Funkcija stiskanja v živo Baccarat

Novice

2020-09-15

Za tiste, ki ne vedo kaj je baccarat , je igra s kartami, ki je priljubljena tako v spletnih kot v klasičnih igralnicah. Zaradi nizkega roba in preprostih pravil je ta igralniška igra postala priljubljena med igralci na srečo. Igralci na srečo lahko stavijo na tri možnosti, na kravato, bankirja ali igralca. Čeprav je baccarat veljal za igro slavnih in bogatih, danes svojo srečo preizkusi skoraj vsak hazarder. Podobno kot pri drugih igralniških igrah so igralci baccarat vraževerni in uporabljajo strategije in prepričanja za zmago. Eden takšnih konceptov je uporaba tehnike stiskanja pri igranju. Preberite, če želite izvedeti, za kaj gre pri tej funkciji.

Funkcija stiskanja v živo Baccarat

Razloženo stiskanje kart Baccarat

Ko iščejo, kaj je baccarat hazardiranje, bodo igralci zagotovo naleteli na izraz stiskanje. Del igralcev baccarat je prepričan, da stiskanje kart poveča njihove možnosti, da dobijo srečno karto. Vključuje razkrivanje dela karte drugim igralcem in se že nekaj let uporablja na mizah za baccarat. Stisk vključuje prikaz zgornjega, zunanjega dela kartice. Igralci morajo pokriti številke kart, vendar razkriti zbirke, kot so piki, palice, srca ali kari. Če igralec vidi sliko, se ta prevede v Q, J ali K. Takšne karte imajo nič vrednosti in igralci bi morali zgodaj končati s stiskom.

Tehnika stiskanja

Če igralec vidi en simbol na vrhu, je to lahko 3 ali 2. Squeeze tukaj lahko da dobro ali slabo kombinacijo. Dva vidna simbola označujeta, da je karta 10, 9, 8, 7, 6, 5 ali 4. Igralci bi morali tako kartico obrniti. Če hazarder vidi dva simbola, se to prevede v 4 ali 5. Običajna praksa je, da te karte obrnemo na prejšnje položaje in začnemo znova stiskati. Trije simboli označujejo 8, 7 ali 6. Igralci morajo tudi to karto obrniti v prvotni položaj in stisniti. Štirje simboli označujejo 9 ali 10.

Stiskanje v spletni Baccarat v živo

Ta članek z razlago o baccarat zajema tudi, kako stisniti baccarat v živo. Evolution Gaming je razvijalec, ki poganja to različico baccarat. Stiskanje se začne po tem, ko so stave dane in delilec v živo razdeli karte bankirju in igralcu. Karte je treba deliti z licem navzdol. Karto, obrnjeno navzdol, stisnete tako, da jo odprete in razkrijete z obeh strani. Podobno kot pri kopenskih igralnicah standardne različice s stiskanjem v živo omogočajo igralcem, da zložijo ali odprejo. Osnovna igra ima RTP 98,94 % na bankirju, medtem ko imajo stranske stave različne RTP odstotke. Igralci lahko dobijo različico squeeze na katerem koli vrhunskem spletnem mestu igralnice.

Kaj je stiskanje? Razložena funkcija Baccarat Squeeze

Funkcija stiskanja prinese v baccarat element vznemirjenja in razburjenja. Naučite se, kako deluje funkcija stiskanja v kopenskih in spletnih igralnicah.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita