Novice

August 15, 2019

Kaj razlikuje enega zmagovalnega ponudnika programske opreme za igralnice od drugega?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Glede na to, da je to običajno, ima vsak ponudnik programske opreme svoj ekskluzivni inventar iger. Poleg tega imajo tudi svoj način dela. Čeprav lahko večina igralcev natančno določi igre, kot so Blackjack, Video Poker, Keno in tako naprej, ima vsaka programska oprema svoj niz pravil in predpisov. Poleg tega ima vsaka programska oprema svoje določene metode igranja. Poleg tega se možnosti za zmago pri vsakem ponudniku programske opreme razlikujejo.

Zato bodo igralci morda želeli najti igralnico, ki bi jim lahko ponudila njihovo najljubšo programsko opremo z največjo možnostjo za zmago. Kot smo že omenili, se vsak ponudnik programske opreme razlikuje med seboj. Če naštejemo le nekaj, ima vsak ponudnik drugačen vmesnik in platformo za oblikovanje. Nekateri ponudniki programske opreme ponujajo prenosljive različice svojih iger, medtem ko drugi ponudniki morda ne. Igralci označujejo različice »brez prenosa« kot različice »Flash ali Java«. Poleg tega bodo igralci vedno imeli možnost izbire igralnic za prenos in brez prenosa. Vendar pa imajo različice, ki jih je mogoče naložiti, običajno več iger za nalaganje.

Splošno "pravilo palca" za igralnice ostaja dejstvo, da svoje priljubljene igre ponujajo v obeh formatih. Vendar pa nišne igre in variantne igre ostajajo skoraj izključno različice za prenos. Poleg tega imajo različice igre za prenos običajno več funkcionalnosti. Poleg tega imajo igralci običajno možnost, da se prijavijo v praktično katero koli igralnico in igrajo igre v "zabavnem načinu". Igralci menijo, da je "zabavni način" priložnost za igranje določene igre po svoji izbiri, ne da bi se dejansko prijavili. Večinoma je postopek poenostavljen glede na osebne želje vsakega igralca. Poleg tega od igralcev ne bi smelo zahtevati, da vnesejo nobene osebne podatke, razen svojega imena in e-poštnega naslova.

Poleg tega ostaja odličen način igranja iger. Poleg tega ostaja združljiv z možnostmi prenosa in možnosti »brez prenosa« vsake igralnice. Ena najnovejših sprememb vključuje funkcijo "samodejno igranje". Večinoma so igralnice Microgaming in Playtech razvile funkcijo "samodejno igranje". Vendar pa je Cryptologic igral tudi majhno vlogo pri njegovem razvoju. Od svoje zasnove se igralci strinjajo, da različica programske opreme Microgaming ostaja dokončna različica za igranje. Eden od razlogov, zakaj igralci dajejo prednost ponudbi podjetja, je dejstvo, da ponujajo "Expert-Mode". Strokovni način daje igralcem več pristojnosti nad funkcijami samodejnega igranja.

Vendar pa vključuje tudi najboljšo strategijo v številnih igrah. Nekatere izmed njegovih najbolj priljubljenih izvedb vključujejo video poker in številne njegove različice. Poleg tega ostaja priljubljen tudi Playtech. Ko igralci obiščejo igralnice Microgaming, imajo možnost izbrati, kolikokrat želijo igrati. Imajo tudi možnost, da določijo merila za zaustavitev funkcije "samodejnega predvajanja" po svoji muhi. Primer bi bil, ko igralci zadenejo bonusni krog slotov ali ko izplačilo preseže določen prag. Poleg tega različica Cryptologic omogoča igralcu, da izbere določeno število rok/vrtljajev, dokler ne ostanejo končani. Poleg tega igralci označujejo različico Playtech kot napredno različico. različica Playtech ostane na voljo prek gumba "Meni" v programski opremi. Prav tako dela to, kar počne Microgaming Expert Mode. Vendar pa igralcem ne dovoljuje, da se ustavijo, ko pride do kroga bonusa slotov.

Ustavijo se lahko šele, ko znesek bonusa preseže znesek, ki so ga osvojili. Nato bodo imeli možnost ustaviti igro. V prihodnosti lahko igralci pričakujejo, da se bodo sistemi drastično izboljšali. Vsaka programska oprema ima zagotovo prostor za izboljšave. Glede na to je »strateška igra« Microgaminga odlična za igralce video pokra, ki se ne zavedajo najboljše strategije za igranje. Zlasti strategija ostaja uporabna v številnih različicah video pokra "wild card" in tako naprej.

Poleg tega se bančne funkcije med vsako programsko opremo lahko močno razlikujejo. V svetu spletnih iger na srečo igralci bančne funkcije imenujejo »blagajna«. Lahko jo imenujejo tudi "banka". Poleg tega obstaja kot vgrajena funkcija za vso igralniško programsko opremo in deluje drugače. Igralci lahko sami izvejo več o polaganju in dvigovanju. Vendar pa to ostajajo osnovne razlike med ponudniki programske opreme. Večinoma so igralnice Microgaming v bančnem smislu bolj "igralcem prijazne" od svojih konkurentov. Poleg tega Microgaming daje igralcem več nadzora nad njihovimi bančnimi odločitvami. Če naštejemo le nekaj, to vključuje uporabo bančništva "v programski opremi", ki ga uporabljajo vse igralnice. Kar zadeva Cryptologic, podjetje uporablja platformo "Ecash". Kar naredi platformo Ecash tako ugodno, ostaja dejstvo, da jo uporabljajo vsi imetniki licence, razen Williama Hilla. Poleg tega igralnice RTG in Playtech uporabljajo svoj lastni format. Čeprav ostajajo vsi njihovi formati podobni in sorazmerno enostavni za uporabo, obstajata ena ali dve razliki. Poleg tega so stavnice v Združenem kraljestvu programski opremi dodale lastne bančne možnosti, da bi omogočile integracijo med športnimi stavnicami, igralniškimi računi in tako naprej. Čeprav lahko takšna programska oprema razume dolgo časa, ostaja izboljšanje v primerjavi s tipično ponudbo.

Poleg tega postopek deponiranja ostaja preprost. Poleg tega vse igralnice ponujajo možnosti kreditne in debetne kartice. Pravzaprav večina ponuja storitve "e-denarnice", kot je platforma Click2Pay. Vendar igralnice Wagerworks omejujejo igralce samo na uporabo kartic. Poleg igralnic Cryptologic bodo igralci ugotovili, da njihovi dobitki ostanejo na čakanju različno velikokrat, ko poskušajo izplačati. Igralci to imenujejo območje zadrževanja "povratnega dviga". Poleg tega ostane tam, tako da imajo igralci določen čas, da obrnejo svoj znesek izplačila in nadaljujejo z igranjem. Poleg tega mnogi igralci na funkcijo povratnega umika gledajo kot na manipulativno zvijačo, s katero želijo loviti svoje izgube.

Zato je še vedno pomembno, da igralci izberejo pravo igralnico. Prav tako imajo igralci možnost, da na internetu preverijo seznam igralnic, ki podrobno opisuje takšno zadevo. Večinoma "privzeti" obratni časi v igralnicah Microgaming trajajo od 12 do 24 ur. Nekateri pa lahko zahtevajo 48 ur. Poleg tega lahko obdelava programske opreme Playtech traja do 5 dni. Za več informacij o hitrostih izplačil naj igralci preverite pri vsakem ponudniku programske opreme.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice