Novice

June 1, 2021

Nadležno vedenje, ki ga trgovci v igralnicah ne marajo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Legendarni odnos med igralci na srečo in preprodajalci igralnic je ljubezen-sovraštvo. Medtem ko se obe strani drug drugega potrebujeta, si pogosto gredo na živce. Pogosto se igralci prvi pritožijo zaradi več napačnih razlogov. Toda po drugi strani so trgovci običajno bolj zakoniti v svojih pritožbah. Torej, ta članek vas bo naučil, kako se obnašati v igralnici, z razpravo o nekaterih pogostih vedenjih, ki jih spletni trgovci v živo in kopenski preprodajalci igralnic sovražijo.

Nadležno vedenje, ki ga trgovci v igralnicah ne marajo

Uporaba nepristojnega jezika

Če želite preklicati svoje članstvo v igralnici, še preden se začne, potem uporabite nesramne jezike zoper delilca ali druge igralce. Za tiste, ki običajno igrajo na spletu, bo to vedenje nedvomno povzročilo blokado računa z morebitnimi dobitki. Tudi šaljiv komentar lahko privede do popolne prepovedi. In seveda vam ni treba povedati, kaj se vam bo zgodilo, ko boste igrali v kopenski igralnici. Na splošno uporaba žaljivega jezika ni možnost pri igranju v kateri koli igralnici.

Uporaba pametnega telefona/tablete v namizni igri

Za tiste, ki igrajo v spletna igralnica v živo, lahko to točko v celoti preskočite. Kar zadeva kopenske igralnice, vas lahko zaradi tega vedenja vrže ven. zakaj? Goljufanje je pomemben problem v igralnicah. Zato lahko trgovec posumi, da raziskujete štetje kart ali katero koli drugo igralniško strategijo, medtem ko v resnici samo berete službeno e-pošto. Tudi prodajalec igralnic ne bo zadovoljen, če preverite čas. Zdaj veste, zakaj večina igralnic ne prikazuje ur!

Karte za štetje

Ne glede na to, ali gre za kopenskega trgovca v igralnicah ali za spletne igralnice, je štetje kartic nemogoče. Čeprav je štetje kart priljubljena strategija blackjacka med igralci. Nekateri igralci ne bodo igrali niti tam, kjer ta strategija ni dovoljena. Presenetljivo je, da je štetje kartic popolnoma zakonito. Toda zakaj vas bodo vrgli ven? Preprosto! Igralnica vas lahko izloči, če kršite katero koli pravilo v njihovem priročniku. Na koncu velja "hišni red".

Kajenje za mizo

Večina igralnic se ukvarja z namenom prilagajanja igralcem z različnim vedenjem. Velja pravilo, da je stranka na prvem mestu, tako kot v vsakem drugem poslu. Vendar pa je nekatere stranke lahko vredno izgubiti, ker ustvarjajo nepotrebne nevšečnosti. Medtem ko je večina ljubiteljev iger na srečo kadilcev, so nekateri morda verižni kadilci, ki želijo za mizo razpihniti velike oblake. Na srečo kajenje v igralnici ni dovolj razlog, da bi vas vrgli ven.

Škrti igralci

Profesionalni krupjeji običajno zaslužijo spodoben znesek od svoje urne plače. Vendar je javna skrivnost, da nasveti financirajo njihov razkošen življenjski slog. Čeprav to ni napisano pravilo, bodite dovolj pametni, da na neki točki daste napitnine trgovcu. Nekateri igralci na koncu iger na srečo dajo delivcu napitnine, drugi pa takoj namigujejo, da dobijo zmago. Ali ste vedeli, da so igralci, ki delijo krivdo za izgubljene stave, tisti, ki ne dajejo napitnine?

Dvom v rezultate

Pogosta zmota je, da so igralniške igre prirejene v korist hiše. Toda do zdaj bi morali vedeti, da je to le mit. Velikokrat bi trgovec le redko vplival na izid. Kljub temu nekateri igralci na srečo verjamejo, da trgovci prirejajo igre za svoje najljubše igralce. Prav zaradi tega se delo šteje za eno najzahtevnejših.

Zaključek

Do te točke bi se strinjali, da trgovci v igralnicah zaslužijo svoje plače. Precej zahtevno je ravnanje s pijanimi vedenji in goljufanjem igralcev. Torej, ko boste naslednjič naleteli na te nežne profesionalce, jim poskusite olajšati delo tako, da upoštevate igralniški bonton in seveda napitnine. Lahko pa se odločite za spletno igro, kjer večina pravil ne velja. Kakorkoli že, obnašajte se profesionalno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice