Najboljši trendi spletnih iger v letu 2021

Novice

2021-03-07

Allan

Industrija iGaminga se hitro širi. Danes je varno reči, da so mobilne igre bolj priljubljene od iger na konzolah. Hitro dohaja celo televizijske oddaje in pretakanje serij. Toda ključ do nadaljnje rasti iGaminga je vedeti, kam točno gre v letu 2021. Zato ta objava podrobneje obravnava nekatere priljubljene trende iger, ki jih lahko pričakujete letos in v bližnji prihodnosti.

Najboljši trendi spletnih iger v letu 2021

1. Prevzele bodo igralnice v živo

Ni mogoče zanikati, da je bilo leto 2020 grozno leto za igralce in operaterje igralnic. Industrija se je morala soočiti z uničujočo pandemijo koronavirusa in dolgočasnimi pravili socialne distanciranja.

Na srečo igralcem ni več treba iti na dolgo in naporno potovanje v kopensko igralnico. Danes lahko igralci igrajo kar od doma, zahvaljujoč spletnim igralnicam.

Z uvedbo se celo izboljša igralnice v živo. S to tehnologijo lahko igralci uživajo v svojih najljubših namiznih igrah, ki jih upravljajo profesionalni krupjeji. To je odlična priložnost, da preizkusite svoje sposobnosti proti drugim svetovnim igralcem.

2. Razcvet mobilnih iger

Kot je navedeno zgoraj, spletne igralnice, športne stavnice in igralne konzole vladajo igralni sceni. Toda vstopi v mobilno tehnologijo. Večina pametnih telefonov je zdaj enako zmogljivih kot računalniki in igralne konzole, kot sta PlayStation in Xbox. Prav tako mobilne naprave omogočajo igralcem, da uživajo na poti.

Prav zaradi teh razlogov razvijalci, kot je Fortnite, zdaj sprejemajo mobilne igre. Na primer, priljubljene franšize, kot sta Battle Royale in Call of Duty, so zdaj na voljo igralcem mobilnih iger. Na splošno je očitno, da so mobilne igre prihodnost.

3. Battle Royales so tu, da ostanejo

V prvi vrsti so Battle Royales igre, v katerih se morajo igralci boriti, dokler ne ostane samo ena duša. Te igre so nedvomno najbolj razširjene na področju iGaming. Industrija se je začela s Fortnite in PUGB leta 2017 in od takrat je nebo meja. Call of Duty Warzone je bil tudi vroča torta za starejše od 18 let, saj naj bi leta 2021 prevzela povsem nova hladna vojna.

4. Naraščajoča priljubljenost profesionalnih hazarderjev

Video igre se že nekaj časa igrajo za zabavo. Zanimivo je, da nekateri igralci zdaj sprejemajo to obliko zabave kot poklic. Trenutno je ena najbolj priljubljenih poklicev med mladimi generacijami in se uvršča med najhitreje rastoče trge. Ampak tukaj ne boste prišli samo profesionalni igralci iger. Obstajajo tudi kariere za razvijalce programske opreme, strokovnjake za testiranje iger in drugo. Skratka, v prostoru iGaming je veliko kariernih priložnosti.

5. Igranje iger v oblaku bo raslo in se širilo

Na papirju je nakup igre na spletu, ne da bi stopili v fizično trgovino, zabaven. Vendar pa uporabniki PlayStationa vedo, da lahko prenos naslova traja nekaj ur. Prav tako lahko naletite na pogoste težave z zmogljivostjo zaradi zastarele strojne opreme. Ali pa je na vašem računalniku ali konzoli morda zmanjkalo prostora za podporo nove vsebine.

Na srečo igranje iger v oblaku zaobide te nadležne težave in vam omogoča pretakanje iger v živo. Na ta način igralcem ni treba ničesar prenesti. Uporabljali boste tudi najnovejšo in najhitrejšo programsko opremo, ne da bi morali vlagati v novo napravo.

In koristi ne gre samo za potrošnike. Storitve pretakanja iger, kot je PS Now, dajejo Sonyju prepotreben ponavljajoči se tok prihodkov.

Konec igre

To je pet največjih trendov spletnih iger na srečo, ki bodo leta 2021 prevzeli industrijo. In to še ni vse. Obstajajo tudi druge tehnologije, kot sta 5G in AI, ki bodo pozitivno vplivale na industrijo spletnih iger. Preprosto povedano, igralniška industrija je vedno v gibanju. Torej, ne zaostajajte!

Zadnje novice

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatic Play navdušuje igralce igralnic v živo s Snakes & Ladders Live

Novice

Promocija igralnice

22BET:Do 300 €
Igraj zdaj
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita