Novice

October 6, 2020

Kako delujejo igralnice v živo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Kako delujejo igralnice v živo?

Dandanes je pri igralnicah v živo naraščajoč trend, kar je povsem naravno. Ljudje, ki radi igrajo v pravih igralnicah, so se odločili igrati doma in igrati proti delilcem v živo. Še posebej, ker ima igra od doma veliko prednosti. Seveda je veliko igralcev, ki se sprašujejo, kako vse deluje. Odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Kako delujejo igralnice v živo

Kaj so igralnice v živo?

Igranje na daljavo ni nov koncept, še posebej, ker obstaja že veliko let. Ampak to je bilo za virtualne igre. To pomeni, da bi igrali vnaprej določeno igro in bi o zmagi odločali povsem naključno generatorji številk. V bistvu bi prednost hiše ves čas prevladovala nad igralci. Seveda ima vsaka igralnica še vedno prednost v kateri koli igralnici v živo, vendar so številke boljše za igralce, ko igrajo tam. Obstaja boljša priložnost za zmago med igranjem v igralnici v živo. V bistvu se igra predvaja na vaš računalnik prek storitve pretakanja. Igralnica mora urediti igralnice v živo. Nato lahko iz svoje hiše stavite in celo klepetate z delivci. Razlog, zakaj so igralnice v živo tako priljubljene. Vsekakor je nekaj prednosti, ko gre za igranje igralniških iger v živo. Ena izmed njih je, da boste zagotovo dobili boljše možnosti za zmago. To je zato, ker gre za povračilo, ker je to v teh igrah v živo višje kot pri običajnih. Poleg tega so igre v živo veliko bolj interaktivne. Igralci igralnic v živo lahko zagotovo komunicirajo z delivcem in tudi z drugimi igralci. Te igre sploh niso monotone in si lahko izberete svoj najljubši krupje.

Kakšna je tehnologija za tem?

Tehnologija je zelo pomembna za spletne igralnice v živo. Kadar koli obstaja kakršna koli tehnologija, lahko nekaj postane nestabilno in ni pomembno, kaj je. Vendar ni treba skrbeti, saj je bilo vse o igralnicah v živo razbito na majhne koščke, tako da jih lahko razumejo vsi. Dandanes tehnologija ljudem omogoča, da svojo dnevno sobo brez dela spremenijo v razkošno igralnico v živo. Dovoljeno je, da v primerih, ko ste uporabili orodja za samoizključitev, kot je Gamstop, potem so te možnosti lahko omejene. Vendar pa obstajajo VPNS, ki vam omogočajo dostop do vsebin iz različnih drugih držav, ki jih lahko doživite.

Enota za upravljanje igre

Obstaja signal iz kamere, vendar je vsekakor neuporaben, če ni krmilne enote za igro. To v bistvu pomeni kodiranje podatkov, zaradi česar vse teče gladko. Deluje s senzorji na vseh mizah in magnetnimi trakovi na karticah. Na primer, ko se delivec ustavi na majhni plošči, potem ko je vzel karto iz čevlja? To omogoča CGU skenirati te karte in slediti igralcu, ki ima katero kartico.

Kamere

Vsaka miza ima vsaj 3 kamere. Vsaka tekma se predvaja v visoki ločljivosti, kar je veliko bolje za igralce. Kamere so zelo nepogrešljive, saj lahko dejansko posnamejo igro. Njihov vir se prenaša prek spleta igralcem, ki gledajo od vsepovsod.

Monitor trgovca

Pred prodajalcem je vedno monitor. V bistvu je informacijski center, ki mu omogoča nemoteno vodenje igre. Vsebuje tudi nekaj informacij, na primer, koliko igralcev se je pridružilo mizi, kar je želeni vzdevek igralca, in morebitne komentarje ali stave, ki so jih igralci morda naredili med igro. Seveda je pomembno, da prodajalec vse to ve.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice