Novice

June 29, 2021

Najboljši nasveti za iskanje najbolje plačanih igralniških iger za spletno igranje

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Še vedno iščete načine, kako povečati svoje zmagovalne možnosti v spletni igralnici? Preprosto! Poiščite najbolje plačane igralniške igre. Vendar je to lažje reči kot narediti. To je zato, ker industrija spletnih igralnic ponuja na desetine igralniških iger, od katerih vsaka obeta izjemno visoka izplačila. Seveda pa vse igre niso podobne. Torej, ta članek obravnava nekatere ključne funkcije, ki bi jih morali iskati v spletni igralniški igri pred igranjem.

Najboljši nasveti za iskanje najbolje plačanih igralniških iger za spletno igranje

RTP (nazaj na predvajalnik)

Za nekatere bralce je to morda prvič, da ste slišali za RTP. No, skoraj vse igralniške igre imajo nekaj, kar se imenuje hišni rob. To je odstotek, ki ga hiša dobi od vsakih 100 kovancev, ki jih stavite, ne glede na to, ali zmagate ali izgubite. Torej, če najdete igralniško igro s 3-odstotno prednostjo, to pomeni, da lahko osvojite samo 97 enot kovancev na vsakih 100 stavnih stav. V tem primeru je vaš RTP 97%. Logika je torej izbrati igre z najvišjimi možnimi stopnjami RTP.

Nestanovitnost igralnih avtomatov

Obstaja velika verjetnost, da bo vaša prva igra, ki jo boste igrali v spletni igralnici, video avtomat. Toda ne glede na to, kako so zabavni, se spletni igralni avtomati razlikujejo po volatilnosti. Sloti imajo pogosto nizko, srednjo ali visoko volatilnost. Z igrami z nizko volatilnostjo to pomeni, da boste dobili manjše, pogoste zmage. Za igralne avtomate z visoko volatilnostjo, predvsem jackpote, lahko rečemo nasprotno. Zato se odločite za stopnjo volatilnosti, ki ustreza vašemu slogu igranja.

Kazino igre v živo

Tehnologija igralnic v živo je najnovejša inovacija v hitro rastočem svetu spletnih iger na srečo. Toda poleg tega, da vam prihranijo stres zaradi obiska kopenske igralnice, regulirane igralnice v živo gostijo nekaj najbolje plačanih igralniških iger. Tukaj boste našli blackjack in video poker, ki ponujata več kot 99-odstotno stopnjo RTP. Na primer, štetje kart v blackjacku lahko poveča RTP na kjer koli med 99,5 % in 99,8 %. Zato igrajte spretnostne igre, če želite pogosteje zapustiti igralnico zmagovalec.

Najbolje plačane različice iger

Še vedno pri najboljših igralniških igrah v živo se morate naučiti nekaj stvari o različicah iger. Predvsem to velja, če ste navdušen oboževalec rulete. Ruletna kolesa so na voljo v ameriških, evropskih ali francoskih različicah. Zato je ključnega pomena pravilna odločitev glede variacije.

V bistvu bi se morali izogibati ameriškemu kolesu z 'double zero' žepom. V primerjavi z drugimi z žepom "single zero" ima kolo American Roulette 5,26% prednost. Po drugi strani imata evropska in francoska različica stopnje RTP 2,7 % oziroma 1,35 %.

Igre z bonusi

Spletne igralnice ponujajo nešteto bonusov. Vendar pa niso vsi igralni bonusi enaki. Na primer, video igralni avtomati zagotavljajo okusne bonuse samo za uničenje zabave s strmim robom hiše. Z drugimi besedami, igra blackjack in igralni avtomat, ki ponujata enako količino bonus denarja in zahteve za stave, nista enaka. Torej, vedno zahtevajte bonuse pri namiznih igrah, kot sta poker in blackjack, čeprav te igre prispevajo le približno 20%.

Kaj pa sama spletna igralnica?

Ko brskate po internetu za najboljša spletna mesta za igre na srečo, ne pozabite, da te igralnice ponujajo različne stopnje RTP. Na primer, eno spletno mesto za igre na srečo lahko ponuja 95-odstotni RTP za Gonzovo iskanje, medtem ko je drugo nekoliko boljše pri 95,15-odstotnem. Že tako majhna je lahko ta razlika v izplačilu tisto, kar potrebujete. Še ena stvar, igrajte v licenciranih spletnih igralnicah, saj so njihove igre preizkušene glede poštenosti.

Zaključek

Vidite, izbira najbolje plačanih igralniških iger ni sprehod po parku. Mnogi igralci samo pogledajo hitrost RTP, da pozneje ugotovijo, da igrajo napačno igro. Ne pozabite, da spletne igralnice ne promovirajo visoko plačanih iger, kot sta blackjack in ruleta. Še huje, večina ne navaja bistvenih lastnosti, kot sta volatilnost in RTP. Torej, naredite kopanje, da razkrijete te kritične točke.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice