Novice

July 6, 2021

Najboljše igre Blackjack za zabavo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Če vprašate katerega koli izkušenega igralca spletne igralnice o najbolje plačana igralniška igra, mi hitro pride na misel blackjack. Ta igra ponuja neverjetno nizko prednost in je temelj vsake igralnice v živo, na katero naletite.

Najboljše igre Blackjack za zabavo

Toda če želite prevzeti plen, morate biti zelo dobri v igranju igre. In kje drugje začeti, če ne z brezplačnimi igrami blackjacka? Ta seznam obravnava nekaj možnosti za igranje samo za zabavo.

Razlogi za igranje brezplačnih iger blackjack

Preden se potopite v seznam, je ključnega pomena, da določite svoj cilj pri igranju teh brezplačnih namiznih iger. Poleg ponudbe zabave te igre omogočajo igralcem blackjacka, da izpopolnijo svoje sposobnosti, ne da bi tvegali niti centa. Običajno je blackjack igra spretnosti kljub malo sreče pri igri. Tako igrajte brezplačni spletni blackjack, da dobite občutek za igro, preden tvegate svoj denar.

Poleg tega vam za igranje teh iger ni treba opraviti strogega postopka prijave. To pomeni, da lahko igrate igre hitro in enostavno, ne da bi delili pomembne informacije. Druga stvar je, da je na voljo na stotine brezplačnih iger blackjacka, ki jih lahko igrate na spletu, kar vam daje možnost igranja katere koli različice blackjacka.

Najboljše igre blackjacka za brezplačno igranje

Blackjack z dvojno osvetlitvijo Double Exposure Blackjack je igra z dvema kartama, pri kateri delilec dobi dve karti z licem navzgor. V zameno vam to daje pomembne informacije o prodajalčevi roki in spremeni vaše odločanje na mizi. V tej igri blackjack delilec stoji na vseh 17, zaradi česar je nekoliko prijetna.

Blackjack predaja V Blackjack Surrender lahko igralci odložijo ali 'predajo' svoje stave, če menijo, da je delilec nepremagljiv in dobijo polovico vaše začetne stave nazaj. Če dobite čisti list, boste zmanjšali rob hiše do 0,07%. Na splošno je to najboljša igra za vadbo, kako hitro začeti.

Blackjack v Atlantic Cityju Atlantic City Blackjack je nedvomno ena najboljših brezplačnih različic blackjacka. Poleg tega, da ponuja igralcem prijazna pravila, ima ta igra neverjetno nizko prednost hiše 0,36%. Ta igra se igra z osmimi krovi, igralci pa se lahko predajo. Prav tako lahko delilec stoji na 17 do 21 vsotah rok.

Evropski Blackjack Igrajte evropski Blackjack, ki je na voljo v večini spletnih igralnic, če vas ne moti povišan 0,62-odstotni prednost. Tukaj mora delilec stati na 17, pridobitev 21 pa igralcem izplača 3:2. Poleg tega se lahko igralci podvojijo po razdelitvi, čeprav lahko izgubite, če ima krupje blackjack.

Pontonski Blackjack Če še nikoli niste igrali te različice blackjacka, je tu vaša priložnost, da jo igrate brezplačno. S to varianto dobite dodatne kovance, če imate v roki as in desetko. Sicer pa je igra podobna tipični igri Blackjack, ki jo igrate na spletu.

21 Burn Blackjack Ta različica blackjacka omogoča igralcem stave na tri roke. Vendar pa je v tej igri blackjack več kot to. Blackjack 21 Burn je opremljen z možnostjo "Burn", ki vam omogoča zamenjavo izpostavljene kartice. Ta funkcija bi vam morala pomagati osvojiti več.

Blackjack Switch Blackjack Switch je novejša različica, ki igralcem omogoča dve roki na začetku igre. Nato se lahko igralci iger zamenjajo med rokami, odvisno od tega, katera jim najbolj ustreza. Druga edinstvena lastnost je, da je "potis" ali izenačenje trgovčevo težko 22.

Zaključek

S temi igrami blackjack se lahko naučite pravil igre večine različic za pravi denar, preden kar koli tvegate. Ne pozabite pa, da boste te igre igrali proti računalniku in vam ni treba ustvariti igralniškega računa. Torej, če ste pripravljeni igrati s trdim denarjem, Oglejte si te regulirane igralnice v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice