Novice

October 5, 2023

LuckyStreak prinaša navdušenje nad igralniškimi podi v Blaze Roulette

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

LuckyStreak, vodilni dobavitelj namiznih iger in naslovov delilcev v živo, je objavil, da lahko ljubitelji igralnic v živo zdaj uživajo v igranju na dodatni mizi za ruleto z dvojno igro. Ta novi dodatek oddaja v živo iz igralnice Oracle Casino na Malti. Oracle Blaze Roulette ponuja bolj poglobljeno izkušnjo zahvaljujoč trem mizam Dual-Play.

LuckyStreak prinaša navdušenje nad igralniškimi podi v Blaze Roulette

Od leta 2015 LuckyStreak zagotavlja originalne HD igre v živo z delivci. Podjetje pravi, da Blaze Roulette odlično ponazarja, kako tehnologija in kombinacija spletnih in fizičnih igralnic izboljšata izkušnjo za iskalce vznemirjenja. Kot je vedno v LuckyStreak's igre z delivci v živo, Blaze Roulette zagotavlja vrhunsko izkušnjo z omejitvami najvišjih stav, ki so primerne za vse proračune.

Ko je komentiral novo igro rulete, je Mark O 'Donnell, vodja marketinga pri LuckyStreak, izjavil:

"Resno mislimo, da našim strankam omogočimo več izbire in boljše igralne izkušnje za njihove zahtevne igralce v igralnicah. Naše igre z delivci v živo so čim bližje resnični igralniški izkušnji, ki jo boste dobili. Blaze Roulette še bolj približa naše igralce, hkrati pa ponuja operaterje premium igre, ki uživajo bolj angažirane igralce, višje povprečne količine in vložke."

The razvijalec programske opreme je prepričan, da bo njegova ruleta Dual-Play, ki je zdaj na voljo v Blaze Roulette, izboljšala uporabniško izkušnjo pri igralnice v živo. Ta ponudba igralce teleportira v razkošno in sodobno okolje igralnice, kjer se bodo srečali prijateljsko trgovci v živo.

Za kopenska igralniška podjetja ima LuckyStreak edinstveno rešitev: Lucky Land-Based. To strankam omogoča, da izkusijo igralnico ne glede na to, kje so, kar pomaga graditi prisotnost igralniške znamke na spletu in ustvarja nove vire dohodka.

Prejšnji mesec je LuckyStreak izdal a prelomna posodobitev do svoje najbolj uspešne igre Baccarat v živo. Nova igra ima prefinjeno studijsko prenovo, enostavnejša stavna dejanja, prijazna do palca, in izboljšan pogled na igro. Pred kratkim je podjetje podpisalo a dogovor o združevanju vsebine z Red Rake Gaming za izboljšanje izbire iger.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice