Ekskluzivne decembrske igre podjetja Microgaming

Novice

2020-12-20

Microgaming je znan po svoji inovativnosti, ko gre za igralnica v živo igre. In ta mesec je zagotovo poseben za to znamko. Ta mesec bo izdal veliko igre: Assassin Moon, Silverback Multiplier Mountain in tudi Hold'em Poker, kar je bila ena izmed najbolj pričakovanih iger igralcev. To je vsekakor priporočljiva znamka, saj je ena izmed vodilnih pri razvoju iger za spletne igralnice.

Ekskluzivne decembrske igre podjetja Microgaming

Inovirani Hold'em Poker

Zelo pričakovani Hold'em Poker, ki vam bo ponudil neverjetno izkušnjo v vaši spletni igralnici, je ena od iger, ki jih bo Microgaming izdal decembra. To igro je mogoče igrati prek a mobilni napravo. To je hiter turnir Sit & Go s 5€ buy-in, ki ima naključni nagradni sklad in tudi progresivni jackpot, ki se izstavi na 25.000€.

Ko gre za letošnje, je to zadnje poker ponudbo. Vendar je njegov cilj zelo preprost: želi igralce potopiti v zelo realistično okolje sobe za poker. Obstaja celo vrtljivi pokončni in ležeči način za tiste, ki želijo igrati prek mobilnega telefona.

Skrivnostni svet za vas z Alchemy Fortunes

Alchemy Fortunes je poln fantastičnih funkcij, kot so brezplačni vrtljaji, Rolling Reels, dodatni wilds in celo Hyperclusters. tole režo je postavljena v srednjeveški alkimistični laboratorij. Koluti so polni napitkov in mineralov, ki jih še nihče ni videl, njihovo mešanje pa lahko ustvari hipergrozde in zmage. Hyperclusters vedno sproži Rolling Reels, kar pomeni, da bo zmagovalna skupina odstranjena, da se v kolute spustijo novi simboli, kar se večkrat ponovi.

Čas pustolovščine z goro Silverback Multiplier Mountain

V tej igri je cilj zelo preprost: najti srebrnohrbto gorsko gorilo. Znašli se boste v tropskem gozdu, ki vas bo spremljal pomirjujoč zvočni posnetek. Kar zadeva simbole, so srebrni edini, ki plačajo dva. Zlati kovanci gorile so divji, gora pa razpršeni in sprožili bodo brezplačne vrtljaje. Ko jih sprožite, se boste v bistvu morali povzpeti na goro Multiplier Mountain. Vsaka zmaga, ki jo dobite, doda +1x k skupnemu množitelju in vam prinese dodatno vrtenje.

Bodite pozorni na Assassin Moon

Luna je protagonist v tej igri in je morilec zvezd. Zagotovo vas bo pozdravila v svojem svetu. Vendar pa bo udarila le, ko je luna roza neonska in kjer lahko igralci dosežejo 6 ali premaknejo simbole Hyperhold v običajni igri ali med brezplačnimi vrtljaji. Ko vam uspe zbrati vseh 15 lun, vas slot nagradi z mega 5000-kratnim vložkom. Igrate se lahko z vklopljenim WinBoosterTM, saj bo tarče zaklenila pogosteje za večja krila. Obstaja možnost, da igralci unovčijo svojo nagrado z 10 brezplačnimi vrtljaji, pri čemer bo vsako vrtenje prineslo 3x3 jumbo simbol. Medtem se na vseh kolutih prikažejo zložene divje oznake, ki vas nagradijo z nagradami.

Ne pozabite na Jackpote Diamond King

To je zadnja igra, ki jo bo Microgaming predstavil decembra. Je tudi del ekskluzivne pogodbe s SpinPlay Games. Popeljal vas bo na akcijski afriški safari. Ima 1024 načinov za zmago in je poln jackpotov, brezplačnih vrtljajev in tudi množiteljev Power Range.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice