Konec razprave o brezplačnem bingu proti bingu za pravi denar

Novice

2021-08-27

Ethan Tremblay

Bingo je nedvomno ena najbolj priljubljenih zabav zadnjih nekaj desetletij. Bingo je že od konca druge svetovne vojne priljubljena družabna dejavnost za zabavo. In do danes je še vedno ena najbolj igranih iger.

Konec razprave o brezplačnem bingu proti bingu za pravi denar

Samo v Združeno kraljestvo samo, obstaja več kot tisoč kopenskih fizičnih dvoran za bingo. To prinaša veliko dela, pa tudi milijone zadovoljstva strank.

A ob koncu 20. stoletja udeležba v bingo dvoranah počasi začenja upadati. Študije so pokazale, da so bile fizične dvorane za bingo zmanjšane na 40 odstotkov. Zaradi nizke udeležbe so se številni lastniki bingo dvoran zaprli brez kakršne koli rezerve.

To ni bilo posledica dekliške priljubljenosti igre, temveč več prometa na brezplačnih spletnih igrah bingo. Torej, poglejmo, za kaj vse gre.

Brezplačen bingo

Po nenadnem preusmeritvi baze oboževalcev na brezplačen bingo na spletu se je industrija razvila eksponentno. Brezplačni bingo se nanaša na spletne igre bingo kjer igralcem ni treba plačati denarja za uživanje v razburljivi igralni seji. Kot rezultat, lahko ljudje zdaj dobijo svoje praktične različne denarne nagrade, ne da bi jim bilo treba položiti depozit.

Drug odličen razlog, zakaj je brezplačen bingo tako priljubljen, je ta, da igralcem omogoča, da pridobijo potrebne izkušnje in občutek igre, preden nanjo stavijo denar. Ker ni tveganja, lahko igrate bolj svobodno in preizkušate različne odločitve. In sklepanje dobrih prijateljev v spletni klepetalnici je samo češnja na torti.

Tombola za pravi denar

Po drugi strani je bingo za pravi denar igra, kjer lahko igralec stavi svoj denar na spletu z možnostjo zaslužka ogromnih denarnih nagrad. Lahko najdeš različne lestvice igralnic tukaj če želite izvedeti seznam najboljših igralnic v živo.

Ko je v bingu s pravim denarjem vključen pravi denar, morajo igralci vložiti vstopnino za vsako igro. In to bo pokrilo vse stroške in stavilo za nagradni sklad iger. Več kot je igralcev v igri, večja je običajno denarna nagrada. In zato morate biti pozorni na razvrstitev igralnic v živo, da najdete trenutno najbolj priljubljeno igralnico.

Jasna razlika med bingom za pravi denar in brezplačnim bingom

Ko se prijavite v katero koli spletno igralnico v živo, lahko izbirate med igrami, ki jih želite igrati. Brezplačni turnirji ali brezplačni bingo imajo običajno zelo majhne nagrade. Nekatere igralnice vam omogočajo tudi dvig tega denarja samo, ko položite in stavite na bingo s pravim denarjem.

Po drugi strani pa vam bingo s pravim denarjem omogoča, da dvignete svoj denar kadar koli želite in ponuja tudi veliko večji nagradni sklad.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice