iSoftBet predstavlja zabavno igro s kartami Red Dog

Novice

2022-04-15

Eddy Cheung

Ste že kdaj poskusili svojo srečo v igri pokra Red Dog? No, 14. januarja 2022 se je iSoftBet odločil, da to hitro razvijajočo se igro s kartami doda v svoj katalog balonskih iger. Kot je bilo pričakovano, je glavni cilj zaključiti turnir z največjim številom žetonov. 

iSoftBet predstavlja zabavno igro s kartami Red Dog

Po besedah vodje iger pri iSoftBet Marka Claxtona je Red Dog preprosta, a hitra igra s kartami, ki igralcem prinaša nekaj drugačnega in osvežujočega. Rekel je, da so pravila igre preprosta za razumevanje in da se morajo igralci pripraviti na nemoteno igranje z velikimi zmagami. Je to res? Nadaljujte z branjem!

Kako igrati Red Dog

V prvi vrsti Red Dog uporablja krov z 52 kartami, podobno kot druge igre s kartami. As je najvišje uvrščena karta v tej igri, pri čemer sta dve najnižji. Tudi različica te igre za več igralcev lahko vključuje dva do deset igralcev. Torej ni nič novega, da živijo igralci pokra v kazinoju vsekakor. 

Igra se začne, ko igralci položijo začetno stavo. Nato bo delilec izvlekel dve karti s sredinskim prostorom za tretjo karto. Če je vrednost tretje karte karkoli med prvima dvema kartama, stava zmaga. Ne pozabite, da je izplačilo višje, če je razlika med karticama 1 in 2 manjša. 

Medtem pa stava postane potisna, če prvi dve karti tvorita par. Potiskanje se zgodi, če nobena roka ne izgubi ali ne zmaga. Ali z drugimi besedami, igralčeva vrednost roke je enaka vrednosti delilčeve roke.

Red Dog Izplačila in strategije stav

Red Dog je po vseh navedbah igralcu prijazna igra. Za začetek najnižja in najvišja stava ustrezata vsem proračunom. Dejanje lahko ujamete z manj kot 0,10 in kar 100. 

RTP-video, Red Dog stoji visoko med najboljše igralniške igre v živo. Ta igra ima več kot povprečno stopnjo donosa 97,2 %, kar pomeni 2,8 % prednost. Upoštevajte pa, da se rob hiše lahko poveča, ko se poveča tudi število krovov. 

Tako kot pri klasični igri pokra se lahko igralci Red Dog odločijo, kdaj bodo dvignili, stali ali udarili. Na primer, lahko dvignete po tem, ko so prve karte razdeljene. V zameno to podvoji začetno stavo in zagotovi večji dobitek. Toda na splošno je dobra ideja dvigniti, ko je razpon vsaj 7, saj imajo igralci prednost pred hišo.

Druga stvar, ta igra s kartami je hitra. Zato bi se zelene roke sprva morda zdelo nekoliko premočno. Ko pa enkrat razvijete optimalno strategijo za igranje prvih dveh kart, je igra tako preprosta, kot je. 

Uspešna partnerstva iSoftBet

Očitno je, da ta agregator iger do zdaj uživa v precej zvezdniškem letu. Poleg številnih izdaj iger je podjetju uspelo skleniti pomembne posle, da bi povečalo svojo globalno privlačnost za igralce in vstop na nove trge.

Januarja je agregator vsebin sklenil posel z Gauselmann Group, nemškim operaterjem spletnih igralnic. Po dogovoru bodo iSoftBetove visokokakovostne namizne igre in igralni avtomati nemškim igralcem na voljo prek operaterjeve blagovne znamke Merkur Spiel. Igralci lahko zdaj dostopajo do vodilnih naslovov, kot so nagrajeni Moriarty Megaways, Gold Digger, Lantern and Lions in Majestic Gold Megaways.

Istega meseca je iSoftBet sklenil pogodbo z United Remote, da bo ponudil svoje zelo nagrajevalne igralne avtomate po vsej Evropi. Po dogovoru bodo igralni avtomati razvijalca na voljo v igralnicah United Remote v živo, kot so Tigerspin, BetandPlay, Lapalingo in mnogi drugi. Omeniti velja, da ima United Remote veliko privržencev na nemškem trgu iGaming.

Hitro naprej do februarja 2022, iSoftBet je objavil svojo namero, da bo prevladoval na bolgarskem trgu iGaming, potem ko je sklenil posel s Kaizen Gaming. Igralci v tej jurisdikciji iger bodo uživali v celotni zbirki naslovov razvijalca, vključno z nedavno izdano igro s kartami Red Dog. Najnovejši dogovor še dodatno krepi odnos med obema po prejšnjem partnerstvu iSoftBet s Stoiximanom leta 2019.

iSoftBet Partners BGaming

28. februarja je iSoftBet sklenil sodelovanje s priljubljenim ponudnikom iger na srečo BGaming. V tem edinstvenem sodelovanju se bodo zabavni naslovi BGaming zdaj distribuirali prek iSoftBetove GAP (Gaming Aggregation Platform). To vključuje priljubljene igralne avtomate, kot so Aztec Magic Bonanza, Clover Bonanza, Joker Queen in mnogi drugi. 

Po sklenitvi dogovora je glavna komercialna direktorica iSoftBet, Federica Faggiano, dejala, da je podjetje navdušeno nad sodelovanjem z BGamingom in svojim igralcem zagotoviti inovativne naslove agregatorja. 

Po drugi strani pa je Alexandr Shavel, vodja oddelka za poslovni razvoj pri BGamingu, dejal, da bo integracija iSoftBet odprla več priložnosti razvijalcem iger. Izžareval je zaupanje, da bodo operaterji pod platformo za združevanje iSoftBet cenili naslove BGaminga s popolnoma novimi funkcijami in mehaniko igre. 

Na splošno je iSoftBet pripravljen na veličino, če se najnovejši trend nadaljuje. Vendar pa igralnica v živo igralci še vedno nestrpno pričakujejo prvi korak podjetja v to futuristično industrijo.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice