Najbolj priljubljene igralniške igre v Evropi

Novice

2021-04-18

Eddy Cheung

Večina najsodobnejših igralniških iger ima svoje korenine v Evropi. ruleta, baccarat in blackjack vsi so začeli svojo pot do prepoznavnosti na tej celini. Vendar se časi spreminjajo in tudi igralniške igre. Pri tem se postavlja vprašanje, katera je trenutno najbolj priljubljena igralniška igra v Evropi? Čeprav odgovor na to morda ni takoj jasen, je ta članek zbral seznam nekaterih iger, ki jih boste verjetno našli v kateri koli evropski kopenski ali spletna igralnica.

Najbolj priljubljene igralniške igre v Evropi

Blackjack

Blackjack je bil prvič predstavljen v igralniških prostorih francoskih igralnic v 16. stoletju. Ni trajalo dolgo, preden je ta igra postala uspešnica in je danes nedvomno najboljša spletna igralniška igra. Tukaj igralci uživajo v edinstveni mešanici sreče, poglobljene strategije in donosnih kvot. Večino časa igralci uporabljajo strategije blackjacka, kot je štetje kart, da znižajo prednost hiše na manj kot 1%. Vendar pa poiščite pravo igralnico, ki dopušča strategije blackjacka.

Baccarat

Bili so časi, ko je bila baccarat povezana samo z high rollers, ki so bili pripravljeni tvegati več kot 100 $ na roko. Toda danes je igra dostopna starejšim igralcem po vsej Evropi, predvsem prek spletnih igralnic v živo. Zdaj je mogoče sedeti za mizo s samo 5 $ in pridobiti ogromno zmago. Drug razlog, zakaj je igra priljubljena na celini, je njen obvladljiv rob hiše. Pri stavah na bankirjevo roko se igralci soočajo s samo 1,06 %, medtem ko je stava igralca nekoliko visoka, 1,24 %. Zdaj je to precej nizko, odvisno od tega, katero drugo igralniško igro igrate.

ruleta

Ruleta je še ena igralniška igra, ki jo boste zagotovo našli v kateri koli spletni igralnici v živo. Prva različica igre je bila predstavljena leta 1796 v pariški igralnici. Danes je igra razširjena po vsem svetu. Pri igranju rulete na spletu bodo igralci verjetno našli evropsko in ameriško različico. Razlika je v tem, da ima ameriška različica 38 številk, vključno z žepi 0 in 00, kar vam daje 5,26-odstotno prednost. Po drugi strani ima evropska ruleta en sam 0 žep, kar daje prednost 2,7 % hiše. Naredi matematiko!

Poker

Pojdite v katero koli evropsko spletno igralnico in verjetno boste videli poker igralci uživajo. Trenutno je Texas Hold 'em najbolj priljubljena različica pokra v Evropi. Medtem ko je vzpon spletnega pokra igral pomembno vlogo pri naraščanju priljubljenosti, nekateri njegovo priljubljenost pripisujejo več televizijskim turnirjem. Zanimivo je, da večina najboljših igralcev pokra na svetu prihaja tudi iz Evrope. London in Barcelona sta nekateri evropski mesti, kjer se boste verjetno družili z izjemnimi igralci pokra.

Keno

Želite dobiti kul šestmestno plačilo, ne da bi veliko tvegali? Igraj Keno! To je igra, podobna loteriji, kjer igralci stavijo tako, da izberejo številke od 1 do 80 (običajno). Ko igralci zaključijo s svojimi stavami, se naključno izžreba 20 številk z uporabo RNG (generator naključnih številk) ali avtomata z žogo. V evropskih državah Keno največ igrajo Nemci.

igralni avtomati

Reža stroji bodo vedno pritegnili veliko igralcev, zahvaljujoč njihovemu impresivnemu igranju in okusnim izplačilom, ki jih vodi Mega Moolah iz Microgaminga. Toda obstaja razlog, zakaj se izkušeni evropski igralci bojijo video slotov. V primerjavi z drugimi igralniškimi igrami imajo igralni avtomati visoko prednost, ki lahko doseže 15%. Vendar pa ta igra to nadomesti z več promocijami, ki bodo zagotovo izboljšale vaše zmagovalne kvote.

Zaključek

Evropa bo vedno "oče" vseh iger na srečo po vsem svetu. Poleg tega, da ponuja veliko raznolikosti iger na srečo, je industrija dobro regulirana, kar utira pot za več izboljšav. Torej, naslednjič, ko boste obiskali evropsko igralnico, igrajte eno od zgornjih iger in se zabavajte.

Zadnje novice

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji
2022-09-05

Ezugi pridobi zaželeno licenco za igralnice v živo v Veliki Britaniji

Novice