Kako začeti s sistemom nevtralnih stav

Novice

2022-11-13

Benard Maumo

Prvi obisk igralnice je vedno vznemirljiv in zmeden hkrati. Za mnoge začetnike gre za zabavo in raziskovanje različnih vrst. Toda čeprav bi morala biti zabava primarni cilj, mora biti prednostna naloga tudi osvojitev denarja. Navsezadnje igralniške igre v živo uporabljajo samo pravi denar.

Kako začeti s sistemom nevtralnih stav

Toda pozabite na zmago v igrah, kot so poker, blackjack, ruleta in craps brez strategije. Igralci potrebujejo dobro premišljen načrt, ki jih bo usmerjal pri odločanju in podaljšal svoj bankroll. In odličen primer zagotavljanja tega je uporaba sistema pavšalnih stav. Torej, kaj točno so pavšalne stave in kje jih igralci v igralnicah lahko uporabijo?

Kaj je pavšalna stavna strategija?

Sistem pavšalnih stav je razmeroma enostaven za razumevanje. Za razliko od drugih stavnih strategij, kot so Fibonacci, Martingale in Paroli, ki morda od igralcev zahtevajo, da prilagodijo vložek glede na izid, ostaja vložek pri pavšalnih stavah enak. Zato ime ravne stave. Na ta način lahko igralci ostanejo strukturirani, organizirani in dosledni v daljših obdobjih igranja. In kot morda že veste, je bolj verjetno, da bo bolj organiziran igralec dolgoročno dosegel donose od stav.

Praktični primer pavšalnih stav:

Praktični primer vam lahko pomaga razumeti, kako deluje ta sistem stav. Ob predpostavki, da želite igrajte igralniške igre v živo z 2.000 $ denarja. Toda namesto da bi celoten proračun prinesli v igralnico v živo, da bi ga naključno uporabili, se odločite, da boste uporabili samo 1 % proračuna za katero koli stavo v igralnici za določeno obdobje. To je lahko dan, mesec ali teden.

Zdaj 1 % proračuna 2000 $ pomeni stavljanje 2 $ na vložek. Potem, ko se obdobje iger na srečo konča, revizija pokaže 200 $ dobička. Seveda to pomeni, da so vaše stave obetavne. Torej ste se odločili povečati pavšalni stavni vložek na 22 $ na vložek, 1 % skupnega proračuna 2.200 $. 

Vendar ne bo vedno tako gladko vožnjo v igralnici v živo. Ker so izgube neizogibne, se začetni proračun lahko skrči na 1.500 ali celo 1.000 $. Igralci lahko celo izgubijo celotno banko, če igrajo brez optimalne strategije. Če se zgodi najhujše, strategija pavšalnih stav zahteva, da v naslednji fazi porabite 1 % preostalega proračuna. 

Pavšalne stave na splošno zagotavljajo, da ne izgubite celotnega igralniškega denarja v eni seji. Če je proračun 200 $, vam ta strategija zagotavlja vsaj 100 krogov, če je ideja, da stavite 1 % enote bankrolla. In tudi če igrate igre, ki temeljijo na sreči, kot so igralni avtomati in bingo, obstaja velika verjetnost, da ne boste izgubili vseh 100 stavnih krogov. 

Pogoste nespremenjene stavne strategije

Sistem pavšalnih stav ima štiri glavne razdelke. Igralci lahko uporabijo katero koli od teh strategij, odvisno od velikosti svojega denarja in izkušenj. Spodaj so najpogostejše delitve pavšalnih stav:

Stave Static Flat

To je najvarnejša strategija pavšalnih stav. Ohranja temeljna načela pavšalnih stav: določiti 1-odstotni vložek in ga uporabljati za daljše obdobje. Teoretično je nemogoče izgubiti celoten bankroll ali velike zneske s statičnimi pavšalnimi stavami. 

Akademske pavšalne stave

Mnogi igralci menijo, da je to najbolj priljubljena strategija pavšalnih stav. To je zato, ker pušča nekaj prostora za spreminjanje vložka z 1 % na 3 %. Igralci lahko spremenijo znesek vložka glede na njihovo samozavest, nedavne rezultate in poznavanje igre. 

Na primer, lahko prilagodite vložek na 3 % med zmagovitim nizom, da povrnete več izgub. Nato zmanjšajte znesek na 1 % ali 2 % med hladnim tekom. Prav tako lahko povečate vložek na 2 % ali 3 %, ko igrate video poker za več igralcev z veliko 'ribami' na mizi. 

Agresivne pavšalne stave

Agresivna strategija pavšalnih stav ni za slabovidne. Ta strategija zahteva, da igralci dlje časa stavijo 2 % ali 3 % svojih bankrollov. To še ni vse. Igralci ne morejo spremeniti zneska vložka, tudi ko potrkajo nizki porazi. Ideja je, da se bo niz porazov končal, igralec pa bo med zmagovalnim nizom povrnil izgubljene zneske. A čeprav se to lahko sliši tvegano, ni bolj tvegano kot na primer Martingale ali D'Alembert. 

Kaotične pavšalne stave

Ali menite, da so agresivne pavšalne stave tvegane? Počakajte, da poskusite kaotične pavšalne stave. Pri tej strategiji mora biti stavni vložek od 3 % do 5 % velikosti prvotnega denarja. Nekateri samozavestni igralci lahko celo povečajo velikost na 10%. Če stavite 10 %, boste imeli samo 20 krogov stav s stavo 200 $. Torej, morate biti izjemno dobri v igri, da lahko kar koli izkoristite iz te strategije. 

Ali pavšalne stave res delujejo?

Internet je preplavljen s "prodajalci kačjega olja", ki trdijo, da lahko stavna strategija premaga prednost hiše. Tukaj je resnica; nobena strategija, vključno s sistemom pavšalnih stav, ne zagotavlja zmage. To je zato, ker ima sreča pomembno vlogo pri izidu vseh igralniških iger v živo. Tudi strateške igre, kot sta poker in blackjack, še vedno dajejo hiši znatno prednost. In če nimate optimalne strategije, se boste v teh igrah verjetno soočili z prednostjo hiše med 4% in 6%. 

Toda inteligentni igralci stav ne sklepajo brez poskusa. Stavne strategije ne bi bili priljubljeni, če ne bi izboljšali zmagovalnih kvot. Če nameravate uporabljati pavšalne stave ali kateri koli drug sistem, ga uporabljajte izključno za upravljanje bankrolla. Pravilno upravljanje proračuna v igralnici bo zagotovilo, da vam nikoli ne bo zmanjkalo denarja za stavo. In ja, prišel bo zmagoviti niz, kjer vam bo sistem stav pomagal povrniti nekaj, če ne vsega, izgubljenega zneska. 

Stave za pavšalne stave

Ne uporabljajte pavšalnih stav za nobeno stavo, ki jo srečate v igralnici. Uporabite ga le pri stavah enakega denarja. Pri ruleti v živo se na primer izogibajte mamljivim neposrednim stavam in se odločite za enake stave, kot so rdeče/črno, visoko/nizko in liho/sodo. Te stave dajejo igralcem skoraj 50:50 možnosti za zmago. notri Evropska ruleta, imajo igralci iger 48,6 % možnosti, da zadenejo enako denarno stavo. Kot je bilo pričakovano, je stopnja ameriške različice nekoliko nižja in znaša 47,4 %.

Pri stavah craps v živo vam bodo pavšalne stave prav prišle pri stavah, kot so pass line, don't pass line, come in don't come. Bakara v živo prav tako vam daje 50 % možnosti za zmago pri stavah bankirja in igralca. Vedno pa se izognite bančni stavi zaradi 5% provizije na vse dobitke. Vse povedano in storjeno, pavšalne stave delujejo s stavami enakega denarja. Toda glede iger na srečo ni nič gotovo!

Ravne stave proti Martingalu

Bitka med stavnimi sistemi se ne bo nikoli končala, dokler bo igralništvo živo. Torej, kakšne so pavšalne stave legendarni Martingale? V sistemu Martingale igralci po porazu podvojijo svojo stavo v upanju, da bodo dosegli zmago in povrnili vse. Da, to pomeni podvojitev začetne velikosti stave ne glede na število izgub.

Spodaj je primer igralca s proračunom 1600 USD:

 • Prva stava je 50 $, ki izgubi.
 • Druga stava je 100 $, kar je izguba.
 • Tretja stava je 200 $, ki izgubi. Igralec je zdaj izgubil 350 $.
 • Četrta stava je 400 $, ki spet izgubi. Izgube so še dodatno zdrsnile na 750 dolarjev.
 • Peta stava je 800 $ in zmaga. Igralec je do 50 $.

Iz tega primera je razvidno, da Martingale na neki stopnji zagotavlja zmago. Toda če bi igralec izgubil peto zaporedno stavo, bi izgubil svoj bankroll. Z drugimi besedami, ne bi imeli dovolj denarja, da bi še naprej igrali s sistemom Martingale. 

Zdaj pa predpostavimo, da isti igralec uporablja proračun v višini 1600 $ na sistemu pavšalnih stav. Stavili bodo 16 $ na krog za daljše obdobje. Če igralec igra enake stave, lahko doda majhen odstotek svojemu bankrollu. Torej je jasno, da pavšalne stave omogočajo več prostora za izvajanje stavne strategije kot Martingale. 

Prednosti/slabosti strategije pavšalnih stav

Naleteli boste na različna mnenja o pavšalnih stavah. Medtem ko oboževalci Martingale in Paroli to morda hitro zavrnejo, nizkocenovni igralci poznajo sijajne točke pavšalnih stav. Da bi odpravili morebitno zmedo, so spodaj navedene prednosti in slabosti pavšalnih stav:

Prednosti:

 • Enostavno in naravnost: sistem pavšalnih stav je popoln za začetnike in profesionalne stavnike. Določiti morate samo bankroll, omejitev stave in trajanje.
 • Prilagodljiv: pavšalne stave niso tog sistem stav. Igralci lahko prilagodijo vložek med 1 % in 10 %, odvisno od svojega proračuna, spretnosti in trenutnega teka.
 • Združljivo z vsemi vrstami stav: Ta stavni sistem je kot nalašč za igralce v igralnicah in igralce športnih stav. Igralci v igralnicah ga lahko uporabljajo za igranje igralnih avtomatov, pokra, blackjacka, rulete in drugih iger. Toda za največje rezultate je priporočljivo uporabljati pavšalne stave na enake stave. 
 • Bankrollu prijazen sistem: pavšalne stave so igralcem prijazne, saj vaši banki nudijo podaljšano življenje v igralnici. Za razliko od Martingalea, ki lahko z dolgim nizom porazov izprazni vaš proračun, vam pavšalne stave dajejo več časa za povrnitev izgub.

Slabosti:

 • Potrebuje visoko stopnjo zmage: Pavšalne stave ne bodo prinesle želenih rezultatov, če je zmagovalna stopnja nižja od 50 %. Enako velja za druge stavne strategije. Zato je priporočljivo igrati stavo z izplačilom 1:1 s tem stavnim sistemom.
 • Potrebuje velik proračun: Teoretično gledano so pavšalne stave združljive s katerim koli proračunom. Toda koliko vrtljajev na igralnem avtomatu boste naredili s proračunom 1000 USD? To je približno 100 vrtljajev z 1% vložkom. Povprečen igralec lahko naredi od 400 do 600 vrtljajev na uro. Izračunaj!
 • Počasna rast bankrolla: Ni drugega veselja kot videti, da se bankroll množi. S sistemom stav, kot je Martingale, lahko ena sama zmaga povrne izgube in poveča bankroll. Vendar pa lahko traja nekaj časa, da storite enako s pavšalnimi stavami. Tukaj je ključna potrpežljivost!

Končne misli o pavšalnih stavah

Zdaj imate jasnejši pogled na pavšalne stave. Obvladovanje je vznemirljivo preprosto, zaradi različic pa je zanesljivo orodje za stave. Poleg tega vas pavšalne stave ne bodo omejile na igranje enakih denarnih stav, čeprav imajo te stave ugodnejšo donosnost naložbe. Toda pristopite previdno, saj ne bo znatne rasti bankrolla, če vaša stopnja zmage ne preseže 50 %.

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita