Evolution Gaming

January 29, 2022

Najboljše nove izdaje Evolution leta 2021

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Leto je že skoraj mimo in vsi so zaposleni s pregledovanjem. Toda tukaj v LiveCasinoRank je bolj pomemben pogled nazaj na uspehe nedvomno najboljšega razvijalca programske opreme za igralnice v živo, Evolution. Leto je Evolution predstavilo popolnoma nove izdaje z najsodobnejšo tehnologijo in lepimi izplačili. Torej, ne da bi se veliko obremenjevali, spodaj je nekaj priljubljenih igralniških iger v živo iz agregatorja v letu 2021.

Najboljše nove izdaje Evolution leta 2021

Gonzo's Quest Lov za zakladom

Zapomni si originalni igralni avtomat Gonzo's Quest iz leta 2011 proizvajalca NetEnt? Potem ko je Evolution kupil blagovno znamko ob koncu leta 2020, je bilo le vprašanje časa, kdaj se bo naslov vrnil. Tako kot v originalni igri, Gonzo's Quest Treasure Hunt vključuje pustolovskega španskega raziskovalca Gonza, čeprav se mu tokrat pridruži živi delilec, ki vodi igralce.

V tej igri igralci izberejo šest različno obarvanih kamnov, od katerih ima vsak priloženo vrednost množitelja (65x, 20x, 8x, 4x, 2x in 1x). Kot je bilo pričakovano, je kamne višje vrednosti najti težje. Ta igralniška igra v živo ima tudi funkcijo izpusta nagrad in največjo vrednost množitelja 20.000-kratnega vložka. Dodajte še izkušnjo VR in to je igra, ki jo morate igrati v tem prazničnem času. 

Gotovina ali Crash

Evolution na splošno velja za "očeta" oddaj v živo, kar ta igra odlično povzema. Odlikuje ga mamljiv RTP (donos igralcu) 99,59 % in najvišja omejitev stave 1000 $. Zaradi tega je Cash ali Crash eden izmed najboljše igralniške igre v živo za high rollers in priložnostne igralce. 

Igranje Cash ali Crash je super-duper preprosto. Samo izberite znesek stave in počakajte, da delilec izvleče žogo. Če je zelena žoga, lahko nadaljujete z igro, vzamete vso ali polovico. Če pa je to "zlobna" rdeča žoga, se krog igre konča. Poleg tega vas s pristankom zlate kroglice premaknete za mesto navzgor po lestvici in povečate vrednost množitelja. Največji množitelj? 50.000x.

Fan Tan v živo

Letos je Evolution tudi poskušal ograditi svoje azijsko ozemlje z lansiranjem Fan Tan. To je igra trgovcev v živo, ki cilja na kitajske igralce ali tiste, ki vedo nekaj ali štiri o kitajski kulturi. Odlikuje ga več kot povprečen RTP 98,75 % in najvišja omejitev stave 5000 $.

Za igranje Fan Tan igralci izberejo kroglice, ki ostanejo po tem, ko trgovec zaključi postopek razvrščanja. Preostale kroglice so lahko 1-2-3-4. To je Fan Bet, ki je tudi glavna stava. Razmerje izplačil? 2,85:1. Prav tako lahko postavite stranske stave, kot so liho (1 ali 3) ali sodo (2 ali 4) in majhno (1 ali 2) ali veliko (3 ali 4). Izplačilo stranskih stav je 0,95:1.

Lightning Blackjack

Če ste oboževalec Evolutiona, potem že veste nekaj o njegovi ponudbi iger v živo Lightning. Novembra je Evolution z veseljem objavil, da je temu katalogu dodal Lightning Blackjack. Ta igralniška igra v živo se predvaja v realnem času iz studia Evolution v Rigi v Latviji in ohranja osnovna pravila blackjacka. 

Toda Lightning Blackjack se nekoliko razlikuje od standardnega Blackjacka. Dodaja vrednosti množitelja od 2x do 25x. Za izpolnjevanje pogojev za to nagrado mora biti vrednost zmagovalne karte 17 ali manj, 18, 19, 20, 21 ali Blackjack. Vendar se za financiranje množitelja odšteje obvezna 100-odstotna pristojbina. Torej, na primer, če stavite 5 $, se od vaše denarnice odšteje enak znesek za financiranje zabave. 

Zaključek

Letošnje leto je bilo za Evolution sorazmerno uspešno, če so zgornje izdaje karkoli. Poleg teh partnerstev je Evolution uspel skleniti tudi nakupne posle za imena gospodinjstev, kot sta Big Time Gaming in DigiWheel. Ne pozabite, BTG je izumitelj priljubljene mehanike igralnih avtomatov Megaways.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše
2024-03-21

Obvladovanje bančnega upravljanja: vaša vstopnica za premagovanje prednosti hiše

Novice