Bally

August 7, 2021

Najnovejša športna stavnica v Iowi iz Bally's interactive

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherRajesh NairResearcher

Športne stave je verjetno najbolj priljubljena oblika iger na srečo, kjer lahko stavimo na izid športnega dogodka. To je tudi najstarejša oblika stav. Domneva se, da so športne stave nastale v stari Grčiji pred več sto leti.

Najnovejša športna stavnica v Iowi iz Bally's interactive

Toda z nedavnim napredkom tehnologije in spletnih igralnic v živo je to med ljudmi postalo še bolj priljubljeno. Nekaj najboljših spletnih igralnic ponujajo podobne dogodke in športne stavnice za ljudi. In Bally's interactive je 29. junija 2021 končno objavil svojo najnovejšo športno stavnico v zvezni državi IOWA.

Tej športni stavnici so spremljali po njihovem zadnjem mesecu kosila na bally stavi v Koloradu. Sklenili so plodno partnerstvo z Elite casino resorti in izkoristili dostop do trga, da bi to omogočili.

Aplikacija Bally bet za stranke

Ponujajo aplikacijo za stave, ki vsem ljubiteljem športa omogoča dostop do različnih inovativnih funkcij. In najbolj priljubljena med njimi je možnost stav za vse večje športe.

Vsi igralci lahko pridobijo tudi žetone ali točke v valuti v aplikaciji s stavami na različne športe. Te žetone je mogoče pozneje unovčiti za kakršno koli obliko maloprodaje, jedilnice ali celo igranja iger v igralnicah Bally's po vsej državi.

Država IOWA je od začetka leta 2019 legalizirala športne stave. Podjetje je zelo veselo, da izkoristi to priložnost v korist tako podjetja kot tudi igralcev, ki iščejo platformo za svoje stave.

The Bally bet app je še vedno v fazi testiranja in izpopolnjevanja v kosilu IOWA. Aplikacijo lahko prenesejo igralci tako v zvezni državi IOWA kot v Koloradu na obeh večjih mobilnih platformah. To pomeni, da lahko tako uporabniki Android kot IOS uživajo v stavah iz svojih pametnih telefonov.

Poleg tega imajo igralci možnost, da obiščejo namizno spletno mesto in od tam tudi oddajo stave.

Cilj te športne stavnice v IOWA je predstaviti ljubitelje športa Iowa z novim in ustvarjalnim načinom stav. Ta program si prizadeva prinesti sodelovanje in več interakcije. Kot eden največjih mejnikov širitev mobilnih športnih stav osvetljuje industrijo.

In do konca leta 2022 bo v drugih zveznih državah več kosil s športnimi stavnicami iz Bally's interactive.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire
2024-04-17

Raziskovanje vznemirjenja: Volcano Roulette in Vikings Multifire

Novice