Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice

2023-09-08

Benard Maumo

Stakelogic Live je ponosno razglasil napredovanje Dejana Lončarja v vlogo vodje igralnice v živo. Ta ukrep dokazuje predanost podjetja prepoznavanju in razvoju notranjih talentov, hkrati pa spodbuja izjemno vodstvo.

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Dejan Lončar pozna doseganje rezultatov v vedno spreminjajočem se okolju iGaminga. Njegovo delo z Stakelogic v živo je značilna ustvarjalnost, pozornost do podrobnosti in proaktiven odnos. Ko prevzame svoj novi položaj, Dejan prinaša bogate izkušnje, ki bodo igralnico v živo zagotovo ponesle na višjo raven.

Novi vodja igralnice v živo je pokazal vrhunske sposobnosti reševanja težav. Njegova predanost povečanju angažiranosti igralcev in izboljšanju izbire igralnic v živo dokazuje njegov predan pristop. 

Dejan Lončar bo zamenjal Richarda Walkerja, ki bo zapustil mesto vodje igralnice v živo in se podal novim izzivom, ki presegajo Stakelogic Live. Razvijalec igre z delivci v živo ni izgubljal časa in se zahvalil Walkerju za njegove "neprecenljive prispevke" in mu zaželel vse dobro v njegovih prihodnjih misijah.

Stakelogic Live trenutno uživa izjemen uspeh in zaključuje posle z vodilni operaterji igralnic v živo. Pred to objavo sta Stakelogic Live in 777.nl podpisal sporazum za zagotavljanje prilagodljivega Chroma Key Studio podjetja igralcem v Nizozemska. 

Stephan van den Oetelaar, izvršni direktor Stakelogic Live, je pripomnil:

"Dejanovo napredovanje v vodjo igralnice v živo je naraven napredek. Njegovo izjemno vodenje in inovativna miselnost sta močno vplivala na naše delovanje v živo. Popolnoma verjamemo, da bo Dejan še naprej vodil našo ponudbo v igralnici v živo do novih višin, zagotavljal neprimerljive izkušnje igralcem in partnerji."

Dejan Lončar je svoje imenovanje za vodjo igralnice v živo komentiral z besedami:

"Počaščen sem zaradi te priložnosti in navdušen, da lahko še naprej prispevam k rasti Stakelogic Live. Verjamem v premikanje meja in ustvarjanje izkušenj, ki izstopajo. Kot vodja igralnice v živo sem zavezan zagotavljanju vrhunskih igralnih izkušenj v živo, ki zajemajo bistvo vznemirjenja in inovativnosti."

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice