Kako se izogniti hazarderjevi zmoti pri igranju poke

Novice

2020-09-28

Igralčeva zmota je tista, ki prizadene večino, če ne vse igralnice. Lahko ga opišemo kot prepričanje, da se bo dogodek v prihodnosti verjetno zgodil manj pogosto, če se je v določenem obdobju dogajal pogosteje ali obratno. Zmota hazarderja se šteje za zmoto, ker ne predstavlja ničesar. Prejšnji dogodki ne morejo vplivati na verjetnost, da se dogodek zgodi, če je vsak dogodek neodvisen. Na primer, pri pokru se igralčeve možnosti, da zadene flush, ne povečajo niti po tem, ko je zgrešil v prejšnjih 30 krogih.

Kako se izogniti hazarderjevi zmoti pri igranju poke

Razumevanje logike v ozadju hazarderjeve zmote

Vsak igralec mora razumeti, kaj pomeni hazarderjeva zmota. To je zato, ker se med igro pokra pojavlja na različne načine. Na primer, možnosti, da najslabši igralec na mizi med igranjem v živo dobi par asov, so podobne tistim najboljšega igralca. Večina igralcev pokra je vraževernih, zaradi česar so lahkoverni do zmote. Igralec bi moral razmisliti tudi o tem, da opusti vsa vraževerja, ki lahko vplivajo na njegove odločitve, da bi izboljšali svoje možnosti za zmago. To jim bo pomagalo, da se izognejo padcu v past hazarderja, ne da bi vedeli, tudi če slabo razumejo, kako deluje.

Naključne odločitve

Igralec pokra se lahko izogne igralčevi zmoti tudi z naključnimi odločitvami. Z randomizacijo je manj verjetno, da bo igralec katero koli svojo odločitev o igri utemeljil na prejšnjem dogodku. To je zato, ker vsaka odločitev temelji na nečem drugačnem, kot je med drugim branje pota, obnašanje nasprotnikov ali preostali žetoni. Hazarderjeva zmota lahko vpliva tudi na proces naključnega izbora. Tako mora igralec določiti učinkovit način naključnega razvrščanja odločitev, ki ne bo vključeval vpliva dejavnikov, kot so čustva in prejšnje izbire. Naključna izbira lahko temelji na vnaprej določenem vzorcu, položaju, generatorju naključnih števil ali metanju kovanca.

Izogibanje strategiji Martingale

Strategija Martingale vključuje podvojitev izgubljenega denarja po vsaki igri v upanju, da se enak negativni rezultat ne more zgoditi večkrat zapored. Ena zmaga bo tako igralcu omogočila, da si povrne ves izgubljeni denar. Strategija je pogosta pri ruleti, čeprav jo uporabljajo tudi nekateri igralci pokra. Strategija Martingales temelji na hazarderjevi zmoti, ker temelji na ideji, da bodo prejšnji rezultati vplivali na prihodnje rezultate. Z izogibanjem strategiji in vsem drugim strategijam, ki temeljijo na istem konceptu, je lahko igralec prepričan, da hazarderjeva zmota ne bo vplivala na njegovo igro.

Vodnik za igralce, kako se izogniti zmoti hazarderjev

Igralčeva zmota vpliva na številne igralce pokra. Ta članek deli nekaj nasvetov, kako rešiti igralce pokra, da ne postanejo žrtev hazarderjeve zmote.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita