno povečala njegova uspešnost in sodelovanje z igralci.

Poleg tega je podjetje razkrilo, da bi bilo izjemno enostavno prepoznati kvalificirane igre v okviru promocije Drops & Wins. Preprosto poiščite povezani logotip v kotu sličice igre in ga dodajte sodelujoči mizi ali igralnemu avtomatu.

Vendar vedno preverite stran s pogoji in določili promocije, da zagotovite, da se ne znajdete v nezaželeni situaciji. Ne pozabite, da veljajo zahteve glede stav, tako kot pri redni casino bonusi.

Donosna ponudba

Po besedah ​​Yossija Barzelyja, glavnega direktorja za poslovni razvoj pri Pragmatic Play, je bila promocija Drops & Wins toplo sprejeta med igralci igralnih avtomatov po vsem svetu. To je eden od razlogov, zakaj se podjetje ni moglo upreti skušnjavi, da bi dodalo ponudbo igralnic v živo.

Nadaljeval je, da si Pragmatic Play Limited vedno prizadeva izboljšati svojo izkušnjo igranja. Tako je razdeljevanje ogromnih 1 milijona evrov na mesec v naslednjih sedmih mesecih le začetek.

Pregled nagrade Drops & Win

Promocija Drops & Win podjetja Pragmatic Play je bila predstavljena januarja 2020 za igralce na avtomatih. Ko se je začelo, je skupna denarna nagrada znašala 1,5 milijona evrov, razdeljena na tedenske in dnevne turnirje. Tedenska tekmovanja so imela nagradni sklad 30.000 €, dnevne promocije pa so lahko srečnežem izplačale več kot 4.500 €.

Poleg tega turnirji in tekmovanja Drops & Wins potekajo sedem dni zapored. Poleg tega morajo sodelujoči igralci staviti za pravi denar na primerne igre, da osvojijo na tisoče nagrad, ki so na voljo za najuspešnejše igralne avtomate in igralniške igre v živo.

Poleg tega bo imel vsak tedenski turnir v video avtomatih nagradni sklad 10.000 €, igralniški turnirji v živo pa se lahko pohvalijo s 5.000 €. Zanimivo je, da igralni avtomati, ki sodelujejo v tekmovanju, podpirajo funkcijo množitelja, kar poveča vaš zmagovalni potencial.

Si pripravljen?

Na splošno je Pragmatic Play dokazal, da je vedno pripravljen izboljšati svojo uporabniško izkušnjo in tehnike zadrževanja igralcev. Ta promocija je opremljena z lahko razumljivim naborom pravil, ki igralcem pojasnjujejo mehanike promocije. In ja, dejstvo, da podjetje samo vodi promocijo, doda dodaten občutek preglednosti. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice