Kako varna je vaša banka za spletne stave?

Novice

2021-04-12

Eddy Cheung

Verjetno ste že slišali za tiste nešteto zgodb o upravljanju iger na srečo kot profesionalec. Toda učinkovito upravljanje svojega bančnega računa pomeni več kot le biti odličen ekonomist. To je zato, ker morate biti še posebej previdni, da zagotovite, da je vaš račun varen pred hekerji. Torej glavni cilj tega članka ni pokazati, kako upravljati svoj igralni proračun, ampak kako ga zaščititi do zadnjega kovanca.

Kako varna je vaša banka za spletne stave?

Kaj je varen bankroll?

Najprej je ključnega pomena vedeti, kaj natančno je "varen bankroll". Za namene tega članka beseda "varna banka" pomeni zaščito pred nepooblaščeno uporabo ali vdorom. da! To vključuje lopov spletna mesta za igre na srečo ki vara njihove igralce. Vedeli boste, kako se prepričati, da bo vaš bančni račun dostopen samo vam.

1. Igrajte na reguliranem spletnem mestu za igre na srečo

V ogromnem svetu spletnih igralnic nič ne gre za nič. Z drugimi besedami, med igranjem v neregulirani spletni igralnici boste živeli v samozavedajoči fantaziji in pričakovali največjo varnost bank. Zato se prepričajte, da se prijavite v urejeno igralnico, da se izognete tem "žalosnim" zgodbam.

Kljub temu najboljše spletne igralnice zagotavljajo varnost vašega bančnega računa z rednimi postopki preverjanja osebnih podatkov. To zagotavlja, da ste oseba, ki upravlja račun za igre na srečo, vi. Poleg tega ima večina teh igralnic veljavne in priznane licence. Torej, ko boste naslednjič našli malo znano igralnico brez ustrezne regulacije, ji prosim dajte široko mesto.

2. Ustvarite močno geslo

Torej, kako izgleda močno geslo? V prvi vrsti mora biti močno geslo za vaš račun za igre na srečo edinstveno. To je nekaj, kar ste že naredili s svojim e-poštnim računom. Najbolje je, da uporabite dolga gesla z najmanj dvanajstimi znaki, kjer je to mogoče. Prav tako se izogibajte uporabi rojstnih mesecev, let, imen resničnih ljudi itd.

Ampak počakaj malo! Kako si lahko zapomnite geslo, kot je "mine35190Xh3,H?" Seveda boste potrebovali pomoč, da si boste to geslo zapomnili vsakič, ko boste želeli igrati. Na primer, vedno ga lahko zapišete nekam na varno v fizični ali virtualni prenosnik na pametnem telefonu ali računalniku. Še bolje, tehnologija AI pomaga brskalnikom, da si zapomnijo vaše geslo vsakič, ko želite igrati.

3. Uporabite močno varnostno vprašanje

To je verjetno najbolj preprost način, kako lahko hekerji dostopajo do vašega računa in ponastavijo geslo. Odgovoriti morajo le na preprosto varnostno vprašanje in tega je konec. Običajno so te poizvedbe precej šibke in preproste, na primer "kako je ime tvojemu dedku?" ali "kaj je poklic tvoj oče?" Žal je odgovore na ta vprašanja precej preprosto uganiti ali najti na spletu.

Trik je v tem, da date namerno lažen odgovor, ki si ga zlahka zapomnite. Na primer, če je varnostno vprašanje "kako je ime tvojemu srednješolskemu učitelju?", lahko daš napačen odgovor, ki ga niti tvoj sošolec ne more uganiti. Na splošno izberite težko varnostno vprašanje, da boste na varni strani.

4. Bodite previdni pri napadih zlonamerne programske opreme

Slabi fantje po internetu bodo vedno poskušali dodati zlonamerno programsko opremo v vaš sistem, da bi vohali po vaših osebnih podatkih ali popolnoma poškodovali računalnik. V večini primerov je zlonamerna programska oprema povezana z nič hudega slutečimi prenosi ali z obiskom določenega spletnega mesta. Zato si zagotovite odličen protivirusni program za zaščito vašega sistema 24 ur na dan.

Poleg namestitve protivirusne programske opreme vedno redno posodabljajte svoj računalnik ali mobilno napravo. Najnovejše različice operacijskega sistema so pogosto opremljene s posodobljenimi varnostnimi funkcijami, ki hekerjem preprečujejo dostop do vaših osebnih podatkov. Na primer, posodobitev vašega iPhone-a na iOS 14 vam omogoča, da veste, kdaj je aplikacija kopirala vaše podatke v odložišče.

Zaključek

Številni igralci iger, katerih računi so bili vdrti, so bili neumni. To je zato, ker je pravo "vdiranje", ki vključuje razbijanje vašega gesla, podobno kot hollywoodske sanje. Torej, uporabite zgornje trike in ostali boste daleč pred hekerji z enim trikom.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita