Novice

September 8, 2023

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Stakelogic Live je ponosno razglasil napredovanje Dejana Lončarja v vlogo vodje igralnice v živo. Ta ukrep dokazuje predanost podjetja prepoznavanju in razvoju notranjih talentov, hkrati pa spodbuja izjemno vodstvo.

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Dejan Lončar pozna doseganje rezultatov v vedno spreminjajočem se okolju iGaminga. Njegovo delo z Stakelogic v živo je značilna ustvarjalnost, pozornost do podrobnosti in proaktiven odnos. Ko prevzame svoj novi položaj, Dejan prinaša bogate izkušnje, ki bodo igralnico v živo zagotovo ponesle na višjo raven.

Novi vodja igralnice v živo je pokazal vrhunske sposobnosti reševanja težav. Njegova predanost povečanju angažiranosti igralcev in izboljšanju izbire igralnic v živo dokazuje njegov predan pristop. 

Dejan Lončar bo zamenjal Richarda Walkerja, ki bo zapustil mesto vodje igralnice v živo in se podal novim izzivom, ki presegajo Stakelogic Live. Razvijalec igre z delivci v živo ni izgubljal časa in se zahvalil Walkerju za njegove "neprecenljive prispevke" in mu zaželel vse dobro v njegovih prihodnjih misijah.

Stakelogic Live trenutno uživa izjemen uspeh in zaključuje posle z vodilni operaterji igralnic v živo. Pred to objavo sta Stakelogic Live in 777.nl podpisal sporazum za zagotavljanje prilagodljivega Chroma Key Studio podjetja igralcem v Nizozemska. 

Stephan van den Oetelaar, izvršni direktor Stakelogic Live, je pripomnil:

"Dejanovo napredovanje v vodjo igralnice v živo je naraven napredek. Njegovo izjemno vodenje in inovativna miselnost sta močno vplivala na naše delovanje v živo. Popolnoma verjamemo, da bo Dejan še naprej vodil našo ponudbo v igralnici v živo do novih višin, zagotavljal neprimerljive izkušnje igralcem in partnerji."

Dejan Lončar je svoje imenovanje za vodjo igralnice v živo komentiral z besedami:

"Počaščen sem zaradi te priložnosti in navdušen, da lahko še naprej prispevam k rasti Stakelogic Live. Verjamem v premikanje meja in ustvarjanje izkušenj, ki izstopajo. Kot vodja igralnice v živo sem zavezan zagotavljanju vrhunskih igralnih izkušenj v živo, ki zajemajo bistvo vznemirjenja in inovativnosti."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice