Novice

April 12, 2023

Ezugi debitira s prvo igro v živo Show Ultimate Roulette

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Ezugi, vodilni ponudnik rešitev za igralnice v živo, je pred kratkim predstavil svojo uvodno oddajo iger v živo, Ultimate Roulette. to Igra rulete v živo izstopa po svojih edinstvenih multiplikatorjih in je postavljen v spektakularno cirkuško vzdušje.

Ezugi debitira s prvo igro v živo Show Ultimate Roulette

Igralci lahko izkusijo Ultimate Roulette v živo iz naprednih studiev Ezugi, kjer je predstavljena v slogu zabavne igralne oddaje. To pomeni, da igralce pozdravi prijazen gostitelj oddaje v živo takoj po zagonu igre. 

Kot je bilo pričakovano, se Ultimate Roulette drži tradicionalnih pravil evropske rulete. Vendar pa ima dodatno funkcijo, ki lahko igralcem ponudi razveseljive rezultate. Vsak krog igre omogoča do 11 stavnih številk Straight Up z velikim množiteljem. Ezugi dodani množitelji, ki se lahko podvojijo do 1000x in 2000x.

Evo, kaj se zgodi, ko igrate to igro na najboljše igralnice v živo; pet naključno izbranih števil prejme množitelje med 50x in 1000x. Igralci lahko izberejo do tri dodatne srečne številke na krog igre. Srečne številke se lahko razširijo na tri sosednje številke na stavni mreži in te nove številke bodo prejele enak množitelj kot izvirna številka. Kupljene množitelje je mogoče pomnožiti z 2x, kar lahko vodi do nagrad za množitelj do 2000x.

Uradna izjava

Po besedah Fredrika Bjurleja, glavnega produktnega direktorja Ezugija, je Ultimate Roulette revolucionarna igra, glede na to, da gre za prvo igro podjetja v živo, kakovost produkcije pa je vrhunska. Izrazil je prepričanje, da bodo igralci navdušeni nad edinstvenim vzdušjem in možnostjo dobitka do 2000-kratnika svoje stave.

»Igralci bodo z enim očesom opazovali, kje množitelji udarjajo, se širijo in potencialno podvojijo vrednost, z enim očesom pa bodo opazovali, kje se žogica ustavi v kolesu. Kar zadeva sodelovanje igralcev in zabavno vrednost, je to najboljši spletni izkušnjo igranja rulete v živo,« je dodal uradnik.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice