Novice

September 12, 2019

Dejstva o brezplačnih stavah Blackjack

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Brezplačna stava Blackjack je zelo cenjena različica blackjacka. Ta različica blackjacka, ki je bila predstavljena leta 2012, nedvomno ni nova. Uspelo se je soočiti z dinamiko, ki je vpletena v industrijo spletnih iger, in dejstvom, da je prednost hiše relativno višja od tistega, kar ponujajo druge različice blackjacka.

Dejstva o brezplačnih stavah Blackjack

Podobna je originalni igri blackjack, vendar z nekaj subtilnimi razlikami. Ena od glavnih značilnosti te igre je, da hiša plača, ko se igralec razdeli in podvoji. To pomeni, da imajo igralci možnost osvojiti do sedem bonusov, s čimer si izboljšajo svoje možnosti za zmago z majhnimi tveganji.

Kako igrati Free Bet Blackjack

Brezplačne stave Blackjack veljajo za standardna pravila blackjacka. Cilj igre je imeti roko bližje 21 kot delivec. Če delilec poči z 22, igralec pa ima 21 ali manj, je rezultat potis.

Ko igralec potegne kombinacijo 21, ima delilec dve možnosti, da pritisne stavo. Igralčevo roko lahko izenači z 21 ali 22. V primeru potiska lahko igralec vzame brezplačne dvojke, ki imajo pogosto malo možnosti, da nagnejo stavo v igralčevo korist.

Brezplačne delitve

Igralci brezplačne stave Blackjack bi morali razumeti, kdaj igrati prosti delček in kaj to pomeni za njihove možnosti za zmago tukaj. V idealnem primeru je mogoče pare blackjack razdeliti le trikrat v štiri roke. Tu je ulov, igralcem je dovoljeno razdeliti vse pare kart z vrednostjo 10, J, Q in K.

Med oddajo brezplačnih delnic se od igralcev ne pričakuje, da bodo naredili dodatno stavo. Po drugi strani bo delilec poleg prvotne igralčeve stave, ki označuje brezplačni del, položil brezplačno stavo "Lammer". Za zmagovalne igre se gumb "brezplačne stave" nadomesti s pravimi žetoni, ki so enake vrednosti kot prvotna stava.

Brezplačne dvojne popuste

Brezplačni dvojni padci so na voljo samo za roke z 9, 10 in 11, ki ne vključujejo asa. Omeniti velja, da to pravilo velja tako pred kot po delitvi. Prav tako velja samo za prvi dve karti, podeljeni igralcu.

Pri brezplačnih dvojicah se igralčeva začetna stava ujema z "brezplačno stavo". Ko delilec zmaga, igralec izgubi samo prvotno stavo. Če igralec zmaga, prejme dobitek, ki je enak dvojni njihovi stavi. Če pa je posledica kombinacije potiska, igralec dobi samo svojo prvotno stavo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice