Novice

June 15, 2021

Evolution razširja partnerstvo z Entain v Združenem kraljestvu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Evolution Gaming, specialist za ponudbo igralniških iger v živo, je 5. maja 2021 objavil, da bo v Združenem kraljestvu na voljo za blagovne znamke Coral in Ladbrokes skupine Entain. Posel vključuje tudi Gala Bingo in Gala Casino. Pred sporazumom je Evolution že sodeloval z Entainom, da bi ponudil storitve spletnih igralnic na več reguliranih trgih ZDA in Evrope.

Evolution razširja partnerstvo z Entain v Združenem kraljestvu

Izjava Evolution in LadbrokesCoral

Richard Barr, direktor iger na srečo LadbrokesCoral, je v govoru takoj po podpisu tega nadvse pomembnega dogovora dejal, da je skupina navdušena nad zabavo svojih Združeno kraljestvo in globalni igralci z Evolutionovimi vrhunskimi igralniškimi igrami v živo.

Gavin Hamilton, evropski komercialni direktor družbe Evolution, je dejal, da je britanski trg spletnih iger na srečo za podjetje ključen. Dodal je, da so veseli, da bodo njihovi oboževalci v Združenem kraljestvu na Gala, Coral in Ladbrokes končno dostopali do iger Evolution, ki se ponašajo z najnovejšimi igralnimi inovacijami.

Katere igre bodo objavljene na LadbrokesCoral?

Evolution Gaming bo po dogovoru predstavil celotno paleto iger na teh platformah. To vključuje priljubljene igre, kot sta Lightning Roulette in Crazy Time. Igralci bodo v teh igralnicah v živo dostopali tudi do vseh prvoosebnih RNG iger Evolution.

Trenutno Entain's Ladbrokes, Coral in Galla svojim igralcem ponujajo zabavne igralne avtomate blagovnih znamk NetEnt in Red Tiger podjetja Evolution. Če ste izkušen igralec, bi vedeli, da je NetEnt zamisel za priljubljene spletne igralne avtomate, kot so Gonzo's Quest, Starburst, Jack Hammer 2 in drugi.

Kratek pregled Evolution's Gonzo's Treasure Hunt

Evolution nadaljuje svojo zelo inovativno tehniko ustvarjanja hibrida med režami RNG in izkušnjo trgovca v živo. Tokrat želi podjetje NetEnt's Gonzo's Quest pretvoriti v serijo iger v živo. Zanimivo je, da bo Gonzo's Treasure Hunt prvi te vrste, ki se bo igral z uporabo slušalk VR (virtualne resničnosti).

Tako kot originalni video igralni avtomat je tudi Gonzo's Treasure Hunt postavljen v inkovskem templju, kjer igralci izbirajo kamne različnih vrednosti za stave. Glavni cilj je staviti na kamne, ki se ujemajo s tistimi, ki jih izberete pozneje.

Začnete z izbiro kamna/kamnov, ki jih boste našli med sejo Lov na zaklad. Obstaja do šest kamnov različnih barv in množiteljev. Vključujejo:

  • Grey Stone – 1x začetni vložek.
  • Rumeni kamen – 2x začetni vložek.
  • Vijolični kamen – 4x začetni vložek.
  • Zeleni kamen – 8x začetni vložek.
  • Modri kamen – 20x začetni vložek.
  • Rdeči kamen – 65x začetni vložek.

Pomembno si je zapomniti, da je iskanje vrednejših kamnov na steni bolj zapleteno kot iskanje manj vrednih. To pomeni, da imajo igralci določen nadzor nad izbiro volatilnosti igre.

Ko izberete kamen, boste izbrali število izbir, ki jih boste prejeli med sejo Lov na zaklad. Izbirate lahko med 1 do 20 izbirami, pri čemer vsaka izbira razkrije en sam kamen na steni, ki vsebuje 70 skritih kamnov. Seveda, več ko izberete, večje so vaše možnosti za zmago.

Na splošno si je težko predstavljati, da ta igra ne bi bila uspešnica pri blagovnih znamkah spletnih igralnic Entain in drugih spletnih mestih za igre na srečo, ki jih poganja Evolution. Igra bi se po izidu morda celo izkazala za bolj priljubljeno kot originalni Gonzo's Quest. Torej, bodite previdni!

Povzetek

Posel z Entainom je nedvomno pomemben za Evolution, Entainove spletne igralnice in igralce v Združenem kraljestvu. Igralci bodo uživali v igrah Evolutions v živo, ki uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo za zagotavljanje resnične izkušnje.

Ti igralci bodo dobili tudi občutek ene in edine igre Live Craps Evolution, ki je bila predstavljena decembra lani. Skratka, igralce v igralnicah v Združenem kraljestvu čaka nepozabna poslastica, zahvaljujoč tej pogodbi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik
2024-04-03

Obvladovanje umetnosti tretje karte pri Baccaratu: obsežen vodnik

Novice