Igrajte igralniške igre Evolution v živo pri NetBet in osvojite kredite brez stav

Novice

2023-08-01

Benard Maumo

NetBet je najbolje ocenjeno mesto za igralnice v živo in športne stave z licenco na Malti. To spletno mesto je znano po tem, da sprejema igralce iz več evropskih držav, vključno z Romunijo, Belgijo in Nizozemsko. Če se pridružite NetBet, boste zahtevali številne razburljive bonuse in promocije, vključno s 100 RON v brezplačnih igrah v živo.

Igrajte igralniške igre Evolution v živo pri NetBet in osvojite kredite brez stav

Torej, kaj točno je ta promocija igralnice v živo in kako deluje? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti o najmanjšem številu iger, ki jih morate igrati, omejitvah stav, zahtevah glede stav in več.

Kaj je promocija brezplačnih iger v živo pri NetBet?

Igralnica NetBet vabi vse registrirane člane, da igrajo katero koli igralniško igro Evolution Gaming v živo in osvojijo brezplačne igralne žetone do 100 RON. Da bi se kvalificirali za to razburljivo promocijo, morajo igralci staviti vsaj 80 RON v pravem denarju na naslove, kot je Ruleta strela, Monopoly Live, Monopoly Big Baller in več.

Zanimivo je, da regulirano spletno mesto igralnice v živo pravi, da ta promocija nima določenega končnega datuma, dokler ni drugače objavljeno. Vendar pa lahko igralnica prekine promocijo v izjemnih primerih, kot so varnostni razlogi ali težave z zlorabo bonusa.

Spodaj so navedeni koraki za uveljavljanje promocije brezplačnih iger v živo pri NetBet:

  • Odprite katero koli igro v živo, ki jo ponuja Evolution Gaming.
  • Vstopite v igro in pritisnite gumb za nagrado (simbol darila).
  • Sprejmite nagrado v razdelku z nagradami v sobi za igre v živo.
  • Igrajte brezplačne igre iz razpoložljive izbire.

Kaj še morajo igralci vedeti?

Kot vsaka druga depozit bonus, ta promocija vključuje določila in pogoje, ki zagotavljajo, da igralnica ne dobi surovega posla. Prvič, igralniški bonus v živo je na voljo samo igralcem, ki so v zadnjih 30+ dneh nakazali sredstva prek blagajne. To samodejno izključi nove podpisnike v igralnici.

Še en pomemben pogoj v kateri koli casino bonus so zahteve glede stav. Ta stopnja določa znesek, ki ga uporabite za igro, preden izplačate dobitke iz bonusa. Na srečo NetBet v promocijo brezplačnih iger v živo ni vključil nobenih zahtev glede stav. To pomeni, da lahko igralci dvignejo vse dobitke, ki jih dobijo z bonus igro.

Drugi pogoji vključujejo:

  • Promocija velja vsak dan pri Evolution Gaming's igre z delivci v živo.
  • Brezplačne stave veljajo dva dni od datuma izdaje
  • Največje izplačilo v pravem denarju iz bonusa je navedeno nad določenimi nagradami. Igralci bodo izgubili vse dobitke nad tem zneskom.

Zadnje novice

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET
2023-09-18

REEVO nadaljuje impresiven uspeh v letu 2023 po podpisu pogodbe s TVBET

Novice