Playtech

January 14, 2022

Evolution Partners Betway za nadaljevanje širitve v ZDA

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ni mogoče zanikati, da sta Evolution in Betway eni izmed najbolj priljubljenih podjetij v industriji iGaming. Ko se ti dve podjetji torej dogovorita, lahko igralci najboljših igralnic v živo pričakujejo le boljše. Evolution je pred kratkim objavil, da je sklenil posel z Betwayom v lasti Super Group. 

Evolution Partners Betway za nadaljevanje širitve v ZDA

Torej, kaj se skriva v tem novem partnerstvu?

Evolutionove igralniške igre v živo v Pensilvaniji in New Jerseyju

Po tem dogovoru bodo Evolutionove vertikale v živo in prvoosebne predvajale v živo v Pennsylvaniji in New Jerseyju prek Betwaya. Igre bi bile na voljo za igranje na pametnih telefonih, namiznih in tabličnih računalnikih v teh dveh državah iger na srečo. 

Posel vključuje tudi klasike, kot so Blackjack, Roulette, Baccarat in več različic pokra. Po pričakovanjih bodo igralci Betwaya igrali tudi najnovejše inovacije Evolution, kot so Cash or Crash, Lightning Roulette, Crazy Time in Gonzo's Quest Treasure Hunt.

Betway je priljubljena blagovna znamka iGaming, zlasti v industriji športnih stav. Kot tak dogovor pomeni le, da bo na milijone igralcev Betway dostopalo do naslovov Evolution v obeh državah. To je win-win!

Omeniti velja tudi, da je Betway vstopil na rastoči ameriški trg iGaminga z licenčno pogodbo z DGC (Digital Gaming Corporation). Poleg tega ima Betway že partnerstvo z NetEnt, ki je v lasti Evolution, da bi ponudil svoje igralne avtomate v Pennsylvaniji in New Jerseyju.

Uvajanje v ZDA je še vedno hitrejše

Po besedah Jeffa Millarja, komercialnega direktorja Severne Amerike pri Evolutionu, je posel resničen dokaz, da se ta razvijalec programske opreme za igralnice v živo še naprej širi v ZDA. Uradnik je sporočil, da imata Evolution in Betway že močno delovno razmerje na drugih reguliranih trgih. Nadaljeval je, da je Evolution zavezan pomagati Betwayu doseči izjemen uspeh v obeh državah in še veliko več v prihodnosti. 

Po drugi strani pa je Anthony Werkman, izvršni direktor Betwaya, prav tako hitro pohvalil posel. Dejal je, da bo najnovejši sporazum njihovim igralcem omogočil, da uživajo v vrhunskih igralniških igrah na spletu, ki jih poganja Evolution. Poleg tega je Werkman pokazal zaupanje, da bodo njihovi igralci v obeh državah uživali v igranju v varnem, varnem, poštenem in odgovornem okolju. O tem zagotovo ni nobenega dvoma!

Pennsylvania in New Jersey sta eni izmed najbolj priljubljenih držav glede iger na srečo. Slovijo po svojih varnih in urejenih trgih, ki so že zdaj raj za najboljše blagovne znamke v igri. Najnovejši sporazum bo le še razširil izbiro igralcev.

Druge pomembne ameriške pogodbe za Evolution

Septembra je specialist za igralnice v živo napovedal nakup DigiWheel. To je domišljija prvega patentiranega igralnega kolesa HD. Po nakupu edinstvene tehnologije in inovacije DigiWheela zdaj pripadajo Evolutionu. Toda tako kot Big Time Gaming, Ezugi, NetEnt in Red Tiger bo DigiWheel ohranil svojo identiteto blagovne znamke pod okriljem Evolution.

V juliju je Evolution napovedal začetek svojega ameriškega studia v živo v Michiganu. Najsodobnejši studio je enajsti za Evolution in tretji v ZDA po tistih v NJ in Pensilvaniji. Predstavljen je bil, ko je Michigan Gaming Control Board odobril razvijalca igre. 

Novi studio bi predvajal zabavne namizne igre v živo, kot so Lightning Blackjack, Infinite Blackjack, standardni Blackjack, Baccarat, Roulette, itd. Poleg tega so igralcem v Michiganu zdaj na voljo oddaje iger v živo, kot sta Cash ali Crash. 

Omeniti velja tudi, da je bilo v letu 2021 veliko inovativnih izdaj podjetja Evolution. Podjetje je v zadnjih mesecih debitiralo Live Fan Tan in Cash or Crash, naelektreni Lightning Blackjack pa je na voljo šele prejšnji mesec. Na splošno je to za Evolution dokaj uspešno leto.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice