Novice

August 15, 2019

Evolution se pridružuje 888 v NJ

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

"Evolution gaming ima precej dobro partnerstvo s podjetjem 888. Večina ga meni, da je najbolj priljubljen programski paket za igralnice, ko pride do igre trgovcev v živo. Ni šokantno, da sta se evolution in 888 odločila obnoviti in razširiti svoje partnerstvo.

Evolution se pridružuje 888 v NJ

Nekatera podjetja, ki so upravljana pod 888, se ponujajo v evropskih igralnicah. Podjetja imajo nov posel in imajo posledice; bo dalo Evolucijske igre dovoljenje za prvi vstop v ZDA. Programska oprema naj bi vstopila v New Jersey to poletje.

Ko so spletne igralniške igre postale zakonite v New Jerseyju, so podjetja obupano začela iskati najboljše dobavitelje igralniške programske opreme, da bi začela svoje igre, pritegnila stranke in ustvarila dobiček. Videli smo, da se je igri pridružilo veliko novih vrhunskih razvijalcev. Kazino igre z živimi trgovci so napihnile.

Spletno mesto igralnice 888 v New Jerseyju bo zagotovilo celotno spletno mesto iger v živo v igralništvu Evolution. Veliko jih je mobilnih prijaznih, še en novinec v domeni Nee Jersey. Nove igre za igralce, ki jih lahko igrajo v igralnici 888 NJ, bodo vključevale blackjack z bonus stavami, različice baccarat, avtomatsko ruleto, ameriško ruleto in še bolj tradicionalne namizne igre pokra do vrhunskega Texas hold 'em pokra in poker s tremi kartami. . Poletje je šele pred vrati, zato smo vsi navdušeni in se sprašujejo, kdaj bodo izšle nove igre!

Poleg novih poslov je glavni operativni direktor podjetja 888 Itai Pazner dejal, da v zadnjem času njihovo podjetje dramatično raste v Združenih državah Amerike in da bo z dodajanjem igralniške družbe Evolution tržni delež še bolj narasel od drugih novih Igralnice v Jerseyju bodo ponujale programsko opremo za trgovce v živo po precej ugodnih cenah, ki jih je težko premagati. Evolution je sodeloval z 888 in oba partnerja sta zelo zadovoljna z rezultati. Ni jim bilo lahko priti tako daleč, a so se.

Tako kot veliko nenadnih in dramatičnih potez tudi odločitev 888, da začne evolucijo igralniškega igralnice v živo, uniči veliko drugih igralnic in trg New Jerseyja bo verjetno začel boj tekmecev proti uspešnim podjetjem.

Toda New Jersey obljublja, da bodo zagotovili igre, ki so podobne drugim igralnicam v Združenih državah. Ali živite v New Jerseyju in igrate na srečo? Katere igre najraje igraš? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje in ne pozabite nas deliti!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice