Kako igrati Craps v živo

Novice

2020-09-24

Craps je igra, v kateri udeleženci igrajo na rezultate metanja kocke. Igra se na namensko izdelani mizi, kjer sta uporabljeni dve kocki. Ker je igra tako priljubljena, so kocke izdelane v skladu s strogimi standardi in se zamenjajo po 8-urni uporabi. Živi craps na spletu uporabljajo žetone za stavo na mizi za craps. Poleg tega se bodo stave med igralnicami razlikovale zaradi vidikov, kot so izplačila, lokacija in razpoložljivost. Igra se v krogih s stavami nanje. Igranje craps je donosno in prijetno, ko igralci razumejo pravila in izvajajo pravo strategijo.

Kako igrati Craps v živo

Craps strategija

Kocka mora prečkati črto in segati do zadnje stene mize za igranje. Cilj je, da se stava za prehodno vrstico izpiše "7" ali "11". Začetni met 7 ali 11 zmag. Po drugi strani pa bo prvi met 2, 3 ali 12 ta krog izgubil. Zadetek številk, ki se pojavijo med 4-6 ali 8-10, vzpostavi "začetni položaj". Na primer, pri stavi Pass Line, ki igra 3-3, 4-2 ali 5-1, je izid 6. Ko igrajo žive craps na spletu, igralci igrajo tako, da svoje žetone položijo na postavitev in izberejo najboljšo potezo v skladu s smernicami.

Osnove igranja live Craps

Na začetku igre igralec položi stavo, ki znaša najmanj minimalno mizo. Med igranjem crapsa bi bila varna stava, da zadenete pravilno/napačno in stave Pridi/Ne pridi. S temi alternativami imajo igralnice 1,40-odstotno uspešnost. Prav tako, če ležejo ali vzamejo kvote, to še bolj zmanjša prednost hiše. Razen stav Pass Line in Come se osredotočite na mesto 6, mesto 8 in polje 2 ali 12. To so najboljše stave, ko igra napreduje, da dobite denar. Preostale stave jih postavljajo v slabši položaj.

Povzetek

Zmaga v tej igri je možna, če igralci sledijo navodilom slednjemu. Tukaj je povzetek osnov: • Udeleženci se naučijo postavitve mize in jezika craps • Stave položijo pred izhodnim metom • Izberite, kam naj položite žetone na mizo • Vržete dve kocki. Igralci se morajo osredotočiti na nizke stave. in se izognite stavam na en žlico. To je tisto, kar je sestavljeno iz zmagovalne strategije pri igranju craps v živo na spletu. Poleg tega jim doslednost in praksa dajeta prednost, ko igrajo proti profesionalcem. Poznavanje faze Come Out in Point faze pri igranju craps v živo na spletu daje igralcem konkurenčno prednost.

Osnove igranja craps v živo in vgrajene strategije

Možnost igranja craps v živo na spletu je odvisna od igralčeve pobude, da razume igro. Ne morejo podcenjevati moči obvladovanja umetnosti.

Zadnje novice

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live
2023-09-08

Dejan Lončar imenovan za vodenje globalnih operacij Stakelogic Live

Novice