Evolution Gaming sodeluje s QTech

Novice

2021-01-25

Evolution Gaming je zagotovo okrepil svojo igro zdaj, ko so se povezali s Qtech Games. To pomeni, da se je njihov svetovni odtis povečal, kar je za to blagovno znamko nekaj zelo dobrega in je bil eden od njihovih ciljev za leto 2021. Ta sporazum je eden najboljših, kar so lahko sklenili, in jim bo zagotovo prinesel veliko sreče na let, še posebej, ko gre za zagotavljanje Evolution in tudi Qtech veliko strank.

Evolution Gaming sodeluje s QTech

Qtechove izboljšane zmogljivosti platforme

V skladu s pogoji dogovora, sklenjenega med QTech in Evolution Gaming, je QTech dodatno izboljšal zmogljivosti svoje platforme z zbirko vsebin družbe Evolution, ki so jo dali na voljo svojim strankam in tudi svojim igralcem.

To partnerstvo bo omogočilo distribucijo klasičnih iger, kot so prek platforme QTech blackjack, baccarat, ruleta in celo 3-kartice poker na regionalne prednostne igre, kot je indijski Andar Bahar. To je zagotovo velika prednost za tiste, ki želijo igrati te igre, in očitno za tiste, ki jih zanima preizkusiti nove. Poleg tega obstaja veliko igralcev, ki si vedno želijo preizkusiti nove igre, zato je za to platformo kot nalašč, če so vključene vse vrste iger.

Neverjeten portfelj zastopnikov v živo

CCO pri QTech Games, Ulf Norder je izjavil, da so zelo veseli, da imajo partnerstvo z Evolution Gaming. Očitno je, da njihov osupljiv portfelj zastopnikov v živo ne potrebuje predstavitve. QTech Games je integriran z najboljšimi igrami najboljših svetovnih ponudnikov – in Evolution je zdaj del te skupine, na srečo.

Očitno je, da obstaja velika priložnost, ko gre za prihodke za operaterje, saj igralnice v živo ostajajo razburljiv sektor sam po sebi. Brezhibna integracija opremlja stranke QTech z najboljšimi igrami v živo za njihove končne uporabnike.

Na voljo so tudi neprimerljiva možnost prilagajanja, namenske mize in domači trgovci, ki bodo poleg angleščine govorili še druge jezike, da bodo drugi ljudje lažje igrali. Poleg tega je to tisto, kar trg potrebuje. Glede na vertikalo igralnic je vsekakor velika rast, čeprav se danes dogaja pandemija in QTech komaj čaka, da vidi, kako se bodo te igre obnesle na številnih novih trgih.

Platforma za vsako državo

Z mobilni aplikacije, obsežno poročanje in tudi marketinška orodja ter 24-urna podpora v lokalnem jeziku, je platforma QTech lokalizirana za vsako državo. Evolution ta sporazum zagotovo hvali kot ponudbo, saj je spodbuda za njegove globalne ambicije.

Tiskovni predstavnik Evolutiona je dejal, da ta posel vsekakor širi mednarodni obseg Evolutiona, saj odklene neizkoriščene trge v Aziji, Vzhodni Evropi in Latinski Ameriki. Blagovna znamka je zavezana zagotavljanju privlačnih izkušenj igralcev v živo za stranke, ki imajo popolnoma radi te igre, vznemirjenje ob igranju v resnični igralnici, medtem ko je neprekosljivo lokalizirano strokovno znanje QTech popolno za Evolution.

QTech je pionir pri distribuciji po Aziji in drugih regijah, zato je povsem naravno, da se Evolution veseli, kako se njihove igre povezujejo z različnimi in raznolikimi nabori občinstva. Evolution vedno ustvarja inovativno in vznemirljivo vsebino za svoje igralce, da bi ponudila najboljšo izkušnjo.

Zadnje novice

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem
2022-11-22

Glosar izrazov Craps, ki jih morate poznati pred igranjem

Novice