Novice

November 7, 2019

Najbolj podroben vodnik za prevzem denarja v igralnici

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Ko začnete spletno igro pokra, je veliko pritiska. Tukaj je pregled najboljše knjige, ki igralcem pomaga pri nenehnih dobitkih.

Najbolj podroben vodnik za prevzem denarja v igralnici

Vzorčno poglavje števca kartic 21. stoletja

Večina igralcev iger nenehno išče način, kako vzeti denar igralnice. Analizirali bodo najnovejše lestvice, izpopolnili svojo igro in po tem, ko bodo preverili obseg spletnih igralnic, bodo poskušali spraviti žogo in preizkusiti svojo srečo.

Sprva je za igralce značilno, da občutijo strah. Nekateri, kot je Colin Jones, se celo bojijo zahtevati komp od trgovca s strahom, da jih ne bodo prepoznali. Ko pa začnejo obvladovati igro, lahko svoje stave dvignejo na več kot deset enot in odpravijo majhne stave.

Kaj je najbolj strašljivo za igralce pri štetju kart?

Da bi igralec obvladal igro, mora prepoznati svoje največje strahove v blackjacku. Človek si mora vzeti nekaj časa in biti pošten do sebe. Se bojijo izgube, umika, konfliktov ali morda mnenja svoje družine in prijateljev?

Po mnenju Colina Jonesa lahko strah pred štetjem kart izenačimo s strahom pred prošnjo za komp; nič ni. Trdi, da lahko igralec dobesedno govori sam brez dvoma. Za odpravo strahov je treba pogosto vaditi. Večina strahov bo vplivala na odločitve igralcev na mizi.

Najboljše knjige za branje kot domača naloga

Za tiste, ki želijo dobiti resnično navdihujočo zgodbo o premagovanju strahu, priporočamo branje knjige Ponavljaj do bogatega Josha Axelrada. Tukaj avtor govori o svojih dosežkih z obsežno blackjack ekipo in o tem, kako so se uspeli zoperstaviti strahu v večjih igralnicah.

V drugi polovici knjige lahko igralci preberejo o avtorjevi poti premagovanja odvisnosti od spletnega pokra. To lahko ponudi fascinantno branje za številne igralce v spletni sferi danes. Če nekdo ne verjame, da se lahko zoperstavi svojim strahom, potem ni pametno začeti s spletnim blackjack poljem.

Najpogostejša vprašanja, ki jih ljudje zastavljajo

Nekatera vprašanja, o katerih razmišlja večina igralcev, vključujejo pit, ki jim reče ne njihovi zahtevi za kompenzacijo, umik v igralnici, drugi igralci, ki se začnejo pritoževati nad svojim igranjem, držati se strategije, zaradi katere so že prej izgubili, in zaupanje napačnemu blackjack ekipa.

Za začetek se ne bi smeli bati umika ali zavrnitve. Obstaja veliko spletnih igralnic, v katere se lahko odpravite kot alternativo za iskanje boljših okolj za igre na srečo. Mnogi igralci pozabljajo, da ne iščejo prijateljstva, ampak zmage. Dokler ima nekdo strategijo, se ne bi smeli nenehno spreminjati. To je tvegano.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo
2023-11-02

Optimizirajte svoje zdravje z redno vadbo

Novice