Novice

December 7, 2021

Kaj je varovanje stav pri igrah na srečo v spletnih igralnicah v živo?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Zaščita pred stavami je strategija iger na srečo, ki je razširjena v industriji igralnic. Vendar to ne pomeni, da vsak igralec v igralnici ve nekaj o varovanju stav. Torej, cilj tega vodila je razjasniti, kaj točno je ta strategija stav. Članek govori tudi o tem, zakaj bi morali zavarovati stave v najboljših igralnicah v živo.

Kaj je varovanje stav pri igrah na srečo v spletnih igralnicah v živo?

Kaj je varovanje stav?

Razmislite o tem takole; varovanje stave je enako kot zavarovanje. Glavni cilj te strategije je zaščititi stave pred morebitnimi izgubami. Pri športnih stavah lahko na primer igralci stavijo na zmago obe ekipi.

Kako pa hedge stave vplivajo na igro v igralnici v živo? Najprej je treba omeniti, da hedge stave ne veljajo za vse igralniške igre v živo. Vendar pa je ta strategija lahko koristna v igrah, kot sta ruleta in Sic Bo, kjer lahko igralci kombinirajo glavne stave s stranskimi stavami.

Žalostno, hedge stave niso uporabne v blackjacku, ker imajo samo eno stavo. Prav tako nima smisla kombinirati stave bankir/igralec in stave za izenačenje v baccarat, saj izid ne bi bil posebej koristen.

Stave na hedge v igralniških igrah v živo

Ruleta je odlična izbira, če želite zavarovati stave pri najboljše spletne igralnice v živo. Konec koncev, igralci le stavijo na črne ali rdeče številke. Vzemimo na primer evropsko ruleto; ta igra ima samo en sam nič žep. V zameno to zmanjša prednost hiše za skoraj 50 % v primerjavi z ameriško različico.

Igralci rulete lahko stavijo na polovico od 36 številk na več načinov: črno ali rdeče, liho ali sodo število ter prvo polovico ali drugo polovico. Zmaga v parih teh stav ena proti ena lahko podaljša vaš igralni čas in zaščiti dragoceni denarni znesek.

Kot je bilo rečeno sprva, je varovanje stav tudi a priljubljena strategija v Sic Bo. Igralci lahko v tej igri položijo majhno/veliko stavo za varnost ali trojno stavo za to ogromno izplačilo. Cilj je ostati dobičkonosen tudi v tveganih situacijah.

Zakaj uporabljati varovanje stav?

Preden razmislite o uporabi te strategije iger na srečo, je ključnega pomena, da se naučite, zakaj je koristna. Spodaj so glavne prednosti:

Zmanjšano tveganje

Pri stavah na varovanje pred tveganjem gre na splošno za sprejemanje majhne zajamčene izgube na račun večje. Ker gre pri stavah večinoma za srečo, bodo igralci morda želeli staviti stavo, za katero niso prepričani, da bo zmagala. To je lahko zaradi nihanja stavnih linij ali pa preprosto dvomijo o izidu. Seveda pa je to povezano z zmanjšano stopnjo dobička.

Razmislite o tem; večina igralcev rulete začetnikov daje stave na enak denar, kot so rdeče/črne. Razlog? RTP in vrednost stave ostaneta enaka za te stave. Skratka, tudi denarne stave bodo verjetno zmagale kot izgubile. Toda čeprav o stopnji dobička ni treba govoriti, bi se moral začetnik bolj ukvarjati s tem, da ne izgubi, kot da zmaga.

To je učinkovita strategija

Učinkovitost hedge stav je odvisna od izbire igre. Igralnica v živo mora zajemati več vrst rezultatov, preden razmislite o uporabi te strategije. Ne pozabite, da želite ustvariti majhen dobiček ali celo nič, hkrati pa zaščititi banko.

Tukaj je še en primer rulete:

  • Igralec postavi nizko stavo od 1 do 18, pri čemer se izplača v razmerju 1:1.
  • Igralec postavi še tretji ducat stave 25 proti 36 in se izplača pri 2:1.
  • Tukaj je igralec pokril 30/36 številk.
  • To daje igralcu več kot 83 % možnosti za izplačilo.

Zaključek

Preden začnete skakati od navdušenja, je pomembno vedeti, da je skoraj nemogoče vplivati na izid igralniških iger v živo. Toda s stavami za varovanje pred tveganjem lahko zmanjšate izgube in dosežete redne, a majhne zmage. Ne pozabite, da je za začetnika pomembneje, da ne izgubite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice