Novice

November 11, 2020

Kaj počne vodja igralnice?

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

V bistvu je pit šef vodja iger. Večino svojega časa bo porabil za igralnica v živo zagotoviti, da se vse igre igrajo po pravilih. Ampak to še ni vse. Prav tako morajo zagotoviti, da vsi delivci pravilno predstavijo igro.

Kaj počne vodja igralnice?

Kot pit šef morajo nadzorovati vse trgovce, blagajne, strežnike in vse druge delodajalce, ki delajo na parketu. Vodja pit boss je tudi odgovoren za usposabljanje novih ljudi, ki se zaposlijo, in spremljanje delovanja sedanjih zaposlenih.

Kaj človek potrebuje, da bi bil pit šef?

Ni prejšnje izobrazbe, da bi prišli do tega položaja. Vendar pa obstajajo nekateri predpogoji, ki jih veliko igralnic želi za tiste, ki želijo biti pit šef. Prejšnje izkušnje v igralnici so vsekakor zaželene in tudi, če je bil on ali ona delilec, je nekaj dobrega. Za šefa jame je zelo pomembno, da je seznanjen s pravili in igro iger, saj bo med izmenom dobesedno nadzoroval več iger.

Šef boksa mora poleg tega, da je pozoren na poštenost in podrobnosti, pokazati vodstvene sposobnosti in imeti široko znanje o igrah v igralnici. Prav tako morajo imeti sposobnost reševanja morebitnih sporov in spremljanja več kot ene situacije na parketu. Vodje pitja morajo imeti srednješolsko diplomo ali GED in obstaja možnost, da igralnica pošlje kandidate na nadaljnje usposabljanje.

Najboljša osebnost

Nobena oseba ne bo uspešen pit šef in igralnice zagotovo potrebujejo osebnost. Biti morajo osebni, igralci pa se morajo počutiti dobrodošlo in udobno. Vendar pa morajo imeti možnost, da imajo prednost, če pride do spora. Verjetno je, da bo pit šef nadziral kolega, zato bodo morali biti pošteni in do vseh zaposlenih ravnati pošteno in spoštljivo.

Odličen šef boksa mora najti pravo ravnovesje med prijaznostjo, a tudi avtoritativnim. Da bi se ljudje počutili kot doma, lahko včasih povzroči pomanjkanje pobude. Kar se z izkušenim šefom jame nikoli ne bo zgodilo. Vodje jame morajo biti strogi in nepristranski, ko se odločajo. Doseganje tega ravnovesja med prijaznostjo in odločnostjo je tisto, kar naredi edinstvenega šefa jame.

Biti odgovoren za denar

Ena od glavnih stvari, ki jih mora narediti pit šef, je nadzorovati denar in tudi transakcije, ki se zgodijo za različnimi mizami v igralnici. Ti zaposleni bodo predstavljali ogromno denarja in potrebno je paziti na vse stave, ki se dajo, žetone, ki jih dajo delivci, in gibanje denarja za mizami. Šef boksa mora odobriti prejemke, izplačila in tudi kreditne liste.

V bistvu je odgovornost druga narava vseh pit šefov, bodisi v fizični ali spletni igralnici. Torej, obiščite igralnico pit boss in z veseljem boste igrali v njej. Vsekakor obstaja pravičnost. Šef jame mora biti pošten in pozoren. Ne morejo si privoščiti niti sekunde odvračanja pozornosti, kar bi lahko pomenilo nekaj zelo slabega za igralnico. To počnejo pit šefi. To je zelo osnovno.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice