Novice

July 8, 2021

Evolution končno debitira Gonzo's Treasure Hunt

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kredit, kjer zapade; Evolucija je mojster inovacij v svetu igralnic v živo. Po mesecih zbadljivk in obljub je podjetje 9. junija 2021 končno objavilo, da bo Gonzo's Treasure Hunt začel v živo.

Evolution končno debitira Gonzo's Treasure Hunt

Ta prelomna igra je prva tovrstna igra, ki meša značilnosti igranja igralnica v živo in spletne igralne avtomate, z načinom VR (virtualna resničnost), ki ponuja popolnoma novo dimenzijo igre. Torej, ste pripravljeni na akcijo?

Večsmerna igralnica v živo

Prvič, igra vsebuje vso zabavo in spletke video igralnega avtomata Gonzo's Quest, ki ga je leta 2013 izdal NetEnt. V prenovljeni igri v živo bodo igralci pomagali Gonzu dokončati še eno misijo. Toda tokrat boste imeli gostitelja igre v živo, ki vas bo vodil skozi igro. Igra je prva v zgodovini podjetja Evolution, ki je uporabila NetEnt IP po nakupu znamke konec lanskega leta.

V igranju bodo igralci morali razkriti skrite zaklade v velikanski steni s 70 kamni. Ampak to je le vrh. V najnovejši različici najbolj znani pustolovec na svetu, Gonzo, oživi kot lik VR in se pridruži igralcem in gostitelju v živo v lovu na zaklad. Kot rečeno, lahko uporabite slušalke VR, da uživate v poglobljeni izkušnji v živo kot še nikoli doslej.

Kako igrati Gonzo's Treasure Hunt

Pred vsem drugim se morajo igralci najprej odločiti za kamne, ki jih želijo zbrati v ogromni steni. Na stavni mreži boste izbirali med šestimi različno obarvanimi kamni, pri čemer ima vsak kamen z njim povezano vrednost izplačila. Izplačila so 1x, 2x, 4x, 8x, 20x in 65x začetni vložek. Kot običajno je manj verjetno, da bi našli množitelje višje vrednosti.

Nato boste nadaljevali z izbiro izbire za nakup. Igralci kupijo največ 20 iger za vsak krog igre. Z vsako izbiro lahko med igranjem izberete en sam kamen. Torej, več izbire kupite, večje so vaše možnosti, da boste našli pravi kamen. A vseeno ima to svojo ceno.

Na primer, lahko stavite 20 $, da boste našli 4x kamen na steni v petih izbirah. Zdaj bi to pomenilo, da potrebujete 100 $ bankroll ($ 20 x 5). Zato si pred igranjem te igre pridobite svoj bančni račun.

Funkcija izpusti nagrad

Gonzo's Quest Treasure Hunt se ne nanaša samo na zabavo in oddaje VR. Tukaj lahko funkcija izpusti nagrad poveča dobitke do 20.000x posameznega kamna. Takoj, ko Gonzo obrne zlati ključ, se dodajo dodatna izplačila. Na tej točki boste na vrhu stene videli bonus nagrade, ki se lahko spustijo do naključno izbranega kamna, če je v spodnji vrstici odprtina.

Če se to zgodi, se lahko zgodi ena od naslednjih stvari:

  • Bonusne nagrade bodo vrednosti skritega kamna vsakič dodale med 3 in 100.

  • Pojavijo se lahko 2x do 10x množitelji, ki povečajo vse vidne vrednosti sten.

  • Lahko se prikaže ikona ponovnega spuščanja, ki sproži nov krog izpuščanja nagrad. To doda dodatno vznemirjenje in priložnost za povečanje vrednosti nagrade.

Komentarji iz Evolution

Po besedah Todda Haushalterja, glavnega produktnega direktorja pri Evolutionu, je to prvi izdelek podjetja, ki združuje najboljše iz Evolution in NetEnt. Povedal je, da je podjetje navdušeno nad sodelovanjem z neverjetnim inovativnim osebjem NetEnt od prevzema.

Medtem je Haushalter dodal, da je predstavitev najbolj znanega lika spletnih igralnih avtomatov svojim igralcem v živo le začetek. Nadaljuje, da je igra prva v zgodovini, ki daje igralcem popoln nadzor nad strategijami igre in možnimi izidi. To je po njegovih besedah dovolj dokaz za Evolutionovo zavezanost igralcem zagotoviti popolnoma novo igralno izkušnjo.

Ena stvar je gotova; tudi če še niste obiskali originalnega Gonzovega sveta, vas bo ta inovativna izdaja nedvomno spodbudila, da boste želeli vstopiti, ostati in osvojiti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice