Igre v živo

Novice

2019-09-10

Zavzeti igralci igralnic bi videli, kako je razvoj tehnologije pomagal preoblikovati industrijo iger na srečo. Od video in 3D igralnih avtomatov do možnosti igranja najljubšega igralnega avtomata od doma ali na mobilni napravi. No, obstaja še en nov razvoj – igre v živo.

Igre v živo

Igre v živo so naslednja generacija igranja iger. Te igre vam omogočajo, da igrate štiriindvajset ur na dan, ne glede na vašo lokacijo, kar pomeni, da lahko zmagate štiriindvajset ur na dan. Te igre so običajno v obliki televizijskih oddaj, ki jih vodi voditelj, in so razburljiv dodatek v svetu spletnih iger.

Gostitelj

Kot že omenjeno, imajo te igre gostitelja, ki je podoben televizijski oddaji. Gostitelj je igralčeva povezava z igro in vam svetuje, kdaj vložite svoje stave in kakšen je izid posamezne igre. Gostitelj v bistvu postane spletna različica trgovca za mizo v navadni igralnici.

Gostitelji komunicirajo z igralci, v večini iger pa lahko igralci komunicirajo z gostiteljem prek neposrednega sporočanja, kar se odraža na zaslonu. Igralci sodelujejo tudi med seboj na platformi za klepet. Ta funkcija je delno tisto, zaradi česar so te igre v živo edinstvene in nekaj, kar običajno ni v običajnih spletnih igralniških igrah.

Oblika iger v živo

Oblika igre bo odvisna od same igre, vendar igre v živo običajno vključujejo vrteča se kolesa, karte ali kocke. Večina iger v živo bo imela bonus funkcijo za podvojitev ali potrojenje zmage igralca. Igralci bodo naložili dobroimetje v e-denarnico spletnih mest, izplačila pa se bodo naložila neposredno nazaj v denarnico.

Igralci, ki imajo radi igre s kartami, bodo uživali v igranju proti pravemu trgovcu, v nasprotju z računalnikom. Druge igre, ki vključujejo kolesa in kocke, še vedno vključujejo element strategije, saj mora igralec opazovati precedence, da vidi, ali se je pojavil vzorec, da lahko premagajo kvote in veliko zmagajo.

Prednosti iger v živo pred tradicionalnimi spletnimi igrami

Igre v živo so hitre. Nova igra se začne vsaj vsaki dve minuti, tako da igralec nikoli ne bo zamudil. Igralci lahko spremljajo rezultate, kot na mizi za ruleto, ne pa tudi na običajnih igralnih avtomatih. Igralec lahko oblikuje strategijo ali preprosto vidi, ali je ženska sreča na njihovi strani.

Zabavna vrednost je tudi velika prelomnica v spletnih igrah. Namesto da bi igralec sedel sam doma in igral na spletu, lahko komunicira ne le z gostiteljem, ampak tudi z drugimi igralci, ustvarja občutek skupnosti in z rednim igranjem potencialno razvija spletna prijateljstva. To je verjetno tisto, zaradi česar se bodo igralci vračali k igram v živo.

Nova revolucija spletnih iger: Gostujoče igre v živo

Nov in vznemirljiv razvoj iger se nenehno razvija. Igre v živo so nov uspeh pri igranju iger, ki prinašajo zabaven zagon v spletno igranje iger.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita